- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето,което харесвам е хомосексуалист...
100% geiove nemanai lesno 6te razbere6 ... 6te e malko vulgarno ama pahni raka v ga6tite mu i 6te vidij 4e ... taka de 6te vidi6
![]()
Еми кажи му, че си хо харесваЛА и според мен и двамата хубаво ще се посмеете.Не го прави голям проблем![]()
хахаПървоначално написано от !?
![]()
![]()
![]()
![]()
аааа сцепих се като го прочетох
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
A be 4ukaite se Wink Neutral Think povqrvai mi nqma mom4e,(dori gei) koito da ne iska tova
ахаха тоя отговор ме разцепи просто 2-ят ти коментар е
Както и да е.Ами кво да ти кажа маце гледай сега има и други момчета.Ще се влюбиш все в някой друг.А може и той да не е такъв гей просто да е объркан може просто да е Б сексоален![]()
По-добре не му разкривай чувствата си, щото съм почти сигурна че щом му кажеш той ще промени държанието си спрямо теб за да не си даваш напразни надежди и да не те наранява. По-добре да си останеш с приятел и без любов, отколкото и без приятел и без любов, нал' тей! На мен ми се струва, че твойто е просто моментно влечение, с времето страстите ще охладнеят(надявам се де)
Ми стани лесбийка и си напрайте оргия ...Друг шанс нз ... смисал немога да кажа не го знам доколко е гей .. тоо ги има секфи ... ...
...
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Първоначално написано от !?
![]()
![]()
[pErFeCtNiQt PLaN]
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Щом сте доста близки приятели и си споделяте толкова поверителни неща сподели му че го харесваш! Опитът е част от успеха.Може пък да излезе нещо.Признай му докато не е късно няма смисъл да се тормозиш от тази мисъл при положение че всичко може да свърши по много добър начин.Може пък нещо хетеросексуално да е останало в него.Успех и лека вечер!![]()
Като е гей... нямаш шанс. Ако го цениш поне като приятел не му казвай за чувствата си, после ще ви се променят отношенията.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
100% geiove nema nai lesno 6te razbere6 ... 6te e malko vulgarno ama pahni raka v ga6tite mu i 6te vidij 4e ... taka de 6te vidi6
E kakvo se smeeetene sam li prav
![]()
Много често срещано е да се влюбиш в приятел.Не прави нищо, след като е гей между вас не може да има нищо, а ако му кажеш какво изпитваш само ще го изплашиш и най-вероятно ще развалиш тази силна връзка между вас.Отдръпни се за няколко дни по-далеч от него, за да не се влюбиш и може чувствата да отминат.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Първоначално написано от !?
А всъщност прав си!![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ми май е най добре да му кажеш какво изпитваш към него и от реакцията му ще видиш какво ще стане.ама спри да го харесваш просто едвали ли имаш шанс.спри да се изма4ваш,не си струва според мен
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Pak kazvam znam 4e e vulgarno no tova e istinatakolkoto i da e sme6no...A da te pitam az ot de si sigurna 4e ne se pravi na gei za da e s tebe pr i az bih napravil ne6to takova ve4e ako super ot4aiano iskam da sam s lubimoto momi4e makar 4e pei mene nesetava
ama tova e dr vapros ... ta pak te pitam ot kade si tolkova sigorna ????
Ми покани го у вас,напий го,из*би го и ще го откажеш от гейските истории.Ако не стане кай къде живее,ще го посетиме с няколко скинари и ние ще го откажеме![]()