- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметика за мъже
Я кажете някакви маски, кремове и т.н за мъже! Не говоря за кремове и лосиони против пъпки а нещо което ще ми направи кожата по гладка и мека![]()
idi na kozmetik da ti gi maxnataz imam mn fr mom4eta koiyo hodqt taka 4e ne se pritesnqvai :P :P :P :P
Не мисля, че е педалско да се поддържаш...пък и щом мислиш така е по-добре да си спестиш коментараПървоначално написано от thefreak
Ами можеш да ползваш каквато козметика прецениш. Това че на рекламата примерно дават някаква женка не означава, че продуктът не може да се ползва от мъже. Просто малко са мъжките индивиди, които се захващат да се мацотят с някаква козметика. Поздравления, че си един от тях![]()
Ако искаш нещо по-конкретно да ти препоръчаме ще ни улесниш ако кажеш какъв тип е кожата ти.
Изрусяванете/боядисването и розовите тениски и аз не ги одобрявам (за момчетата), но не виждам какво педалско има в това момчето просто да иска да се поддържа в спретнат вид. Той пита за разни маски и кремчета, а не за фон дьо тен или гланц за устни. Не го нападайте такаПървоначално написано от Eli>>>
![]()
едниствената 'козметика', която приемам да използва мъжът - сапунът...всичко друго е ...гейщина![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Съгласна съм с thefreak . За кво ти е да се мацаш с разни кремове и гелове ? Ако искаш да си жена - смени си пола !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.