- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички мъже..
Там е работата че не са много а един на милион който никога не би изневерил...аз например се преценявам обективно и казвам че съм склонен...зависи от обстоятелствата понякога дивото в теб просто е по силно от разума...
Да бе и аз уж познавах такива дет "никога няма да изневерят на половинката си" и в последствие изневеряват..тъй че колкото и да я обича може да си легне с друга щото при повечето момчета секса не е свързан с чувства,а си е просто секс!!не говоря за всички момчета![]()
Ne,не всички,а ти осъзнаваш ли че правиш 10тема за тия мъже вече!?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от Shanaq
Не смятам, че всички изневеряват. Много момичета също изневеряват, просто сякаш по-добре се крият и не се разбира толкова, колкото ако мъж го прави. Има хора и хора, някои иневеряват, други не - полът е без значение.
Има момчета ,които наистина държат на приятелките си ,то това е ясно. Но след години,когато всичко вече е навик .... и човек има нужда от разнообразие,от тръпка ... Все пак любовта не е вечна ,доказано е ,че тя е през първите 5-6 месеца.![]()
Според мен това трърдение не е вярно...Еми, какво да ти кажа - явно има изключения, при положение, че съм вече с него две години, явно не им е чак толкова в кръвта да лъжат...Говорим за изневяра, а не да е с друго момиче, при положение, че не сме заедно...
Няма такова животно като мъж, който никога не би изневерил. Ама незвисимо колко е хубаво моми4ето му, колко добре се разбират, колко невероятен секс правят.. вси4ко омръзва, мамка му! Осъзнайте се, когато сте били с 4овека години, преставате да оценявате добрите му ка4ества, нещата, които прави за вас, не ви впе4атляват толкова, свиквате. Не обръщате внимание на хубавото, а лошото ви се струва в пъти по-лошо отколкото всъщност е. И това в много по-голяма степен се отнася за мом4етата.
И изведнъж изневярата става ужасно примамлива. Не защото не се оби4ате, просто защото 4овекът е нов, непознат, събужда някаква тръпка, връща моменти, които отдавна са минало. Това е. То4ка. Няма никога и винаги, има само до време.
![]()
Робинята на Quench
To si e kazano ... ''Za da izneverish,znachi neshto ti e lipsvalo''
Az nai-mnogo ot tova se boq ..![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Az mislq 4e kogato edin maj namira vsi4ko pri lubimata si-razbirane,toplina,4uvstva,podkrepa,obi4,seks dori,iskrenost,spokoistvie i vsi4ko,ot koeto ima nujda-ne bi oti6al pri druga.Prosto nqma za kakvo!Taka mislq 4e e i pri jenite...Pone pri men e taka![]()
Е да ама нали знаеш че не може всички хубости на едно? Е а ся като добавим това че всеки иска да има всичко хубаво и го търси какво стана? Май май...нищо хубаво...
Koi kakvo ima zavisi ot tova na kogo kakvo dava.Ako ti dade6 6te iska6 i da polu4i6...
Досега не съм срещал момиче което да покрие АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ ми критерий...може би защото не са малко,но...все ми липсва нещо...е не съм изневерявал ама не съм и имал възможности чак толкова...и само едно последно нещо от мен...Never say "never" !!!
ами ако имаш 40г брак,да ти кажа и жената изневерява за малко разнообразие.
еее...мъжете не са еднакви...някои се поддават,други си остават верни.сичко е въпрос до човек
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Има всякакви хора![]()
И момичета и момчетата изневеряват стига да искат,зависи единствено и само от тях![]()
абсолютно ДА! требва да е тъп за да стои само с една, аз хубаво че се осъзнах навреме, курви много - млад съм още за да отделя повече от седмица на някоя путка![]()
без обиди към мен, че ше ви е....![]()
Повечето са така.Но има и пичове които си държат на своетоПървоначално написано от Shanaq
Мнението ми е,че от мъж всичко трябва да се очаква...
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Съгласна съм,не вси4ки мом4ета са ''еднакви''Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
mi da myjete sa goveda rqdko ima takiva deto ne biha iz4ukali vs det myrda uili ne biha te zamenili na sekundata za nqkoq s balkon kat pamela anderson![]()