- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За косата :))
hiinqkoi polzval li e produkta na tigi bed head za izpravqne na kosata i kakvo vi e mnenieto sry ako temata se povtarq am ne namerix dr takava
![]()
![]()
ei tva e http://www.picvalley.net/v.php?p=u/44/10767_730.JPG
am nz macka az n sam go polzva ina4e za kakvo e
em po lesno se izpravq kosata i darji super mn vav nqkoi friziorskite saloni go polzvat![]()
Щом го ползват в някой фризьорски салони би трябвало да е хубав![]()
em da am 6toto 6te si go polzvam v nas smisal nqma da me izpravq frizior ta misalta mi be6e dali e dobar nqkade pi6e6e 4e vnesenite v bg nestavat i sa palen bokluk i za tova nqkoi ako ima i e dovolen da kazva
Хмм.. вие и зимата ли си изправяте косите?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами, миличка, то по принцип всички продукти, които ги внасят в България са на по-ниско качество. Чичо ми като беше донесъл прах за пране Ариел от Германия да не си мислиш, че имаше нещо общо с този, който се продава тукПървоначално написано от GaBiIi__
Така че надявам се продуктът да ти свърши работа. Аз не съм го ползвала, но както казаха съфорумничките - щом го ползват фризьорите би трябвало да е добър
Успех!
Да приемем,че наистина има ефект,но каква му е цената и как се използа точно?
Намерих го в един чуждестранен сайт. Там пише, че цената му е US$ 16.00
Ясно.Мерси за инфото. Ще го потърся и ще си го купя,че ми е много голям проблем изправянето на косата![]()
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
ДобреАз в понеделник ще гледам да си го купя и ще ви пиша
![]()
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
Аз един път т.е. за бала трябваше да ми правят прическа и фризьорката ми каза да го купя и1че ще ме направи с него!И всичко стана супеееррр![]()
![]()
![]()
косата ми седеше 5 дена изпправена като се има напредвид ,че съм много къдрава!И всичко стана супер трябва да се ползва!!!
![]()
![]()
![]()
ami ti ot kade si go kupi smisla ot nqkoi salon ili onlineПървоначално написано от MissScokolad
![]()
![]()