- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам въпрос относно...
Здравейте отскоро с приятелката ми почнахме сексуалните игрички, но още не сме правили секс.
Тя е девствена както и аз и нашият полов акт се състои в масажиране по вагината галене облизване и т.н., но без проникване. Играех си с клиторчето и, но както двамата бяхме голи един върху друг тя постепенно си търкаше вагината в пенисът ми и така се унесохме и аз почнах да я галя с него( но без презерватив) по клиторчето и, но не съм прониквал защото бяхме без предпазни мерки.
Всичко мина великолепно, но се появи един проблем, който много ни притесни. Тя както си играеше с пенисът ми ме попита каква е тази течност от главичката му. Помисли си да не е от нея аз и отговорих че е от мен.
И започна притеснението дали е забременяла.
Възможно ли е само от това докосване с пенисът ми по клиторчето и да доведе до бременост.
И другият ми въпрос
Като съм възбуден изтича някакъв секрет от главичката които е безцветен за който ме попита приятелката ми. Той семенна течност ли е? Някой ще ми обясни ли какъв е този секрет? И за какво служи. Да не е като смазка? Или пък не е.
Защото когато съм допирал пенисът си до нейната вагина тази течност е изтичала. Има ли голяма вероятност тя да е забременяла от този случай.((
Ще ми дадете ли отговорите на въпросите, които ме мъчат?
Ще ви бъда много благодарен ако отговорите на въпросите ми сериозно.
Благодаря ви предварително.
1.v tazi te4nost ima mnogo,mnogo nisko sudurjanie ne spermatozoidi.
2.za da zabremenee momi4eto tazi te4nost,i izob6to spermata trqbva da pronikne navutre vuv vlagali6teto i.
3.ima veroqtnost da e proniknala ako se e pipala sama,no spermatozoidite burzo umirat v kislorodna sreda.
4.SPOKO PRIQTEL,NI6TO NE E STANALO![]()
![]()
![]()
Няма абселютно ниакъв шанс да е забременяла! Щом не си всършил в нея няма как! Аман бе хора! Научете се най-накрая! И на тва не му се вика полов акт, а петинг!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Значи тая течност се получава когато си възбуден от която е много малка вероятноста да се забременее , а и щом не си го фкарал няма опастност .Не се притеснявай нищо и няма играйте си спокойно![]()
Това се нарича предеякулационна течност. Или с други думи - подмокряш се.
По принцип е възможно да има сперматозоиди в нея, но шансът от забременяване (дори и да си проникнал в нея) е нулев, защото те са твърде малко.
Не е бременна, спокойно! Играйте си на воля.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Човече успокой топката и не се тревожи чак толкова много.Най-вероятно,това е било предуеякулационна течност.Нямало е проникване,нямоло е свършване,следователно няма как да има оплодена яйцеклетка и от там следователно бебе![]()
![]()
Сексът е за да доставя удоволствие,а не само да ви хвърля в шок и ужас.За вбъдеще,като използвате презерватив да сте по-спокойни.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ne se pritesnqvai nqma kak da e zabremenqla \/
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Благодаря ви хора.
Само как свалихте товара от гърдите ми. Вече съм спокоен.
![]()
![]()
![]()
![]()
Тогава заключвам!Първоначално написано от timmy