.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Чудновато но факт

Здр! Имам един доста особен проблем.Запознах се с едно момиче в скайпа и за да и заинтригувам вниманието трябваше да поддържам чата интересен.Зададох и всякакви въпроси и си говорехме за доста неща.Вече 2ра седмица си пишем и имам чувството, че сме си казали всичко.Утре ще излизам с нея на 1ва среща и се чудя за какво да си говорим, а ако мълча резултатите няма да са хубави.Аз я харесвам, и тя ме намира за сладък. Аз съм на 16 и тя също. Моля ви за всякакви съвети, защото имам чувството, че ще стоим и ще се гледаме като пънчета Хелп ме!
    V Survivor ima samo 1 ocelqva6t i tova e Georgi Drenski!

Мега фен Аватара на babity
    Еми измисли нещо...Виж къде ще отидете, питай я дали и харесва там или пък ако е редовна и кажи, че ти харесва и често ходиш там, кажи и, че е хубава...абе все нещо трябва да измислиш... Не е голяма философия

Re: Чудновато но факт

Цитирай Първоначално написано от Theohne
    Здр! Имам един доста особен проблем.Запознах се с едно момиче в скайпа и за да и заинтригувам вниманието трябваше да поддържам чата интересен.Зададох и всякакви въпроси и си говорехме за доста неща.Вече 2ра седмица си пишем и имам чувството, че сме си казали всичко.Утре ще излизам с нея на 1ва среща и се чудя за какво да си говорим, а ако мълча резултатите няма да са хубави.Аз я харесвам, и тя ме намира за сладък. Аз съм на 16 и тя също. Моля ви за всякакви съвети, защото имам чувството, че ще стоим и ще се гледаме като пънчета Хелп ме!
    Не го мисли т'фа! всичко ще си дойде (или не) от само себе си. пасвате ли си по някакъв начин темите за разговор ще си дойдат сами

Голям фен Аватара на mokka
    xaxaxa mo to ako ot sega si namisli6 kvo trqbva da kaje6 garantiram te 4e posle 6te zabravi6 vsi4ko ne se mu4i a ostavi si4ko na sudbata i sum sig 4e 6e mine ok

Bravo mujki samo taka

Град
    ПрИ Теб
    Ami to ot samo sebe si 6ti doidat nqkvi temi za razgovor ne go misli predvaritelno,4e vsi4ko 6te se opleska!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Покажи си чепа и го обсъждайте него

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Съгласен съм с Cool_Bitch

Ами щом се харесвате визуално ,значи първата крачка е направена.Сега остава да се харесате и интелектуално. Говори за всичко,което ти хрумне...няма значение. Ако прехвърчът искри....няма да се замисляте върху думите много,много

Град
    Shumen
    o0o0o da ........namisli si nqkakvi temi4ki za razgovr s1s sigornost !!!Mene minala ta sedmica mi se slu4i to4no tova 4e kato izlqzoh na kafe s edno mom4e toi po4na da m1l4i kato pukal i da me gleda bez ni6to da kaje........i ako ne bqh da zv1nna na 2 s1u4eni4ki SLU4AINO uj da doidat ne znam kakvo 6te6e da se slu4i Ta ........da si doida na dumata ....ne znam za kakv da ti predloja da si govorite no izmisli ne6to
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом е имало какво да си говорите в чата,ще намерите и на живо какво да говорите.Само не се притеснявай.

сети се за нещо, за което сте си говорили, например че братовчед й е заминал в чужбина и да речем я питай "Абе какво стана с братовчед ти? Върна ли се?". Покажи й че се интересуваш от нея, от личността й, питай я дали спортува нещо, да ти разкаже, дори и да не ти се слушат такива неща, само се прави че я слушаш, за да разбере че се интересуваш от нея и я харесваш.

Град
    България
    ne se pritesniavai,vsi4ko 6te stane ot samosebe si,ne e nujno da repetira6 ot sega
    здравейте

Град
    Middle of nowhere
    абе последния път като излязох с момиче, с което се познавах само по скайп.... ами да кажем, че в чата аз поддържах разговора, а като излязохме почти не успях да взема думата
    спокойно, ще намериш за какво да си говорите, или ако не ти - поне тя
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от lukrecia
    Ами щом се харесвате визуално ,значи първата крачка е направена.Сега остава да се харесате и интелектуално. Говори за всичко,което ти хрумне...няма значение. Ако прехвърчът искри....няма да се замисляте върху думите много,много
    Пххх...нали се познават по скайп. Вижали са си само снимки, но са говорили доста време => се познават по-добре интелектуално, отколкото визуално.
    По темата: Ъм и аз мисля, че не трябва да заучаваш разни въпроси предварително. Първо като я видиш сигурно ше си глътнеш граматиката , второ предполага се, че се ще се намери нещо. Попитай я за развръзката на някоя случка, която ти е разказвала. Обсъждайте времето Ако стигнете до задънена улица можеш да и кажеш да разкаже за себе си. Хем ще знаеш повече за нея, хем няма да е неловко. И въпрос към автора: Де ще ходите, и от обстановката много зависи се пак...
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Мега фен Аватара на koalka
    Дам, предварителното мислене не е много на добре, защото никога не става така, както си го измислил.

mersi mnogo za suvetite, no tq me izigra i ne doide.Vsmisul ne mi vdiga6e telefona v petuk i ne mojahme da se ugovorim.S dve dumi se napravi na zabravila za ugovorkata.Az q haresvam i 6te i napravq kompromis, no ako sledva6tiq put pak me razigrava Abe vsu6tnost vlub6te ne mie do smqh, za6toto nqma da si namerq priqtelka ama karai
    V Survivor ima samo 1 ocelqva6t i tova e Georgi Drenski!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Theohne
    mersi mnogo za suvetite, no tq me izigra i ne doide.Vsmisul ne mi vdiga6e telefona v petuk i ne mojahme da se ugovorim.S dve dumi se napravi na zabravila za ugovorkata.Az q haresvam i 6te i napravq kompromis, no ako sledva6tiq put pak me razigrava Abe vsu6tnost vlub6te ne mie do smqh, za6toto nqma da si namerq priqtelka ama karai
    Спокойно, бе ,мойто момче.
    Само тоя компромис да не се повтаря!

Град
    Пловдив

Re: Чудновато но факт

Кажи й, че има хубави цици, ако се засмее и каже благодаря значи става, ако не значи няма нужда да се мъчиш. Пък заговорите ли се за цици, направо може да я питаш "у нас или у вас". Пък стигне ли се до сещаш-се-какво, няма да има нужда да си говорите.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Любов по интернет не се завързва...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Може да е била въпрепятствана и това да е причината, за да не дойде. Ако обаче и втори път ти погоди този номер, просто не си прави труда. Явно не иска да се видите толкова много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не мисля че ще мълчите , спомнете си детството... сещаш се за много забавни моменти които можеж да и разкажеж филм който си гледал наскоро и те е заинтригувал ... , ново хоби , луднал си съседите с музика , научил си нов виц ? Ами давай
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Виж ако планираш всичко,един вид едва ли не си водиш записки за темите за които ще говорите няма нищо хубаво да се получи!
    Опитай се да релаксираш,остави всичко да си върви,не го предсказвай! все ще намерите нещо за което да говорите,все ще намерите какво да правите!
    но пак ти казвам да планираш това за което ще си говорите е глупаво! всичко може да се случи и нещо да се обърка и тогава какво ще правиш? ще се панираш ли?
    не оставаш съдбата да си ви води!
    но можеш да планираш пък на кое интересно място да я заведеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си