- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с едно момиче
С едно момиче бяхме мн близки като брат и сестра .. Почнахме да се харесваме и двамата взаимно .... и изведнъж тя спря да ми говори .. това продължи некаде 2-3 месеца.. Един ден говихме и се оточнихме отново почнахме да си се разбираме и в последно време взаимно почнахме да не се разбираме ..... Някой може ли да даде съвет или да каже какво да правя с нея ?
Ми щом взаимно не се разбирате значи има някаква причина може би сте си омръзнали даите си малко време да обмислите нещата и да разберете къде е проблема![]()
Sled kato ste se razbirali pak 6te se razberete.Prosto sednete i si pogovorete za vsi4ko,koeto stava mejdu vas.Bez da kriete ni6to edin ot drug,bez da uvartate.Kajete si vsi4ko direktno...
Ти убеден ли си,че тя те харесва като повече от приятел???Защото на мен ми се струва...,че с това си отягване е искала да си покаже,че между вас може да има именно само приятелство.
Тогава бях убеден .... но сега искам просто да сме приятели а не да не може да се гледаме ...
Pogovori s neq obqsni i kakvo potochno chustvash kam neq i se razberete kakvi shte sa otnosheniqta mejdy vas ot tyk natatak![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Ами говори с нея и й кажи,че искаш да сте приятели.Първоначално написано от big_dunker
![]()
Ами малко е трудно отново да гледа на теб само като приятел,защото винаги щом те погледне ще се сеща,че ти я нямаш само за приятелка.Но наистина с еопитай да поговориш с нея...и и кажи ,че искаш да запазите добрите отношения като познати.Първоначално написано от big_dunker
Първоначално написано от lukrecia
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Щом не се разбирате - приключвате отношенията си и толкова.
Смисал аз вече я искам само като приятел вече съм си хванал друга ...Първоначално написано от lukrecia
Просто се вижте с въпросното момиче и си изяснете отношенията-до колкото разбирам,ти искаш само приятелство.Не мисля,че е чак толкова трудно да и споделиш своите очаквания.Ако вие сами не можете да се оточните,не виждам съвет,с който ние или някой друг бихме ти помогнали.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone