- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов!!
Пич слушай се кви глупости говориш бе!Първо ги ръсиш едни не моеж без нея нз кво ся само се караме постоянно нямаме никъв шанс като си го знаел отначало защо само овърташ нещата мн ми е чуднп пък и защо си пуснал тази тема във форума като знаеш че тя го посещава и ше го види къде ти е акъла незнамПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
.
тва е много кофти аз имам обратната ситуация с едно моми4е от софия ма на тез години няма как да ида в сф а и аз тоз град не го долубвам особено иПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
нз кво да ти кажа наистина
П.С.само да вметна 4е ако доде6 вав варна няма сайалява6 изобшо ае \/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
haha tfa da ne sa bubeto i iveto?IZMENNICI!!
![]()
![]()
![]()
Vij tfa momi4e mi be6e fr a tva mom4e mi be6e gadje hmm a Kvo stana ?? tcTc sa se i obichalie daje hahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
ЯЯЯ,я пак повтори...тука стана сапунен сериалПървоначално написано от SlADka_lIGlA
![]()
![]()
![]()
kato gledam kolko hora te savetvat a ti-tova ne moga,tova ne iskam,tova ne stava,ti si negativno nastroen kam vsi4ko a tarsi6 saveti ot nasSaveti se davat na hora koito 6te naparviat ne6to po vaprosa
![]()
здравейте
haha verno tuka stana nekuf serial xaxa megii q tiho haxhxa izmennici![]()
e kfo sq hodite li ili ne?![]()
Това, което не ме убива ме прави по-силна....
a be kak 6te hodime be haha tq e vuv varna az sum f sofiqtq da si hodi tam s goshko kalincho jikvo petkan4o i kfi li ne o6te tam .. :@:@
Ами пак стигаме дотам до разстоянието неможе това да е никаква обич, защотот само се харесвате. Стига моля ви се любов от разстояние няма никакъв смисъл.Смисъл ще има когато сте от един град и когато едниния замине да учи тогава може да се каже че има любов,защото знаят и двамата че ще бъдат рано или късно заедно![]()
![]()
![]()
Когато Искаш да направиш нещо намираш начин ... когато не искаш намираш оправдания ... ако наистина я желаеш толкова силно ще намериш начин да си с нея по често .. .
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Къде си казал ли?Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Ми ето скиф къде:
И от кога "влюбен съм" не е равно на "обичам"? А?Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
И какво чувствате? Обич ли имаш предвид? Или не,не,не, сигурно са били некви други чувства...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Колко я обичаш? Колкото обичаш себе си? Е, не тва е невъзможно.Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Хииич не се ебаваш с нея, ама хииич даже...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Олеее, колко си се промениииил... Човек не може да те познае бре!Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Ами то и аз да съм и аз ще те блокна...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Колкоооо много, наистина...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
И добре, че не ти и повярва...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
То щот не е лъжа... Се едно с нея не се държиш по същия начин както си направил и с онова момиче...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Тцтцтц...
Не си женкар, как? Само малко...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Използва форума само за да я направиш поредната нали? Радвам се, че не успя... Такива тъпанари, които се мислят за голямата работа, ме изкарват извън нерви!Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Ти кво си мислиш, че всички момичета ти пренадлежат ли? Хахаха... Смешник си ти...
Не, не, аз вярвам, че ти можеш да обичаш... Е, друг е въпроса, че чувстваш силни чувства на любов и опияние от красота само когато стоиш пред огледалото, момче мечта
![]()
![]()
, ама пак любов си е това...
![]()
![]()
Престани да се ебаваш с момичетата и да се подиграваш с техните чувства, щот всичко се връща и някой ден ще се чудиш на кой свят си... Просто всичко се връща на тоя свят - ти прецакваш, след малко или много време пък ти си прецакания...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смешен си, не се ли усещаш...![]()
hahaha tfa itq go e kazvalaПървоначално написано от mickelangelo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yuyuto xAHxahhxa neSHto tAKova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I brAY sA tq KatO go viDI tfA
![]()
![]()
Sum DO tukA
![]()
haxhxa pZz DeSi slAva - Nqkoi Den.. HXAhxa Shte mi se Slu4i NqKOI dEn!!
А ти защо се държиш така с нея?!За да се правиш,че ти си голямата работа и никоя не може да те заинтригува ли!?Не искаш да си разваляш репутацията на ебач/женкар(все тая)!?И какво искаш да направим ние,след като ти самия си го правиш "мисията невъзможна"?!И много малко информация си дал.Нито на колко години,нито нищо.Ако си на 15-16 тея от тея км.(от София до Варна и обратно) нищо хубаво няма да видиш,голяма пречка ще са.Ако си по-голям няма да бъдат проблем.И така не разбирам въпроса след като ти сам казваш,че се правиш,че нищо ти няма!?
Искаш да я забравиш или искаш да й покажеш,че тя е "различна"!? \
/
NE sum golemiq eba4 ili jenkar .. prosto ima lesni momi4eta i lesno gi omaivam![]()
Ami da tq be6e razli4na za men i vse o6te e de na 17 sym 6tqh da hoda pone 1 2 puti v meseca no sega si4ko svur6i kaza mi tq 4e e do tuk smisul a be kakto i da e svur6i se s taq istoriq :S
![]()
moje bi e za dobro pff ne vqrvam vuob6te 4e e za dobro 6oto mi e gadno v momenta ama tfa e ni6to nemoga da naprava??