- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Въпрос до админите
Наскоро се зачудих как избирате даден човек за модератор или какво трябва да е направил някой потребител за да заслужи този статус?
Благодаря предварително!
Чрез такива теми не може да станеш модератор. Ако направиш впечатление на админите, те сами ще те потърсят.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
---------------------СТАРТ
Завърташ се 3 пъти на ляво после 64 пъти по корен квадрат на дясно и казваш със най- милното си гласче следните слова на ЛС ъф корс:
Код:-Мили админи , убищавам ,чи щи бъда многу примерну и злобну в чирвата на костниът си мозък модираторичи (знам чи написах глупусти ,ма толкуз миии къпацитета).
Код:Ни разбиръм многу , но с удуволствие щи са поупражниявам върху путрибитилите ,като първите месици щи им търкъм многу постуве и ще заклиучвъм всичку що не се ареса на хамстера ми Пифчу. А да и щи бъда многу любезну при давънету на бисмислинити си отгувури или куминтари. Ето ви и ина цунка от миен и хамстера ми Пифчу![]()
----------------------ЕНД
Ама после като станеш модераторЧИ да ме почерпиш![]()
Първоначално написано от Forslor
То,ако ставаша така ехе,модератолите щяхме да сме повече от потребителите...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
cvetito,are pusni go o6te edin put de![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Понякога се пуска повече от веднъж и както виждах се постарах,да оправя нещата.Стига с тази злобабе хора...не си мисли,че съм малоумна и,че си пускам е така отговорите,щото си нямам друга работа![]()
Първоначално написано от basson
Когато някой от потребителите има желание да бъде модератор във форума,намира начин за да се свърже с администраторите и да сподели с тях идеети си.След,което предстои нещо,като пробен период,с цел да се прецени дали наистина дадения потребител е готов да поеме подобна отговорност или не.![]()
Ей създаде работа на администраторите (хъ-хъ) "Гив ми файф"![]()
Не мисля,че е толкова далече от акъла,човек сам да се сети и да предприеме,подобни мерки или пак с твоята ирония,която аз очевдно не разбирам...Първоначално написано от Forslor
![]()
Не се безпокои скоро излиза ТОМ 1 (първи) на моята нова книга със заглавие "МОЯТА ИРОНИЯ " by FORSLOR , проучванията сочат ,че ще стане бест селър във този форум , ама нали съм скроменПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()