- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лубовта и приятелството..
здравеите интресно ми е дали когато си хванете гадже започвате да игнорирате най-добрият си приятел/приятелка..?
защото аз сам влубен в най - добрата ми приятелка..и са нз тя ако си хване гадже далаисхе по4е да ме игнорира...ма тфа е друга тема...
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Ако пишеш по-грамотно и перефразираш написаното ще разбера какво си имал предвид и ще ти отговоря.
Обичам само един човек и това съм аз.
Лично аз като си хвана гадже не игнорирам приятелите си, но не игнорирам и гаджето...Пак и попринцип гаджетата ми са част от компанията и са ми приятели, така че нямам проблеми![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
aha ами нз тва ми е мн интересно защото применро моите приятлки ингоират компанията заради гаджетата си...
tva e golqma gre6ka da ignorira6 fr-tata zaradi gadjeto.
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Zavisi kakvo razbira6 pod ignorirae. Za6toto za teb tova moje da zna4i da ne izleze primerno v petyk s teb, a s gadjeto si i sled tova da se vidite v sybota. Prosto mn zavisi ot tova kak gi razbira6 ne6tata.![]()
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
За съжаление май да...А като се има предвид, че те са брат и сестра, става още по-зле...
Май за жалост ми се случва... Всеки Божи ден съм с приятеля си и всичко съобразявам спрямо него, не винаги успявам да свърша всичко с приятелите си, с тях имам връзки почти само онлайн.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не не ми се е случвало да си игнорирам приятелите заради гадже.Да пренебрегвам гаджето заради приятели да случвало ми се е,но обратното не.Мисля,че когато държиш на приятелите си и на гаджето винаги ще намериш начин да съчетаваш и приятелите си и гаджето си.Има ли желание имма и начин,няма ли желание има оправдание.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ако наистина сте най-добри приятели,няма да те забрави,ще продължите да сте си приятели,дори и да си има гадже.
така е...не знаеш ли,че се пише лЮбов и влЮбен...аа и сЪм,не сАм..Първоначално написано от heely
по темата...излизам и с гаджето и с приятелите,но много познати по цял ден са с гаджетата си(и в междучасията дори)
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Гедам да разпределям равномерно времето си :P така да балансирампървите 2-3 седмици отделям малко повече време на гажето де, в смисъл нормално е.. сега сме се сближили интересно ни е заедно, тепърва се опознаваме, но по натам като улегнат нещата всичко се намества
Когато човек обича и любовта му е споделена(има гадже),любимият/любимата е най-човек.Ще му отделя повече време.До сега не съм имала сериозно гадже и не знам как бих постъпила.В началото до някъде ще те игнорира,но после всичко ще си бъде както преди.
П.П.А защо не си ти това гадже :P За да не те игнорира,най-добре й признай чувствата си.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Nikoga ne bih ignorirala moite fr-s za nqkoe gadjeAz pone ne moga bez fr mi!Mn si gi lofkan :
6tot znam 4e te vinagi sa zad moq grub!
Старая се да не го правя,но всеки има нужда да е сам/а с гаджето или пък обратното.. Понякога става така,че... Трябва да оставя приятелите и да отида някъде с гаджето..Само двамата... А когато имам нужда от приятелите просто зарязвам гаджето и съм с тях...
Чак да игнорираш не, но определно времето което прекарваш с фр е мн по-малко от времето което си с гаджето си![]()
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!