.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    ще потвърда и аз от личен опит че няма никакъв смисъл престанете да търсите такава връзка и си намерете от вашия си град момиче или момче сигурно за заети всичките та ми дирите от на майната си връзка смешни ставате вече

не..или поне не задълго
    да имаш такава връзка си е ебати зора всъщност..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има си значение и на колко време си се виждате, все пак.Ако се виждате на един месец веднъж-това за мен не е връзка.Но пак е възможно да се обичате.Просто в един момент нещата ще приключат.Да не може да го видиш, да не може да го целунеш, единственото, което ви е да си чатите по скайп и телефон...
    az moq kaot sym go vid 4 pyti za 10 meseca - ne e vryzka , tei li ...
    po temata - ima liubov ot rastoqnie , mn e trudno , no ako se pomy4i6 i naitina iska6 da si s neq , ne samo liuvob , ami i vrzyka ot razstoqnie 6te ima
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Хора,мен също много ме вълнува тая тема,жалко,че сте писали по нея преди 2 години,но все пак мисля,че още някой би ми дал съвет ,защото положението ми е сложно ,и помеждудругото да попитам какво стана с вашите връзки-още ли са здрави и пълноценни( този въпрос се отнася до тези,които са писали,че имате такава връзка).
    Освен това искам да поясня , че аз преди сегашната ми любов -тя е от разсотяние, съм преживяла още една от разстояние.Гаджето ми беше студент в чужбина,българин,не се бяхме вийдали 3 месеца,но когато той дойде ,разбрах от негови смс-и, че там е имал друго момиче,след това е бил решил ,че е по-добре с мен,но аз съм на мнение, че не може така,не е било справедливо да постъпва така с мен.
    А сегашната ми връзка е с един швейцарец,той ще дойде след половин година в България за 1 седмица,аз мога да чакам дотогава, обаче ме е страх от бъдещето на нашата връзка,ако изобщо има такова(не се знае дали аз ще уча в Германия -в някой град близо до този, в който той живее, а тях ги задължават да ходят в казарма.)
    Може да ми пишете и лични съобщения,благодаря ви за вниманието!

за меене любов от разстояние няма .. бях се увлекла по 1 човек така..уж от разстояние амаа.. нищо повече накрая предпочетох момчето, което можех да виждам веки ден пред момчето, което можех да чувам по телефона..скайпа и тн..всеки ден ..
    I don`t care .. ;] ..

Темата е стара!
    А mar4ela92 ако иска, може да направи нова тема за своя проблем.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си