- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с пенис
проблема е че имам раничка на главичката на пениса в следствие на орална любов и не може да зарасне напълно.какво да права помгнете ми моля.темата не е ебавка
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Иди на лекар![]()
![]()
Това което ми казваш е симптом на сифилис......не искам да те плаша,ама най -добре иди на кожен лекар или на уролог.
не бе тя раничката се образува щото момичето сас зъб ме разрани и не е смешно а е сериозно
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Първоначално написано от mitkosoft
Ами иди на лекар...не знам,ама това си е симптом и за това което ти казах.А изявленията ти в подписа...много ми харесаха![]()
![]()
![]()
Първо искам да ти кажа,че първите симптоми....на сифилиса са раничка не зависомо дали ще е точно на пениса или другаде.Така,че не ми обяснявай какво и що.Това може..да в всичко..аз казвам какво може да е..,а не че е.И такива въпроси тук са пълна безмислица.Вместо да ни пита нас да иде на лекар....само кожния може да се произнесе.Първоначално написано от SWASTICA
Мерси за инфото....ето,че има и такъв вариант на проблема.Все пак не мисля ,че е хубаво ако е това да чакаш 6 седмици.....до обрива![]()
![]()
![]()
zdraveite imam edin problem imam edni pypchici po penisa koito me nabolqvat namirat se malko sled glavichkata predi mesec nqkade gi imah i se mahnaha bez nishto da gi pravq nqkoi moje li da mi kaje kakvo e zashtoto mnooo se pretisnqvam pyk mi e kofti da ida pri lekar i da mi gleda penisa Molqvi nqkoi ako znae neshto za tva pishete![]()
ami chervenikavi nesa gnoini i kato gi pipna me bolqtmoji li da e sifilis
pearly penile papules търси това в уикипедия и мисля че ще получиш някои отговори.Успех! \/
България над всичко!
mersi mnogo za pomoshta shte otida dano ne e neshto seriozno vse pak mersi mnogo![]()
Имам проблем с пениса. Мисля че имам гъбички но не съм сигурен защото се намират в края на главичката и не са червени а бели почти прозрачни. Бих бил благодарен ако ми отговорите дали това са гъбички и доколко сериозно може да е това. Отделно правих секс с презарватив но въпреки това се получи такава инфекция. Това значи ли че може да има вероятност и от заразяване със спин??????????????