- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за любовта между турчин и българка?
Не съм расистка.Всеки си има право на избор и важното е да има любов.Щом хората се обичат и разбират,защо не?
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
+1Първоначално написано от slun4evo momi4e
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Приятелтво - да..
Но за връзка не удобрявам, а и самата мисъл, че е турчин би ме отблъснала да имам нещо повече с него...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
граници в любовта няма![]()
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
Еееем.....НЕ.....не бих го преживяла тва.Ако ме питаш мен-по-добре бягай далече.
някой ходил ли е в турция .... да ви кажа тамошните турци са стока хора ( повечето ) ама виж наще ( дето са си чисти българи просто с друга религия ) не струват ( повечето )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Am malko li b1lgari ima 4e s tur4in da se zahvashta ???.......basi ............
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
abe nqma lo6o kato se obi4at horata da se vzemat![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
и аз съм на това мнение,но пак в турчина си остава онова турско.. то не може да се изкорени...Първоначално написано от punkrock
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от slun4ice
Първо не карам никои да се съобразява с моето мнение,аз смятам така и никои не може да ме убеди в обратното.Второ да знам си религията и то мн добре.Не познавам турци родени в България,но познавам турци родени в Турция.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
е какво мога да мисля? любов като всяка друга,няма значение българин,американец,негър, улат,турчин кви ще да сте нали е любов?![]()
Ами, аз лично надали бих започнала връзка с турчин, но ако вие се обичате - не трябва да се интересувате, любовта ви е най-важна.
Имахме в 8 клас специални уроци за нравите, обичаите на турците. Лошото е ,че те имат друга представа за жените. Техният Бог им разрешава да правят каквото си искат със съпругите си. Имат право да бият жените си, да ги заключват и унижават пред обществото, защото те били ''грешни'' създания и винаги склонявали към изневяра. Жената няма право да излиза навън без позволението на мъжа си, един вид тя е негова собственост и е длъжна да върши домакинска работа, да ражда и гледа деца, да изпълнява волята на съпругата си. А побоищата дори се поощряват от Турската власт. Така, че и на съд не може да закараш мъжа си-има правото да те третира като животно.
По-добре не тръгвай с турчин, макар че ти сама си преценяваш,пък и на сърцето никой не може да заповяда.Но започнеш ли връзка с мюсюлманин, то ще трябва и брак, а там трябва един да си смени вярата. По принцип турците са предани на Аллах и според законите на Бог нямат право да си сменят религията,защото Аллах ще ги накаже сурово. Така поне учихме и така поне са вярванията на турците. Аз лично не мога да ги понасям, противни ми са и винаги се сещам за безчинствата им над българите.
![]()
Твърдо против съм!
Животът е адът описан в Библията!
Мм.. Повечето сте против, защото не ви е идвало до главата.. Интересно ми е какво ще е мисленето ви, ако се случи на някой от вас.. Аз лично не мога да заповядам на сърцето си в кого да се влюби, вие ако можете - евала ! Относно това кой ще си смени религията, ако се стигне до брак или другите там формалности.. Ми когато двама се обичат се правят компромиси, независимо дали става въпрос за това в какъв цвят ще е спалнята или как точно ще се казва детето им.. Не знам това е моето мнение..![]()
One day.. I swear.. I`m gonna reach my goal and just to be on top.. without selling my soul.. !
ٿ My Style.. My RuLeZ.. My Win ! ٿ
Любов..любов..бла бла ..![]()
![]()
Кое момиче е готово да си смени вярата..?..Нека си вдигне ръката
...
П.С:Гледайте "Време разделно"
..аре пиийс![]()
Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.
няма нищо лошо!любовта граници няма!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
na vero
живеи си живота тои никога не се връща !!!
Всеки да ходи с когото си иска-аз турчин не искам. Тази народност меко казано не ми е по вкуса. те са убивали прадедите ми, а аз да обичам някой техен представител. Не, мерси. А и нямам намерение да ставам мюсюлманка, да си седя у дома и да си реша косата по цял ден!
Ама мога да заповядам на сърцето си да разлюби, да изстине..а и като нещо ти е така гнусно и гадно, че чак ти се повдига, едва ли би се влюбил в него!Първоначално написано от DevilExpression
Аз не разделям хората на турци и българи ... НО!... Всички мъже от моето семейство ... Татко .. дядо,вуйчо чичо и т.н. са МНОГО ПРОТИВ ..И ако аз направя нещо такова.. Ще ми отрежат главата! Големи са националисти ,което много често ме дразни
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
подкреям те Е няма ли българи беЛелее ужас...до къде стгнахме...дано другите момичета не мислят като теб,че...не ми се мисли (най-мразя турци и цигани (*,) )
Ей като такива хора, България никога няма да се оправиАко има омараза в една държава между етносите, просто всичко е загубено. А вие знаете ли как възприемат българите в чужбина, по-същия начин какъвто ние възприемаме турците и циганите тук!
Така, че не сме нищо повече от турците и циганите. Замислете се по-въпроса и с епоставете на тяхно място
А за любовта няма граници, щом се обичат и той и тя трябва да си правят компромиси ако искат толкова много да са заедно. Истинската любов издържа на всичко
Хора все пак сме 21 век а не 1 век
![]()
Дпоред мен трудностите в една такава любов идва от неразбирането на родителите и на двамата и от предразсъдъците на обществото. Няма нищо лошо щом се обичат. Честно да си призная обаче, аз също съм предубедена и едва ли бих излизала на срещи с турчин. Нямам нищо против да поддържам приятелски отношения с турци, но за любов... Възпитана съм от родители с доста расови предразсъдъци и не мога съвсем да се отърся от това. Пък и както много хора казаха, не бих си сменила религията, не бих си стояла цял ден у дома, не бих носила фередже, не бих се подчинявала безусловно на съпруга си.
ТУРЦИ , МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ МРАЗИ
Nashite predci sa bili izbivani ot tezi goveda ! Nqma kakvo da kaja poveche
Ako ti trea neshto pitai kav podpis bez lis i himikalka !