Цитирай Първоначално написано от mariella-
Здравейте на всички.

Значи, страшно много искам да бъда с един човек, ноо.. някак си вече не се интересува толкова много от мен както преди. Преди постоянно ме търсеше, постоянно ми говореше, че иска да е с мен, а аз му се дърпах несъзнателно, може би заради някакъв страх, че няма да оправдая очакванията му от мен.
Както и да е.. тръгнахме за известно време, скъсахме.. и сега чат-пат се виждаме, но само като приятели, а аз не желая да е така, но той явно да. И сега се чудя как бих могла отново да му възвърна желанието да бъде с мен.. нз.. мисля, че то си идва от вътре, но съм упорита коза и си мисля, че някак си с нещо бих могла да направя, това което мисля за необходимо.
Казвала съм му, че искам да съм с него, но той минава само с едното "Сега - НЕ!" ..
Да не би да ми пречи това, че той знае, че го желая, и за това да не иска да е с мен, защото друго си е да си извоюваш сам твоето си момиче...
Моля ви, не ме съветвайте да го оставя и, че времето ще покаже, защото дълбоко в себе си зная, че има някаква възможност да постигна всичко това, макар и трудно.
За информация, аз съм на 17г. а пича е на 20г.
Мерси на всички отзовали се.

оооооо яяяя :Д излез на улицата и се огледай,народ колкот' щеш!