.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Помощ ...

Помощ ...

Здравейте, имам проблем! НИщо ново. Просто не знам какво да правя и ми трябва съвет. ще съм кратка.
    харесвам си едно момче от около 2,3 месеца. Аз съм на 16, а той на 23. Едни наш общ приятел предложи да ме запознае с него, но мен ме е срам и не знам какво да правя. Просто ми е някакво гадно, защото не знам какво мнение ще си изгради за мен. ( Помогнете ми, моля... Да се запозная с него и да рискувам или да си осатне всичко така ....

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Е, добре де, не можеш да си сигурна, докато не пробваш, нали? Освен това замисли се: по-хубаво ли ти е, когато той няма НИКАКВО мнение за теб? А и мога да те уверя, че шансовете ти с него драстично се увеличават, когато се познавате Така че по мое мнение действай, стискам палци
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Е ти още не си се запознала с него и се притесняваш за мнението му я по нахакано ест че трябва да се запознаете бъди по уверена покажи му истинското "ти" и мнението му няма да е лошо уверявам те =D>

Мега фен Аватара на sasha_90
    Рискувай и се запознай с него.

spored men trqbwa da se zapoznaete i da razbere6 kak wo misli toi za teb
    pak postepenno moje da te haresa i da [rodaljite zaedeno

Град
    ПрИ Теб
    Nai-dobre 6te bade da se presrami6 i da se zapoznae6 s nego ot kvo tolkova ti puka,ako ne opita6 moje bi sled vreme 6e sajalqva6.Hodi i se zapoznavai....Kasmet!!!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Повече от фен
    Защо се плашиш толкова, не се стряскай.Запознай се.Може да се харесате и да стане яко.Бъди себе си и не се плаши ако е писано ще те хареса.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, рискувай.По-добре да се видите, отколкото така.

Град
    sofiq
    est 4e trqq se zaponaete :P i vsa6nost tva 4e po golemi4ak nqma da ima nikfo zn 6tot i sestarmi gore dolu na tolko i imam i frs na teq godini i te sa sa6tite idioti kato nas samo de im davat alkohol na vsqkade
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Мерси много ... Вие сте златни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си