.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Закъснява ми. Нормално ли е?

Здравейте! Явно повече от вас ще кажат, че си има лекари за тази цел,че не са гадатели, но аз искам да се допитам до вас преди да поискам лекарска помощ. Значи менструацията ми идва в периода 27-29. Обаче от 28 до 31 октомври имах силни болки в корема и кръста и се появяваше от време на време бяло течение. Така ми започва менструацията и затова реших да си сложа превръзка. Но и до сега менструацията не ми е дошла. Имам цикъл от 7 месеца и никога това не се е получавало. На някой от вас случвало ли се е нещо подобно? Дали да не ида на лекар или пък да изчакам още някой ден?
    П.П Благодаря за отговорите ви.

Град
    Somewhere over the rainbow (sun)
    Ами най-много да изчакаш още 1-2 дни(но не ти го препоръчвам) и ако не ти дойде си вземи едно направленийце, защото симптомите не са никак хубави, още повече, че си имала болки и бяло течение. Ай и дано не е нищо сериозно
    There is so much beauty in the world.Sometimes I feel like I'm seeing it all at one and it's too much. And then I remember to relax .It flows through me like rain, and I can't feel anything but gratitude for every moment of my stupid little life!

Цитирай Първоначално написано от (o_0) rainbow
    Ами най-много да изчакаш още 1-2 дни(но не ти го препоръчвам) и ако не ти дойде си вземи едно направленийце, защото симптомите не са никак хубави, още повече, че си имала болки и бяло течение. Ай и дано не е нищо сериозно
    Впрочем искам-не искам, ще трябва да изчакам до понеделник. Дано да ми дойде до тогава, защото много мразя да ходя по лекари.

Град
    СофиЯ
    От колко време попринцип имаш цикъл?

ами бялото течение е нещо съвсем нормално освен ако-мирише неприятно, е прекалено гъсто, причинява сърбеж или парене-а тва за корема-ами изчакай още 2 дни и ако не спре да те боли(и ако не ти дойде)иди на лекар!То да знаеш е нормално ако ти закъснее ама ако продължжи да те боли корема, а не ти идва не е нормално!На мен не ми идва 1 месец даже и повече така, че ако спре да те боли корема и ако не ти идва споко

Град
    Велико Търново
    до колкото разбрах имаш цикъл от 7 месеца? мисля че няма от какво да се притесняваш, но ако искаш, за всеки случай, върви на лекар

Мила, нали не очакваш за 7 месеца д аимаш редовен цикъл, който някои жени и след години нямат! Спокойно, в твоя случай са нормални всякакви аномалии. Чакай си спокойно менструацията и това е.

Благодаря за отговорите ви! Ще послушам мнението на fiama. Ще си го чакам и това е. Добре, че поне болките в корема и бялото течение спряха.

Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Благодаря за отговорите ви! Ще послушам мнението на fiama. Ще си го чакам и това е. Добре, че поне болките в корема и бялото течение спряха.
    aми да-най-добре чакай-аз още си чакам-вече месец и 10 дни-ама то е нормално дори и 3 месеца да станат

Разбира се изчакай

Виждам,че
    PEPITO SLADKATA
    е писала и в тази тема и то 2пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си