.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Град
    село Злидол
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    hxahxahax nAli !! nie po cel den se karame pff ne si zaslujava si4ko tfa za nishto pff
    Пич слушай се кви глупости говориш бе!Първо ги ръсиш едни не моеж без нея нз кво ся само се караме постоянно нямаме никъв шанс като си го знаел отначало защо само овърташ нещата мн ми е чуднп пък и защо си пуснал тази тема във форума като знаеш че тя го посещава и ше го види къде ти е акъла незнам .

Град
    nqkade tam

Re: Невъзможна любов!!

Незна дали искам савет просто исках да кажа на някой.Не съм от хората,който споделят на приятелите си. Винаги сичко си остава в мен.Но сега вече неиздържам влюбен съм в едно момиче с което нямаме абсолютно никакъф шанс. И двамата го знаем това само че мен ме боли от това.. рядко ми се случва да се влюба много рядко при това почти никога занимавам се с много момичета но не влагам никакви чувства.Само,че това моиче пфф с нея не се чувствам така мога да и кажа всичко на нея и ми и добре с нея като си говора.. не сме се виждали само по скайп само че тя е от Варна аз от София доста време тя ме ни вярваше в това което казвах защото не съм такъф и си падам леко женкар.Тя неможеше да повярва че с нея ще е различно и че няма да съм такъф сега пред нея се права че ми е се тая и че не ми е много гадно само че не е така и направо се побърквам мисля по цял ден за нея..
    тва е много кофти аз имам обратната ситуация с едно моми4е от софия ма на тез години няма как да ида в сф а и аз тоз град не го долубвам особено и нз кво да ти кажа наистина

П.С.само да вметна 4е ако доде6 вав варна няма сайалява6 изобшо ае \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

haha tfa da ne sa bubeto i iveto? IZMENNICI!! Vij tfa momi4e mi be6e fr a tva mom4e mi be6e gadje hmm a Kvo stana ?? tcTc sa se i obichalie daje hahahahaha

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Защо ли си мисля, че пускаш тая тема само за да може тя да я види?!? Мноу добре знаеш, че тя посещава сайта, от както си й казал за предишната ти тема... ХммМмм...
    Пише се сЪвет!!!!!!!
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от SlADka_lIGlA
    haha tfa da ne sa bubeto i iveto? IZMENNICI!! Vij tfa momi4e mi be6e fr a tva mom4e mi be6e gadje hmm a Kvo stana ?? tcTc sa se i obichalie daje hahahahaha
    ЯЯЯ,я пак повтори...тука стана сапунен сериал

Град
    България
    kato gledam kolko hora te savetvat a ti-tova ne moga,tova ne iskam,tova ne stava,ti si negativno nastroen kam vsi4ko a tarsi6 saveti ot nas Saveti se davat na hora koito 6te naparviat ne6to po vaprosa
    здравейте

haha verno tuka stana nekuf serial xaxa megii q tiho haxhxa izmennici

e kfo sq hodite li ili ne?
    Това, което не ме убива ме прави по-силна....

a be kak 6te hodime be haha tq e vuv varna az sum f sofiq tq da si hodi tam s goshko kalincho jikvo petkan4o i kfi li ne o6te tam .. :@:@

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    a be kak 6te hodime be haha tq e vuv varna az sum f sofiq tq da si hodi tam s goshko kalincho jikvo petkan4o i kfi li ne o6te tam .. :@:@
    Ето колко "многооо" си я обичал, дрън-дрън чи пляс, гимнастика на гласните струни... Тцтцтц...

kude sum kazal 4e mngo q obi4am?? MOito obi4am e kato Zdrasti

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами пак стигаме дотам до разстоянието неможе това да е никаква обич, защотот само се харесвате. Стига моля ви се любов от разстояние няма никакъв смисъл.Смисъл ще има когато сте от един град и когато едниния замине да учи тогава може да се каже че има любов,защото знаят и двамата че ще бъдат рано или късно заедно

to4no taka i z mislq kato tebe hxahxa

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Когато Искаш да направиш нещо намираш начин ... когато не искаш намираш оправдания ... ако наистина я желаеш толкова силно ще намериш начин да си с нея по често .. .
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    kude sum kazal 4e mngo q obi4am??
    Къде си казал ли? Ми ето скиф къде:

влюбен съм в едно момиче
    И от кога "влюбен съм" не е равно на "обичам"? А?

idvamata imame 4uvstva edin kum drug
    И какво чувствате? Обич ли имаш предвид? Или не,не,не, сигурно са били некви други чувства...

kolkoto i da q obi4am
    Колко я обичаш? Колкото обичаш себе си? Е, не тва е невъзможно.

ne se ebavam s neq i dA obicham q
    Хииич не се ебаваш с нея, ама хииич даже...

A be vie ludi li ste AZ Q OBI4AM I DA BIH SE PROMENIL ZA NEQ !!
    Олеее, колко си се промениииил... Човек не може да те познае бре!

ama q OBi4am kFo da praVA

Kak da i go dokaja az q obi4am samo 4e tq mi se surdi i samo me blokva v skype
    Ами то и аз да съм и аз ще те блокна...

A ne razbira kolko mnogo q obi4am..

I znae6 kolko mnogo te obi4am
    Колкоооо много, наистина...

Влюбен съм много в едно момиче само че то не ми вярва
    И добре, че не ти и повярва...

луд съм по нея

бях и показал преди да почна да имам чувства към нея как едно момиче което бях наранил ми разправяше че съжалявала че ме познава и ми се вързала и аз се смеех защото ми беше все тая и сега това момиче ми разправя че немогла да ми вярва и че всичко което съм и казвал е било лъжа че тя щяла да бъде поредната и т.н
    То щот не е лъжа... Се едно с нея не се държиш по същия начин както си направил и с онова момиче... Тцтцтц...

guba momi4eto koeto me kara da sym razli4en.. i mislq 4e q obi4am

a be bubeto_F vuob6te ne e taka az iskam tova momi4e i imam 4uvstva kym neq za kfo 6e iskam da q narana Emi ako e taka zna4i ne sym jenkar
    Не си женкар, как? Само малко...

mi da az davam si4ko za tfa momi4e

ni6to nqmalo da stane spored neq a AZ sYm Vliuben v neq ot doSta vRemE ne Sym Se 4uvSTvAL taKA
    Използва форума само за да я направиш поредната нали? Радвам се, че не успя... Такива тъпанари, които се мислят за голямата работа, ме изкарват извън нерви! Ти кво си мислиш, че всички момичета ти пренадлежат ли? Хахаха... Смешник си ти... Не, не, аз вярвам, че ти можеш да обичаш... Е, друг е въпроса, че чувстваш силни чувства на любов и опияние от красота само когато стоиш пред огледалото, момче мечта , ама пак любов си е това... Престани да се ебаваш с момичетата и да се подиграваш с техните чувства, щот всичко се връща и някой ден ще се чудиш на кой свят си... Просто всичко се връща на тоя свят - ти прецакваш, след малко или много време пък ти си прецакания...
    Смешен си, не се ли усещаш...

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Когато Искаш да направиш нещо намираш начин ... когато не искаш намираш оправдания ... ако наистина я желаеш толкова силно ще намериш начин да си с нея по често .. .
    hahaha tfa itq go e kazvala

yuyuto xAHxahhxa neSHto tAKova I brAY sA tq KatO go viDI tfA Sum DO tukA haxhxa pZz DeSi slAva - Nqkoi Den.. HXAhxa Shte mi se Slu4i NqKOI dEn!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    haxhxa pZz DeSi slAva - Nqkoi Den.. HXAhxa Shte mi se Slu4i NqKOI dEn!!
    Ой, мерси за поздравчето, ама чалга не слушам... Тва си е музика за селяци.
    yuyuto xAHxahhxa neSHto tAKova I brAY sA tq KatO go viDI tfA Sum DO tukA
    Опааа,че ти никога не си бил "тука"... Тя не ти пусна...
    Горкото момче-мечта остана на сухо...

hahahahaha e 4aLGa rLZz Emi ne az neiskam sex ot neq

Повече от фен
    А ти защо се държиш така с нея?!За да се правиш,че ти си голямата работа и никоя не може да те заинтригува ли!?Не искаш да си разваляш репутацията на ебач/женкар(все тая)!?И какво искаш да направим ние,след като ти самия си го правиш "мисията невъзможна"?! И много малко информация си дал.Нито на колко години,нито нищо.Ако си на 15-16 тея от тея км.(от София до Варна и обратно) нищо хубаво няма да видиш,голяма пречка ще са.Ако си по-голям няма да бъдат проблем.И така не разбирам въпроса след като ти сам казваш,че се правиш,че нищо ти няма!? Искаш да я забравиш или искаш да й покажеш,че тя е "различна"!? \/

NE sum golemiq eba4 ili jenkar .. prosto ima lesni momi4eta i lesno gi omaivam Ami da tq be6e razli4na za men i vse o6te e de na 17 sym 6tqh da hoda pone 1 2 puti v meseca no sega si4ko svur6i kaza mi tq 4e e do tuk smisul a be kakto i da e svur6i se s taq istoriq :S moje bi e za dobro pff ne vqrvam vuob6te 4e e za dobro 6oto mi e gadno v momenta ama tfa e ni6to nemoga da naprava??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си