.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем с едно момиче

С едно момиче бяхме мн близки като брат и сестра .. Почнахме да се харесваме и двамата взаимно .... и изведнъж тя спря да ми говори .. това продължи некаде 2-3 месеца.. Един ден говихме и се оточнихме отново почнахме да си се разбираме и в последно време взаимно почнахме да не се разбираме ..... Някой може ли да даде съвет или да каже какво да правя с нея ?

Ми щом взаимно не се разбирате значи има някаква причина може би сте си омръзнали даите си малко време да обмислите нещата и да разберете къде е проблема

Sled kato ste se razbirali pak 6te se razberete.Prosto sednete i si pogovorete za vsi4ko,koeto stava mejdu vas.Bez da kriete ni6to edin ot drug,bez da uvartate.Kajete si vsi4ko direktno...

Ти убеден ли си,че тя те харесва като повече от приятел???Защото на мен ми се струва...,че с това си отягване е искала да си покаже,че между вас може да има именно само приятелство.

Тогава бях убеден .... но сега искам просто да сме приятели а не да не може да се гледаме ...

Pogovori s neq obqsni i kakvo potochno chustvash kam neq i se razberete kakvi shte sa otnosheniqta mejdy vas ot tyk natatak
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от big_dunker
    но сега искам просто да сме приятели а не да не може да се гледаме ...
    Ами говори с нея и й кажи,че искаш да сте приятели.

Тогава бях убеден .... но сега искам просто да сме приятели а не да не може да се гледаме ...
    Ами малко е трудно отново да гледа на теб само като приятел,защото винаги щом те погледне ще се сеща,че ти я нямаш само за приятелка.Но наистина с еопитай да поговориш с нея...и и кажи ,че искаш да запазите добрите отношения като познати.

Цитирай Първоначално написано от lukrecia
    Ти убеден ли си,че тя те харесва като повече от приятел???Защото на мен ми се струва...,че с това си отягване е искала да си покаже,че между вас може да има именно само приятелство.
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на koalka
    Щом не се разбирате - приключвате отношенията си и толкова.

Цитирай Първоначално написано от lukrecia
    Ами малко е трудно отново да гледа на теб само като приятел,защото винаги щом те погледне ще се сеща,че ти я нямаш само за приятелка.Но наистина с еопитай да поговориш с нея...и и кажи ,че искаш да запазите добрите отношения като познати.
    Смисал аз вече я искам само като приятел вече съм си хванал друга ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Просто се вижте с въпросното момиче и си изяснете отношенията-до колкото разбирам,ти искаш само приятелство.Не мисля,че е чак толкова трудно да и споделиш своите очаквания.Ако вие сами не можете да се оточните,не виждам съвет,с който ние или някой друг бихме ти помогнали.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си