- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Край на стачката
Казаха, че повечето учители от София не са съгласни да спрат стачката и те ще продължат, а ако те продължат, ще продължат и другите. Синдикатните лидери казаха, че свършва стачката, ама учителите не са много, много на това мнение. Но според мен ще спрат, защото сега започва нов месец и едва ли ще искат да им взимат пари и от него.
Ами няма логика, но министъра сам го казаПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Ние почваме във Вторник![]()
Ние от петъка си учихме и парвия ден по всичка тестове![]()
А от ваканциите до колкото разбрах ако взимат ще взимат от всички не само от стачкуващите.
Пука ми министъра к'во е казал.Не съм имала и един ден да не уча.
;( ;( ;( Не ми се мисли какво ни чака...но може да не е толкова гадно,колкото мислим.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Няма да вземат, на който е учил, разбира се. Вълчан го каза и аз го чух със собствените си уши!!!Първоначално написано от Anf3tamin4o
Абе нали ще почнем във вторника, че в сайта на мойто даскало пише от понеделник... Ама все пак има балотаж.(от София съм)
Айдеее най-сетне и ние от понеделник на даскало!![]()
време беше!
Ама нали сме от вторник![]()
![]()
![]()
Където има балутажи са отвторник,където няма от понеделник![]()
Ние сме от понеделник![]()
Еми, в София има, все пак трябва да се изберат районните кметове!!! Ей, калпава организация, ядосах се.Първоначално написано от una_loca
![]()
еее жалкоодепресирах се
Мн. кофти,ся ще ни набухват по 5 урока и 2-3 теста на ден....кво да се праи,особено както отвикнах да уча ще е голяма мъка....![]()
![]()
Добре че се спряха преди да се стигне до там че да останем без ваканции .....ама пак си е мн тъпо да почваме даскало Ужас !!!!
N0 C0MM3N7
Абе ужас си е че почваме, ся като знам кво ни чака...а за ваканциите ако ще земат, ще вземат на всички. Просто ще стане голямо объркване иначе.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
И кво заквобеше тая стачка като ся нии сме прецакани пак даскалите дайе нищо не спе4елиха.щели да им увеличават заплатите малко по малко да бе ся ще им дадат 20 % и пове4е нищо няма да получат.Сега трябва ние да напрайм една стачка.Как ще ни зимат от ваканциите....![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
ееее..крайно време беше![]()
БЯСНА СЪМ!!!Замислете се от къде на къде ние трябва да сме потърпевши от всичко това.Виновни ли сме за даскалската простотия?!?Все се праят на жертви,вземат сума ти пари от частни уроци,почиват си 3 месеца платен отпуск лятото,а ми се оплакват после,че от 10 до 17 били на даскало.Ам тез дет бачкат за по-малко пари по 12 часа на ден и почиват грубо месец в годината?Те какво.Айде па всеки да се дигне на бунт а.Нямат право да ни вземат от ваканциите,да одължават годината,да ни трупат с уроци и домашни,да учим евентуално в събота,нито съм бягала от даскало нито нищо.Нямат право!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Имат иматПървоначално написано от otka4ena
Всъщност, не е сигурно, че стачките се прекратяват. Не всички учители са съгласни със споразумението. Дори говорителя на стачния комитет за моя град(госпожата ми по психология) каза, че учителите не са доволни от постигнатото. А по новините казаха, че моето училище и още едно, продължават стачката и в понеделник ще се решава дали да продължи или не. Така, че не е 100% сигурно за всички училища, че стаката се прекратява.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Нашето училище спира да стачкува и от Вторник почваме![]()
![]()
![]()
Охх, много неприятно. Не знам какво искат още- бюджетът е внесен, стачката официално приключи- никой от властимащите няма да им обърне внимение- само вие ще патите накрая.Първоначално написано от KaTinCeTy