- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много ми се пишка, а не мога.........
мисля че темата съм я чела, но неможах нещо да си я намеря.. та проблема ми е следния.. пишка ми се адски мн през мн често време,а като отида във wc-то не пишкам (или пишкам мн мн малко) някой да знае от к0 можи да е? 10x предваритено
т.1 и т.7
krem4et0
Мисля че имаш цистит така се казваше май.Върви на лекар!
Не знам какво е,но отиди на лекар,той ще ти каже най-точно.
Оооо братов4едка ми има6е съ6тия проблем - накрая се оказа 44е има опви6ена 4увствителност на пику4ния мехур изписаха и някакви хап4ета и след седмица се оправи ---- иди на лекар
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И според мен е цистит , но отиди на лекар.
А усещаш ли парене или просто ти се пишка постоянно?
Тая тема имам усещане,че я има 100 пъти.Според мен е цистит....купуваш си OSPAMOX...той е за цистит и песъчинки.Пиеш там както пише в опаковката.....и ще се оправиш.
Moderated by miloto
т.14 от Правилника![]()
Вероятно е цистит, но вместо да пишеш по форумите, мисля, че е по-удачно да отидеш на лекар.
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от lukrecia
Не препоръчвай така лекарства, защото аз имам цистит и мога да ти кажа, че може да има няколко лекарства за цистит, но всяко лекува различни неща...
Циститът може да се появи по няколко причини, затова едно лекарство предназначено за цистит може изобщо да не помогне, защото може да лекува грешното нещо...
Такаче отиди на гинеколог и ще разбереш най-точно и сигурно какво всъщност ти има![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
80% е цистит ..според мен
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
И според мен е цистит... най-добре върви на лекар, както ти казаха другите![]()
abe moje i da prozvuchi smeshno,obache,zavisi ot kolko vreme e tova.... ako e v malak period ot vreme moje prosto da si nastinala....ako e ot mnogo vreme nai-dobre si idi na lekar,koito si razbira ot rabotata,vmesto da si gubish vremeto vav predpolojeniq....ot 1-2 izsledvaniq nishto nqma da ti stane![]()
It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]
Първоначално написано от `Death`Whore``
ne se izrazih pravilno-misalta mi beshe ne ot kolko vreme ,a kato cqlo prodaljitelnostta,no kvoto i da si govorim nqmam med. obraovanie-nai-dobre 4i4o doktor shte kaje
It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]
консулт с УРОЛОГ.
/гинеколо(жката)гът обикновено само оплескава нещата в посока хронифициране на процеса/.
=> достатъчна по доза и продължителност антибактериална терапия след микробиологично изследване
MILA TOVA E CISTIT...OTIVAI DA TI PREDPI6AT LEKOVE//////USPEHПървоначално написано от vesitu_