Трябва ти почивка. Скоро имах и аз такъв проблем (става на въпрос за връзката ти). Все пак две години не са малко време, свикнали сте заедно и предполагам, че някъде там в сърцето си ти я обичаш. Или може би искаш разнообразие? Дайте си малко почивка и без това малко или много сте си омръзнали. Няколко седмици или месец според мен ще ти бъдат достатъчни за да разбереш какво ще правиш с живота си, дали изпитваш все още нещо към приятелката си или не... Друго не знам какво да те посъветвам аа и недей да я лъжеш - от това най-много боли.
Въпроса не в почивката. Взехме решение за почивка веднъж и стана една ... дълга история (по моя вина).
Познаваме се адски добре, имаме приятелство , привлича ме адски много чрез сексапил ... но в мен нещо го няма , нещо което много ценях преди . Мислех за раздяла и евентуално запазване на приятелството ни, което е много важно за мен... но стигнах до това , че не мога да търпя, ако случайно някога, от някъде изкочи някой и тя има връзка с него . Дори само като си представя , че може да харесва друг и на 50 % както е харесвала и обожавала мен ..няква горчилка ми става и ме стяга в гърлото. Човек със самочувствие съм , че мога да си решавам подобни проблеми сам,но тук не намирам изхода,по който ще излезем всички щастливи .
Иначе мерси за коментарите .