- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов!!
Незна дали искам савет просто исках да кажа на някой.Не съм от хората,който споделят на приятелите си. Винаги сичко си остава в мен.Но сега вече неиздържам влюбен съм в едно момиче с което нямаме абсолютно никакъф шанс. И двамата го знаем това само че мен ме боли от това..рядко ми се случва да се влюба много рядко при това почти никога занимавам се с много момичета но не влагам никакви чувства.Само,че това моиче пфф с нея не се чувствам така мога да и кажа всичко на нея и ми и добре с нея като си говора.. не сме се виждали само по скайп само че тя е от Варна аз от София доста време тя ме ни вярваше в това което казвах защото не съм такъф и си падам леко женкар.Тя неможеше да повярва че с нея ще е различно и че няма да съм такъф сега пред нея се права че ми е се тая и че не ми е много гадно само че не е така и направо се побърквам мисля по цял ден за нея..
![]()
![]()
![]()
Хм... що ли си мисля, че и друга тема свързана с тва момиче си пускал.. ?!
Животът е адът описан в Библията!
dam to4no takaaz i nagovorih sno6ti nekfi gluposti za da ne i puka za men i da ne i e gadno ama ne stana
![]()
Ne si dal mnogo info.Ne moga da razbera,za6to lubovta vi da e nevuzmojna???Kakvo pre4i?Moq suvet e da govorite,tova e edinstvenoto re6enie na problema.Trqbva da si izqsnite 4ustvata.Jelaq ti USPEh.. \/ \
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
6tet i kaja nakratko - moq e ot sevlievo , az ot burgas .... 10 meseca ve4e , kato cqlo lqto be6e v ispaniq ... vijdali sme se 4 pyti dosega , oba4e ... sme si zaedno i go obi4amo6te li misli6 , 4e e nevyzmojno ?
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
haha govorili sme milion puti i nakraq ni6to idvamata imame 4uvstva edin kum drug samo 4e sme leko dale4e i kvo v meseca 2 puti 6te se vijdame nai mnogo tfa vruzka li e ni6to nqma da se polu4i i tq go znae i az go znam samo 4e az sum vliuben v neq ...Emi da mislq 4e e nevuzmojno za6toto az nqma da izdurja taka da se vijdame tolkova rqdko ne sum takuf iskam razni ne6ta i kolkoto i da q obi4am 6te q revnuvam i sigurno 6te i iznevera
![]()
Аве зависи на колко си...колко си готов да дадеш, за да я запазиш
Бих ти казала да не я изпускаш, щот т'ва може да е момичето, което наистина е за теб и което да си обичал най-много през целия си живот...после може да съжаляваш и дрън дрън ама наистина не си дал много инфо, за да мога да ти го кажа...
Пък какво ти пречи да пробваш ? Нали си падаш женкар :P
Успех и много любов![]()
There is so much beauty in the world.Sometimes I feel like I'm seeing it all at one and it's too much. And then I remember to relax .It flows through me like rain, and I can't feel anything but gratitude for every moment of my stupid little life!
na 17 syme iskam da buda s neq samo 4e kvo az sum na ediniq krai na bg tq na drugiq ... neiskam da q izpusna samo 4e kak da q zadurja kato tq znae 4e ni6to nqma da se polu4i zaradi raztoqnieto... a i tq e super sladka i samo mom4eta okolo neq .. momi4eta okolo men i az se poburkvam nemoga da spa ve4er samo se 4uda kvo 6e stane
![]()
i gledam da se durja gadno s neq za da me namrazi li ddz gledam da ne i obru6tam vnimanie 6oto ina4e vseki den pove4e i pove4e hlutvam .. no ima i drugi momi4eta.. koito me oburkvat .... ne govora za 4uvstva kym tqh samo nekfi zaribqvki.. a ako i kaja 4e isakm da sum s neq i 4e 6te se vijdame po 2 3 puti na mesec i 6te sum i veren 6te q izluja i 6te q narana .. ima li smisul f tfa
az dori neznam kvo trqbva da stane i mi e adski gadno i tolko sum oburkan ta nqma nakude pove4e
![]()
Я първо се пробвай пък после ще видим става ли не става ли...![]()
Не си прави предварителни планове за такива неща- никога не става това което си мислиш.Но ако би се отказал от нея заради растоянието.....дали я харесваш толкова много колкото казваш???![]()
Vij mnogo se qdosvam,kogato se govori taka.Jivota e edin.Mainata mu na raztoqnieto.Vajna e lubovta.Obajdai i se vseki den,govori i mili ne6ta.Makar i ot raztoqnie lubovta q ima.Obi4ai te se i ne ispuskai momi4eto,koeto te kara da se usmihva6....JeLAQ VI USPEH I SE VSLUSHAI V DUMITE MI...![]()
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
az ne smqtam 4e 6te stane ne6to eza6toto ne sum takova mom4e koeto moje da turpi bez sex primerno v edna vruzka az ne iskam ot neq samo sex ama imam 4uvstva kum neq i kvo 6e si govorim po tela po skype i kvo samo tfa men tfa ne me zadovolqva kakto i neq i da nemoga da q vida kak se usmihva pri ne6to ili kogato e tujna az da sum 4oveka koito 6te q ute6i nemoga taka 1 put sum obi4al .. obi4ah adski mnogo tova momi4e tq me zarqza ... sega i kum tova momi4e po4vam da izpitvam nekfi takifa 4uvstva a neiskam za6toto .. sled kato me naranqt se prevru6tam f nekfo ujasno mom4e samo i po4vam samo da naranqvam momi4etata ni6to drugo neiskam pak da sum takuf 6te kajete nedei togava da ama nemoga
Пич, можете да се срещате 1 път в единия, друг път в другия градПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
А знаеш ли колко по-трепетно е очакването и прекарването на тези моменти особено, когато са ограничени
![]()
There is so much beauty in the world.Sometimes I feel like I'm seeing it all at one and it's too much. And then I remember to relax .It flows through me like rain, and I can't feel anything but gratitude for every moment of my stupid little life!
nemoga taka a i tq nqma kak da idva na 15 e kak 6e idva![]()
se sa q pusnali
Mnogo 6te ni e hubavo zaedno i tq go znae i napravo ;( ;(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No comment. Ako naistina se obi4ate lubovta vi 6te ocelee kolkoto i dale4e da ste![]()
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
Наистина няма вече нищо за коментиране, защото си личи, че момчето просто е отрицателно настроено и си го заявяваНевъзможна любов!!!
imam 4uvstvoto 4e go obi4am a dori ne sam go vijdala no prosto napravo stra6no mn se kefq kato mi pi6e izob6to samo kato go vida na liniq i vednaga mi staa nqkakvo super qko za parvi pyt go izpitvam tova i prosto ne mojete da si predstavite kvo mi e kato znam 4e ne moga da go imam a go iskam pove4e ot vsekino takava vrazka ne e vrazka taka 4e
a stra6no mn te obi4am bube
![]()
![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
imam 4uvstvoto 4e go obi4am a dori ne sam go vijdala no prosto napravo stra6no mn se kefq kato mi pi6e izob6to samo kato go vida na liniq i vednaga mi staa nqkakvo super qko za parvi pyt go izpitvam tova i prosto ne mojete da si predstavite kvo mi e kato znam 4e ne moga da go imam a go iskam pove4e ot vsekino takava vrazka ne e vrazka taka 4e
![]()
![]()
!!!
mislq 4e daje go obi4am vapreki 4e ne sme se vijdali samo kato vida 4e e na liniq i taka se kefq 4e ne e istina a kato mi pi6e da ne vi govorq ne moga da spra da se usmihvam a v sa6toto vreme kato znam 4e e tolkova dale4e i ne moga daje da go pregarna ...mislq 4e naistina takava vrazka ne e vrazka
![]()
!!!
haxhxahxahxahax tfa ne go znaeh axhhaxhxahxahax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6e me poburka6 momi4e axhax i stiga si 4ela kvo pi6a!!
омг. вие ме убивате... и двамата във форума.. четете.. смеете се.. бахх маа му .. аз ли съм зле или...в мега филма ни вкарвате..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
mi tq kvo 4ete pff mn e zle az poe4e ni6to nqma pi6a to uj tfa taina tq da vidi![]()
![]()
или си тъп каго пускаш такава тема след като знаеш че и тя влиза във форума или......![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
e se taq axhahx sigurno sum tup neznam![]()
Ama pone razbrah 4e me obi4a haxhxahxahaxhaxh tfa ne go znaeh xahxa
hxahxahax nAli !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie po cel den se karame pff ne si zaslujava si4ko tfa za nishto pff