.

Виж резултатите на анкетата: той ли да е първият???

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да , щом го обичаш

11 52,38%
  • не ,ако смятащ че не си готова

10 47,62%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Оказа се,че сбърках за него

Така ,така миналия път писазх за несподелената любов. Оказа се ,че не съм права, момчето, което херсвам и си мислех ,че не ме харесва е лудо по мен и единственият му проблем е , че е с 5години по-голям от мен.В СЛУЧАЯТ МОЯ ВЪПРОС Е :И КАКВО ТОЛКОВА????????

ОБИЧАМЕ СЕ И ТОЛКОВА !!!!!! ,НО тук идва едно голямо ,НО дали той е истинската любов, дали той ще е човека с който аз ще се чувствам добре дали той е този на който бих отдала девствеността си ?????
    ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ ДАЛИ БИХТЕ ОТДАЛИ ДЕВСТЕНОСТТА СИ ПО-РАНО ОТКОЛКОТО СТЕ СИ ПРЕДСТАВЯЛИ?? ДОРИ И ДА ОБИЧАТЕ ЧОВЕКА????

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Ако обичаш някой годините ня трябва да са проблем.Хубаво щеше да е ако ни беше казала ти на колко си.Но нищо.Важното е ти да чувстваш,че си готова и това е човека.Може да не сте заедно цял живот(дори не си прави такива илюзии),важното е на момента да ти е хубаво и един ден да си кажеш "Исках го.Обичах го.Не съжалявам".Трябва да го почувстваш вътрешно.А ако не си готова и ако момчето държи на теб ще те изчака колкото поискаш.(За пример:Моя тогавашен приятел ме чака да се наканя цели 9 месеца ).Успех и помни любовта е важната! \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

"Дали тои е..." на това можеш само и единствено ти да си отговориш..
    Малко банално,но ако смяташ,че тои е "човека за теб"-деистваи,ако не,чакаи..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

е задължително ли е първият път да е с човека, който обичаш...пречи ли ако не ходиш с този човек..но пък го познаваш от доста време и сте просто приятели ??
    Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
    Тебе търси, но не те намира!

Re: Оказа се,че сбърках за него

Цитирай Първоначално написано от anji92
    Така ,така миналия път писазх за несподелената любов. Оказа се ,че не съм права, момчето, което херсвам и си мислех ,че не ме харесва е лудо по мен и единственият му проблем е , че е с 5години по-голям от мен.В СЛУЧАЯТ МОЯ ВЪПРОС Е :И КАКВО ТОЛКОВА????????

ОБИЧАМЕ СЕ И ТОЛКОВА !!!!!! ,НО тук идва едно голямо ,НО дали той е истинската любов, дали той ще е човека с който аз ще се чувствам добре дали той е този на който бих отдала девствеността си ?????
    ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ ДАЛИ БИХТЕ ОТДАЛИ ДЕВСТЕНОСТТА СИ ПО-РАНО ОТКОЛКОТО СТЕ СИ ПРЕДСТАВЯЛИ?? ДОРИ И ДА ОБИЧАТЕ ЧОВЕКА????
    дали е ИСТИНСКАТА любов ще разбереш след време,но мое мнение е ,че в тийн възраста емоциите са малко преувеличени и чак истинска...рядко.
    а това кога ще загубиш девствеността си...един бог знае :Д по-добре не го мисли и карай по течението

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Тука май работите опират повече до секс отколкото до любов

Направи го, когато се почувстваш готова!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами според мен давай щом усещаш че е той човека и се обичате невиждам никакъв проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си