.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: unidus corporation

speshnooooooooooooooooooo
    Guest

unidus corporation

neska hodih do edin priatel i toi mi dade prezervativ prezervativa se kazva : unidus corporation . molia kajete mi podhodiasht li e za seks zdrav li e ili e ot teia deto sa po 30 st i se kasat lesno

Град
    L.A. \ Moscow
    хахахха мани ги тес боклуци! за презерватив по малко от 1 лв не давам!
    Raise your fist!

Земи си Durex или Sportex,да ти е спокоен х*я след тва....

Guest
    az sam momiche!!!

ааааааа тогава п*тката абе земи си durex сериозно ти казвам.

Durex RuZzZ

Guest
    ne vi pitam koi prezervativ da zema a vi pitam !!!!!!!!!!!!!!!!!! dali tozi prezervativ shte se skasa ili dali e nekachestven i kva mu e cenata zashtoto tva momche ne mi kaza ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i nai vajnoto ! momcheto s koeto shte go pravia niama da svarshva v men prosto iskam da sme s prezervativ i dali tozi shte svarshi rabota

Ама ***** стисната, толкова ли не могат да ти се откъснат от сърцето 2лв. за свестни презервативи та ще си рискуваш здравето и сигурността си? Или аборта от евентуален скъсан презерватив даден от Бог знае кой ще е по-евтин?
    А, сетих се! Тебе те е срам да си купиш презерватив, но не те е срам да се съблечеш пред някой путьо и да се ебеш с него! Ми браво за зрелостта! Браво!

Moderated by krem4et0
    т.2 от Правилата на форума!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    Hard Rock Cafe
    pi4, ti q napravi na baz i kopriva e xD

Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    pi4, ti q napravi na baz i kopriva e xD
    Е как няма? Тая сигурно е ебати залюханата шматка! Някакъв приятел й бил дал презервативи от Бог знае къде, а тя тръгнала и да ги ползва! Майко мила! Господи, прости им! Те не знаят какво правят! Като й четох излиянията стигнах до извода, че тя е в такава възраст, в която е по-подходящо да си надува балончета с презервативите, отколкото да ги ползва в леглото!
    Към авторката:
    Ако ме послушаш и наистина се върнеш при куклите, където ти е мястото, и там започнеш да си надуваш балончета от кондомчета тези са напълно подходящи!

ПП:Не съм пич, може да се разглеждам като пичка
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Може да го е взел от контейнер или да го е продупчил с игла

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    хахахха мани ги тес боклуци! за презерватив по малко от 1 лв не давам!
    +1
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Това, че презерватива е скъп не гарантира качество. Късал ми се е Дюрекс, а пък ония от по 25 стотинки - нито един път не се е късал. Зависи от комбинацията късмет, качество, опит, пр. Препоръчвам там спортекси-мортекси и пр, но нека се отбележи - може да намериш и презерватив за 5 кинта, който пак да не върши работа, ако имаш маникюр и не знаеш как се слага

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Не ги слушай тия сноби какво ти говорят без изобщо да са ги ползвали тези презервативи: "щом не е скъпо значи не е хубаво". Пълни глупости.

Аз лично съм ги ползвал и ми се е случвало да се късат толкова колкото са ми се късали и durex и sportex и всякакви. От време на време от всяка марка има дефектни и се късат.
    Та значи тези са по-евтини просто защото не са в кутийка с указания и нямат толквоа шарена опаковка, но от всички презервативи те за мен са най-удобни и с тях ми е най-добре защото са по-меки и еластични. С две думи те са ми любимите а съм ползвал всякакви. Лошото е че не знам от къде да си намеря такива още. Като завърших 12 клас класната ги раздаваше и аз и още няколко момчета награбихме по 20-тина но отдавна се свършиха и ми е мъчно за тях. Ако знаеш от къде кажи да си намеря.

Нищо не струва тоя презерватив! Раздават го безплатно по кампаниите за 1 декември там за антиСПИН! И не е разумно да го използваш, щото се къса лесно и за нщ нестава! Унас имам цяла кутия с поне 200 бройки в нея, преди бях в БЧК и от там са ми останали от кампании! Но въпреки това всеки път с приятеля ми си купуваме дюрекс.Ако бяха хубави , смяташ ли че нямаше да се използват всичките????

Повече от фен
    nofi naprao razbi momicheto
    Po temata vzemi si sportex

Мега фен Аватара на amatorium
    Durex-a e pulen bokluk. Cenata na prezervativa vuobshte ne e garanciq za kachestvoto. Predi imashe edni bulgarski i nqmaha kusane.
    Eating isn't cheating - Arnold

mi probvai kato tolko ne shtesh da si kupuvash drugi ama posle da ne po4nesh da puskash nekfi temi tuka...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Темата е стара.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си