.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски

Има ли ЛЮБОВ от разстояние....

писна ми да обеснявам за кфо става въпрос,пък е и сложно..... и боли....

Просто 1 момиче от морето....грабна ми сърчицето.... и до сега е така.....

просто дайте вашето мнение....съвет иле какфото решите
    предварително мерси

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Любовта от разтояние не е любов, не можеш всеки ден да прегращаш гаджето, да я/го целуваш и т.н Няма нищо лошо да обичаш някой, който е далече, но се огледай и около себе си, там също има хора, в които можеш да се влюбиш!
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен Аватара на koalka
    Има си значение и на колко време си се виждате, все пак.Ако се виждате на един месец веднъж-това за мен не е връзка.Но пак е възможно да се обичате.Просто в един момент нещата ще приключат.Да не може да го видиш, да не може да го целунеш, единственото, което ви е да си чатите по скайп и телефон...

има ама изветрява като отворено пепси
    BMW POWER

теоретично е възможно...
    практически - сама за себе си също доказах, че е възможно...
    др е въпроса дали си/сте готови на това...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Трудно е, но ако държите един на друг и знаете, че след някакво време ще се видите, надеждата че този ден да дойде и пак ще си с човека, който обичаш ще поддържа връзката ви, а като се видите ще е 10 пъти по-хубаво отколкото, ако се виждате всеки ден. Личен опит

Град
    Ами всичко е в това че и 2мата преди запознанството ни бяхме по несериозните неща....особенно аз....шегувахме се че ни умръзват другите... но ние един на друг не си....

определено това че цяла седмица примерно жадуваш за 1 човек по тел по скайп и да го видиш в края на седмицата прави 7-8те часа заедно ви МНОГО ХУБАВИ може би защото са по жадувани от СРЕЩА С гаджето "за спорта" или защото "така се прави"....

Аз съм само на 17,но мога да кажа,че знам какфо искам и на какфо съм готов! Изпитал съм много неща за това време..... Просто съм минал през много неща и ИМАМ НУЖДА ОТ ТОВА МОМИЧЕ! и най важното не го казвам много често това..... та аз на 5% от момичетата с които съм ходил съм казвал "ОБИЧАМ ТЕ"

знам че и тя ме обича,но може би е мъничка.... все още не изпатила от живота....

Съжелявам ако ви занимавам НО НЗ КАКФО ДА ПРАВЯ НАЙСТИНА
    хората на 20-30-40 та дори и НИКОГА не намират любовта на живота си!
    не искам аз да съм я намерил и изпуснал!
    Длъжен съм да се боря! и знам че сичко което казвам не го правя защото просто съм ВЛЮБЕН и е моментно състояние! Мога да живея без нея... ДА! но не искам такъф живот!

Благодаря

Град
    Просто знам че я ОБИЧАМ като никоя друга!

Град
    България
    ne mislia 4e raztoianieto ima goliamo zna4enie,ako darjite 1 na drug,v momenta moaita vrazka e takava i moga da kaja 4e mn go obi4am i razstoianieto ne mipre4i,e na momenti mi e gadno,no.....
    ti triabv ada re6i6,dali iska6 da prodaljite ili ne
    здравейте

sharkybul, 5% от момичетата, с които си ходил, 1,7497...4 момичета ли прави? ^^

Всъщност... не мисля, че ние точно можем да ти дадем възможно най-правилния съвет. Истината е, че трябва да постъпиш така както го чувстваш... както искаш и мислиш, че е правилно. Какво си струва, какво не си струва, сам да прецениш ситуацията.

И така както ми изглежда, мисля, че имаш ясна представа към какво се стремиш... ами тогава ДЕЙСТВАЙ. Не е важно какво мислят другите, а ти. Ще се намерят хора, които ще ти кажат, че такава връзка е невъзможна, налудничава, наивна (на тези год), че глупаво ще постъпиш, ако се хвърлиш към това или се стремиш към неосъществимото. Какво ти пука? Правиш го за себе си - не за другите. Освен това...ще знаеш, че каквото е зависело от теб - ти си го направил. Ще бъдеш с чиста съвест, че поне си се опитал, а не в последствие да се чудиш 'дали пък не трябваше да пробвам...можеше и да се получи'...

Вярно е, че това не е едностранно решение.. зависи много и от момичето, но нали знаеш "Прави каквото трябва - пък да става каквото ще".

Успех!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Провери!Може пък да излезе нещо! Все пак за какво разтояние говорим (км) ?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен е невъзможна,е не невъзможна,защото няма нищо невъзможно,но няма да е никак пълноценна,както се казва`Далеч от очите,далеч от сърцето`
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Никога не съм изпитвала такава любов лично аз и не мога да дам точно мнение , но... а бе нз!

Има такава любов - и тя е не по-малко силна от любовта на тези които се виждат всеки ден - дори може би по-силна, защото са нямали възможността да се наситят един на друг.Когато имаш някого по всяко време свикваш с него, а когато ти е липсвал и си искал да го докоснеш и целунеш правиш всичко възможно да го постигнеш.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    *Maina`City*
    Цитирай Първоначално написано от jessika87
    ne mislia 4e raztoianieto ima goliamo zna4enie,ako darjite 1 na drug,v momenta moaita vrazka e takava i moga da kaja 4e mn go obi4am i razstoianieto ne mipre4i,e na momenti mi e gadno,no.....
    ti triabv ada re6i6,dali iska6 da prodaljite ili ne
    напълно съгласна....и моята връска е такава...и мисля 4е е възможно..
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има си значение и на колко време си се виждате, все пак.Ако се виждате на един месец веднъж-това за мен не е връзка.Но пак е възможно да се обичате.Просто в един момент нещата ще приключат.Да не може да го видиш, да не може да го целунеш, единственото, което ви е да си чатите по скайп и телефон...
    Така е.За мен такива връзки не са връзки.Далеч от очите,далеч от сърцето

Град
    Благодаря за съветите ви!

в крайна сметка реших да се боря пък даже и да са напразни надежди! Просто съм си бил винаги такъф! може и да боли повече но няма да съм стоял безучастно а ще знам че нещата са си били в мой ръце....

а от тук нататек какфото сабията и сърчицата ни покажат!

отново мерси

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Зависи колко много държите един на друг.
    Аз имам връзка от почти 2 години, в момента приятелят ми е на 500 километра от мен.. наистина е ужасно. Обичам го, но понякога се отчайвам.. Кой знае, ако ви е писано, ще сте заедно..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Има но зависи от обстоятелствата.
    Ако не остане през цялото време от разстояние може.
    Майка ми примерно се запозна тук (в България) с един аржентинец, той се прибра там и чак след като се прибра се появи нещо между тях. А сега са женени.
    Но наистина зависи вие на колко сте години, колко държите един на друг и разни такива уж дребни неща...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен има любов от разстояние,защото съм изживявала такава...но наистина разстоянието е проблем.Затова и се разделихме.Всичко зависи от вас.Ако държите един на друг достатъчно,то тогава разстоянието не би трябвало да бъде такъв проблем.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    София
    Такива връзки са много трудни за поддържане... прекалено трудно. Има ОГРОМНО значение колко често се виждате, а и дали имате силни чувства един към друг. Другото важно нещо е да си вярвате - ако не, се почват разни съмнения, караници кой къде е бил, защо е бил, с кого е бил и т.н.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Ot li4en opit moga da kaja 4e moje da ima vraska ot rastoqni, no e mnogo trudno da se podarja edna takava vrazka. Na mnogo pati mi se e iskalo da sloja kraq no prosto nemoga. A za da prosa6tevstvuva edna takava vraska se iziskvat mnogo osiliq, kakto ot ednata taka i ot drugata strana. Az ve4e edna godina i 8 meseca sam s moq priqtel, s koito se vijdam po 5 pati v meseca daje ponqkoga i samo po dva tripati.Mnogo e trudno, no kogato dvama du6i se obi4at nikoi nemoje da im popre4i da sa zaedno

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Същестува такъв тип връзка,но зависи много от двамата-от това колко държат един на друг,това дали са готови на компромиси и най-вече на желание!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от the_sweetest_kiss
    Трудно е, но ако държите един на друг и знаете, че след някакво време ще се видите, надеждата че този ден да дойде и пак ще си с човека, който обичаш ще поддържа връзката ви, а като се видите ще е 10 пъти по-хубаво отколкото, ако се виждате всеки ден. Личен опит
    +1

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Човече, от личен опит ти казвам - връзките от разстояние не ги бива, не се получават... Това, че се обичате, е много хубаво, но разстоянието е много сериозна пречка, която понякога довършва нещата... Сори, истината боли...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си