.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Град
    nqkade tam
    Секи 4ожек си е за себе си не може да се съди по зодиите
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    близо до теб
    Това вече го бях чела някъде,но пък темичката е хубава \/ Аз съм Телец (08.05) и мойто чудо също е Телец (30.04)...това,което е написано е абсолютно вярно,до последната думичка,незнам как ги познават тея неща,но наистина са верни Той винаги знае къде точно да пипне и как,така че се чувствам перфектно с него,а отностно секса е... За другите зодии нищо не мога да кажа поради простата причина,че все с Телци се хващам...незнам как става,ама явно рогати се превличат от рогати
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Ем аз съм скорпион , ама тука "леко" преувеличават.
    Нищо лошо няма да искам от всяко ъгълче да произлезе удоволствие на макс , ама чак пък толкоз да искам
    ми незнам на мен гаджето винаги ми се оплаква как може толкоз много секс да правима ма наистина по много стигали сме до 3 часа...мога много да издържам и това за всяко кътче пък за мене е абсолютно вярно...освен това да кажа за овните едно старо гадже и с нея направо подивявахме в леглото няма да ги забравя тези моментизащото правихме наистина животински секс
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ми за мен /скорпион/ е така
    +1
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Добре де аз съм овен... Защо няма нищо за жената овен ?!

Абсолютна глупост...как може нещо на 100хиляди светлинни години да влия на човек...о боже господи...та тази свелина когато е била излъчена е нямало човешка раса още...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Абсолютна глупост...как може нещо на 100хиляди светлинни години да влия на човек...о боже господи...та тази свелина когато е била излъчена е нямало човешка раса още...
    a az tolkova mnogo vqrvah na zodiite...4e kat sym telec ne sym li 4ovek..ama ne e vqrno 4e vrata , 6iqta e nai-kef.., nai mi e harno koga mi pravqt sonati na papalyugata :P \/

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Секи 4ожек си е за себе си не може да се съди по зодиите
    Ама можем да съдим по правописа
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Незнаех че водолейте имат таквиа привилегий!

Град
    FuckyLAnD
    Абе в доста от нещата (според мен ) са вярни

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ми има нещо вярно,но в минимални количества и тва са човешки проучвания никой не е казал,че се влияем от нещо космическо примерно

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    ми има нещо вярно,но в минимални количества и тва са човешки проучвания никой не е казал,че се влияем от нещо космическо примерно
    права си но и някои хора не прочитат това накрая на статията...

Код:
    Не забравяйте обаче , че всеки човек си е различен. Зодиите просто са начин да се обедини по- голяма група от хори със сходни желания и характери. Най-важното е да се стремите към разнообразие, опитвайте винаги нови неща с партньора си, независимо окаква зодия е. Говорете за желанията си, защото най-хубаво е и двамата да изпитате голямо удоволствие. Успех и приятно прекарване :-)

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Не знаех, че краката ми ще ме накарат да полудея е хубаво е човек да научи нещо ново
    Eventful past is everclear.

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Аз съм Риба(22.02),а бебето е Водолей(13.02)..
    "Водолеят допуска да бъде пипан, когато е нежен. При друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване"-тва е вярно до някъде..

Иначе и двамата се вписваме мн добре.Голямо удоволствие е секса с него.. Бившия ми беше Скорпион(!!нищо лично към автора!!) и рядко ми е правил хубаво...на пръсти мога да ги преброя моментите.
    То си е до човек,опит..
    az sum vodolei a priqtelq mi ribi-nqma ni6ty vqrno dori i 1 izre4enie v tova koeto pi6e6e
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    ами..дрън,дрън
    +1
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Mdaaaa ima neshto vqrno (az sbm lbv toi e skorpion)
    Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*

Аз сам водолей пак той е овен и секса е супер ....

Ами аз съм лъв а моя приятел везни и не съм забелязвала да откача от кеф като му пипам задника или долната част на гърба,нито пък аз бих се възбудила от докосвания по гръбначния стълб.

Цитирай Първоначално написано от White^magic
    Това вече го бях чела някъде,но пък темичката е хубава \/ Аз съм Телец (08.05) и мойто чудо също е Телец (30.04)...това,което е написано е абсолютно вярно,до последната думичка,незнам как ги познават тея неща,но наистина са верни Той винаги знае къде точно да пипне и как,така че се чувствам перфектно с него,а отностно секса е... За другите зодии нищо не мога да кажа поради простата причина,че все с Телци се хващам...незнам как става,ама явно рогати се превличат от рогати
    i az sam Telec i sam rodena na 08.05 ama za mene sa6to e vqrno
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Стрелец
    Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените - и косата им. Играйте си с нея., навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст.

Абсолютно вярно за мен!И също обаявам целувки по врата и ушите
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аз съм Лъв , и той е Лъв ... полудявам когато гали нежно гърба ми в областа на гръбнака,точно написаното е вярно ... но не мисля че по принцип има значение кой каква зодия е

Мега фен
    Град
    София
    Аэ съм коэирог.
    Най-много си пасвам с блиэнаци...мм..
    А в написаното в онаэи статия не намирам много вярни неща..
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на amatorium
    Skorpion sum. Shte ostavq drugite da otsudqt ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Аз съм водолей и, чесно казано, нищо от това не се отнася до мен.....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    до твоята звезда :)
    Дева съм ( бтв: малко деви има тука като гледам ..) и приятеля ми е Дева .. и от това написаното нищо вярно не откривам ..

Както казаха
    .. дрън, дрън !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си