.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Пловдив

Стачка, я вижте...

http://btv.bg/news/?magic=all&story=61623

Според вас какво ще стане ?

дано да продължи, дано да продължи
    РУТИ ДОВАРО!

Повече от фен
    Град
    lunata
    Стачка до дупка ве! Докато не се разкарат тези лапни-шарани от властта. Ако не съм прав ще си избърша гъза с бележника си...!
    wtf

Град
    Пловдив
    Как да го разбирам, тва ?
    РУТИ ДОВАРО!

Супер фен
    Град
    в килера
    Нямам представа този път... вече 2 пъти така уж "почваха", но после винаги се оказваше че отново не са съгласни... честно казано не ми се почва изобщо... колкото повече време не ходим на училище, толкова повече ми се убива желанието да почнем отново...

Еми избърши си го но само с половината! В момента и учителите и депотатите са виновни!Депотатите както знаем са от все време виновни-->напират с обещания и после въздух!!!Но учителите могат да не развалят учебната година на децата особено на 1 и 12 клас!Малките деца с нетърпение очакват да видят стая,учител, да седната да дигнат ръка а какво правят седат си у тах си и си бъркат в носовете!!!Край на стачката да измислят друг начин по които да стачкуват!Можеха да не гласуват ако са такъв голям процент!!!Могат да стачкуват лятна ваканция или събота и неделя!Аз лично не съм в ваканция моето училище си учи! ТУЕС към ТУ !

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Начетен
    Еми избърши си го но само с половината! В момента и учителите и депотатите са виновни!Депотатите както знаем са от все време виновни-->напират с обещания и после въздух!!!Но учителите могат да не развалят учебната година на децата особено на 1 и 12 клас!Малките деца с нетърпение очакват да видят стая,учител, да седната да дигнат ръка а какво правят седат си у тах си и си бъркат в носовете!!!Край на стачката да измислят друг начин по които да стачкуват!Можеха да не гласуват ако са такъв голям процент!!!Могат да стачкуват лятна ваканция или събота и неделя!Аз лично не съм в ваканция моето училище си учи! ТУЕС към ТУ !
    Говориш глупости. На теб, ако ти плащат твърде малко (независимо какво работиш), ще ходиш на работа?
    Щото аз не бих... и затова напълно подкрепям учителите. =D>
    Собственост на Canis_Dirus

нз ама на мен класната ми звънна и каза,че от вторник сме на даскало... [-o<
    ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!

Повече от фен
    Град
    lunata
    Начетен, ей селски... сега първолаците не са като по БАЙ-ТОШЕВО време. Да не си мислиш, че умират за класна стая ? Не хвърляй дори и капка вина върху учителите. Те нямат нищо общо с провалянето на учебната година. Стачката е хуманно действие, плод на демокрацията. Ако тря' ще трае още 3 месеца.
    wtf

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Начетен, ей селски... сега първолаците не са като по БАЙ-ТОШЕВО време. Да не си мислиш, че умират за класна стая?
    True, true. В нащо даскало казаха още в началото, че стачката е безсрочна и докато няма споразумение няма да влезнат в класните стаи!
    РУТИ ДОВАРО!

Цитирай Първоначално написано от Lov3rKa

i na mene klasnata taka mi kaza
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo

Така беше и предните 2 седмици. Някой политик небеизвестен пуска мухата, че се почва скуул и...
    wtf

Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo

И моята...

Мега фен
    Град
    София
    То и ние уж нямаше да учим до сключване на споразумение, ноо от понеделник съм си на училище. :P
    http://fels-sofia.org/news.php
    Според сайта сме на училище...

еми и на нас ни казаха, че вторник сме на училище вече с нормални часове.
    пп:1-2 училища във Варна са затворени (анулирана година) защото всички даскали са си подали оставките. Това е само информативно...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Стачката е прекратена.Така чух по новините.А защо от вторник сме на училище,а не от понеделник?Заради балотажа ли?А в Плевен няма балотаж.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си