.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Лубовта и приятелството..

здравеите интресно ми е дали когато си хванете гадже започвате да игнорирате най-добрият си приятел/приятелка..?
    защото аз сам влубен в най - добрата ми приятелка..и са нз тя ако си хване гадже далаисхе по4е да ме игнорира...ма тфа е друга тема...

Модерирано по т.1 от Правилника!
    коалка

Град
    #mainatown
    Ако пишеш по-грамотно и перефразираш написаното ще разбера какво си имал предвид и ще ти отговоря.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Лично аз като си хвана гадже не игнорирам приятелите си, но не игнорирам и гаджето...Пак и попринцип гаджетата ми са част от компанията и са ми приятели, така че нямам проблеми
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

aha ами нз тва ми е мн интересно защото применро моите приятлки ингоират компанията заради гаджетата си...

Град
    ПрИ Теб
    tva e golqma gre6ka da ignorira6 fr-tata zaradi gadjeto.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Zavisi kakvo razbira6 pod ignorirae. Za6toto za teb tova moje da zna4i da ne izleze primerno v petyk s teb, a s gadjeto si i sled tova da se vidite v sybota. Prosto mn zavisi ot tova kak gi razbira6 ne6tata.
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

За съжаление май да... А като се има предвид, че те са брат и сестра, става още по-зле...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Май за жалост ми се случва... Всеки Божи ден съм с приятеля си и всичко съобразявам спрямо него, не винаги успявам да свърша всичко с приятелите си, с тях имам връзки почти само онлайн.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не не ми се е случвало да си игнорирам приятелите заради гадже.Да пренебрегвам гаджето заради приятели да случвало ми се е,но обратното не.Мисля,че когато държиш на приятелите си и на гаджето винаги ще намериш начин да съчетаваш и приятелите си и гаджето си.Има ли желание имма и начин,няма ли желание има оправдание.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако наистина сте най-добри приятели,няма да те забрави,ще продължите да сте си приятели,дори и да си има гадже.

Цитирай Първоначално написано от heely
    Ако пишеш по-грамотно и перефразираш написаното ще разбера какво си имал предвид и ще ти отговоря.
    така е...не знаеш ли,че се пише лЮбов и влЮбен...аа и сЪм,не сАм..
    по темата...излизам и с гаджето и с приятелите,но много познати по цял ден са с гаджетата си(и в междучасията дори)
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Гедам да разпределям равномерно времето си :P така да балансирам първите 2-3 седмици отделям малко повече време на гажето де, в смисъл нормално е.. сега сме се сближили интересно ни е заедно, тепърва се опознаваме, но по натам като улегнат нещата всичко се намества

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Когато човек обича и любовта му е споделена(има гадже),любимият/любимата е най-човек.Ще му отделя повече време.До сега не съм имала сериозно гадже и не знам как бих постъпила.В началото до някъде ще те игнорира,но после всичко ще си бъде както преди.

П.П.А защо не си ти това гадже :P За да не те игнорира,най-добре й признай чувствата си.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Nikoga ne bih ignorirala moite fr-s za nqkoe gadje Az pone ne moga bez fr mi!Mn si gi lofkan : 6tot znam 4e te vinagi sa zad moq grub!

Ем аз май почвам по-малко да излизам с тях

Град
    ibIzAaAa
    Старая се да не го правя,но всеки има нужда да е сам/а с гаджето или пък обратното.. Понякога става така,че... Трябва да оставя приятелите и да отида някъде с гаджето..Само двамата... А когато имам нужда от приятелите просто зарязвам гаджето и съм с тях...

Чак да игнорираш не, но определно времето което прекарваш с фр е мн по-малко от времето което си с гаджето си
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами различно е... Зависимост какъв човек е... Ако е постоянно с гаджето си, може и да те игнорира, ама ако е човек, който щастливите моменти, прекарани с гаджето, обича да ги споделя с приятелите си, може и често да идва при теб да ти разказва за случилото се...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си