- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нужда от савет
Аз съм момиче на 14 висока съм 165 точно и тежа 47-48.Трябва за 1 месец да отслабна с около 4кг.,но трайно не да ми се върнат за 1 седмица искам да постигна идеалното тегло от 43кг.Не ми казвайте ,че няма смисъл да отслабвам или нещо от сорта.Значи имам добре изразена талия,общо взето всичко ми се лепи на ханша.Искам да ми препоръчате някакви ефикасни упражнения,и да ми кажете в какво да се ограничавам.Предварително благодаря.
Според мен ти хубаво ще ги свалиш тези колограми, но едва ли ще имаш големи промени във физиката си.
И все пак за да свалиш 4кг се иска първо много воля, много глад и много упражнения.
Препоръчвам ти лека атлетика, аеробика или фитнес.Яж малко, но на често.Изключи сладкото и хлябя.![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
emii az ot 6 meseca treniram leka atletika ii..emi nadebelqx..nqkude s 4-5 kg..ama ne 4e vun6no sum nadebelqla..prosto natrupax muskulna masa ii tka..mm dr mislq 4e nema..ama nz zavisi kude 6e po4ne6. ako 6e po4va6..
:]
ами нормално е да се наддадът килограми, с който и спорт да започнеш все ще се наддадат в следствие на мускулна масаПървоначално написано от roni.mk
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Момиче с тънка талия и по-изразен ханш, високоо 1.65 и тежащо ЕДВА 47 кг, е за мен със страхотно тяло. Даже бих казала, че кг са малко за височината ти. Замисли се къде си тръгнала да ги сваляш? Кротувай си с тези килца, да не хванеш някоя болест.
Ти като мен ли искаш да станеш?(165,45 кг и съм на 17)Според мен нямаш нужда да отслабваш,добре си си.Но все пак твой избор.Препоръчвам ти "диетата"->спорт.
![]()
Ами според мен си си напълно добре. Аз като съм на 16 - 165 см. и теглото ми варира от 45 до 47 кг. да не съм дебела? НО щом искаш да слабееш не ти препоръчвам да гладуваш. Яж редовно и балансирано и се заеми с някакъв спорт. Аз преди плувах, а плуването стяга отлично цялото тяло, но ако не ти харесва като идея пробвай нещо друго![]()
Благодаря на всички за съветите.Нямам намерение да гладувам или нещо такова,но за сметка на това ще наблегна на спортуването.Иначе лятото ходих на плуване,но после затвориха басейна и нямах възможност да ходя другаде.