- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със човек от различна зодия
Секи 4ожек си е за себе си не може да се съди по зодиите![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това вече го бях чела някъде,но пък темичката е хубава \/ Аз съм Телец (08.05) и мойто чудо също е Телец (30.04)...това,което е написано е абсолютно вярно,до последната думичка,незнам как ги познават тея неща,но наистина са верни
Той винаги знае къде точно да пипне и как,така че се чувствам перфектно с него,а отностно секса е...
За другите зодии нищо не мога да кажа поради простата причина,че все с Телци се хващам...незнам как става,ама явно рогати се превличат от рогати
![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак
ми незнам на мен гаджето винаги ми се оплаква как може толкоз много секс да правима ма наистина по много стигали сме до 3 часа...мога много да издържам и това за всяко кътче пък за мене е абсолютно вярно...освен това да кажа за овните едно старо гадже и с нея направо подивявахме в леглото няма да ги забравя тези моментизащото правихме наистина животински сексПървоначално написано от slavito007
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Абсолютна глупост...как може нещо на 100хиляди светлинни години да влия на човек...о боже господи...та тази свелина когато е била излъчена е нямало човешка раса още...
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
a az tolkova mnogo vqrvah na zodiite...4e kat sym telec ne sym li 4ovek..ama ne e vqrno 4e vrata , 6iqta e nai-kef.., nai mi e harno koga mi pravqt sonati na papalyugata
:P \
/
![]()
Ама можем да съдим по правописаПървоначално написано от bloodranger
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Абе в доста от нещата (според мен ) са вярни![]()
права си но и някои хора не прочитат това накрая на статията...Първоначално написано от vodka_f
Код:Не забравяйте обаче , че всеки човек си е различен. Зодиите просто са начин да се обедини по- голяма група от хори със сходни желания и характери. Най-важното е да се стремите към разнообразие, опитвайте винаги нови неща с партньора си, независимо окаква зодия е. Говорете за желанията си, защото най-хубаво е и двамата да изпитате голямо удоволствие. Успех и приятно прекарване :-)
Не знаех, че краката ми ще ме накарат да полудеяе хубаво е човек да научи нещо ново
![]()
Eventful past is everclear.
az sum vodolei a priqtelq mi ribi-nqma ni6ty vqrno dori i 1 izre4enie v tova koeto pi6e6eПървоначално написано от _BoSSy_
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
+1Първоначално написано от comics
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Mdaaaa ima neshto vqrno(az sbm lbv toi e skorpion)
Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*
Аз сам водолей пак той е овен и секса е супер ....![]()
Ами аз съм лъв а моя приятел везни и не съм забелязвала да откача от кеф като му пипам задника или долната част на гърба,нито пък аз бих се възбудила от докосвания по гръбначния стълб.![]()
![]()
Стрелец
Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените - и косата им. Играйте си с нея., навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст.
Абсолютно вярно за мен!И също обаявам целувки по врата и ушите![]()
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Аз съм Лъв , и той е Лъв ... полудявам когато гали нежно гърба ми в областа на гръбнака,точно написаното е вярно ... но не мисля че по принцип има значение кой каква зодия е![]()
Аэ съм коэирог.
Най-много си пасвам с блиэнаци...мм..![]()
А в написаното в онаэи статия не намирам много вярни неща..
[size=7][b][u]fosse cos
Skorpion sum. Shte ostavq drugite da otsudqt ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз съм водолей и, чесно казано, нищо от това не се отнася до мен.....![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Дева съм ( бтв: малко деви има тука като гледам ..) и приятеля ми е Дева .. и от това написаното нищо вярно не откривам ..
Както казаха
.. дрън, дрън !