- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов!!
Къде си казал ли?Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Ми ето скиф къде:
И от кога "влюбен съм" не е равно на "обичам"? А?Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
И какво чувствате? Обич ли имаш предвид? Или не,не,не, сигурно са били некви други чувства...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Колко я обичаш? Колкото обичаш себе си? Е, не тва е невъзможно.Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Хииич не се ебаваш с нея, ама хииич даже...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Олеее, колко си се промениииил... Човек не може да те познае бре!Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Ами то и аз да съм и аз ще те блокна...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Колкоооо много, наистина...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
И добре, че не ти и повярва...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
То щот не е лъжа... Се едно с нея не се държиш по същия начин както си направил и с онова момиче...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Тцтцтц...
Не си женкар, как? Само малко...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Използва форума само за да я направиш поредната нали? Радвам се, че не успя... Такива тъпанари, които се мислят за голямата работа, ме изкарват извън нерви!Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Ти кво си мислиш, че всички момичета ти пренадлежат ли? Хахаха... Смешник си ти...
Не, не, аз вярвам, че ти можеш да обичаш... Е, друг е въпроса, че чувстваш силни чувства на любов и опияние от красота само когато стоиш пред огледалото, момче мечта
![]()
![]()
, ама пак любов си е това...
![]()
![]()
Престани да се ебаваш с момичетата и да се подиграваш с техните чувства, щот всичко се връща и някой ден ще се чудиш на кой свят си... Просто всичко се връща на тоя свят - ти прецакваш, след малко или много време пък ти си прецакания...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смешен си, не се ли усещаш...![]()