.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какав би бил най-подходящия подарак за гадже?

Бих искала да ви помоля за мнения по вапроса... Затруднена съм в избора си на подарък.. С приятеля ми на 24 декемвври правим една година и бих искала да го изненадам с нещо запомнящо се нещо оригинално.... моля ви помогнете.Благодаря предварително

Ами мисля ,че един хубав часовник би ил добър подарък. А защо не и някой домашен любимец...някое сладко кученце.

А иначе не е зле и някоя вечеря на свещи...после ти...в секси бельо купено за случая и някакъв танц....листенца от рози ,сметана,шампанско....всичко това също би било запомнящо.

Град
    Pays de la Loire
    Приятелят ти е на 24, нали?

Цитирай Първоначално написано от lukrecia
    Ами мисля ,че един хубав часовник би ил добър подарък. А защо не и някой домашен любимец...някое сладко кученце.
    Часовникът не е много добра идея,защото по принцип часовник се подарява на раздяла.Иначе можеш да му подариш някоя книга,ако обича да чете или нещо друго свързано с хобито му.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от lukrecia
    Часовникът не е много добра идея,защото по принцип часовник се подарява на раздяла.Иначе можеш да му подариш някоя книга,ако обича да чете или нещо друго свързано с хобито му.
    Хайде сега суеверия...на мен ми подари гаджето часовник преди година и още сме заедно

Да BeboP на 24 години е.... за часовник и аз мислих но той наистина е доста суеверен и това малко ме притеснява.... домашен любимец просто няма как защото тои е по цял ден на работа.... а и не е в България за ся.... За роматинчната вечеря мисля да го направя но искам да има нещо искам да му подаря нещо..... Мислих за портрет на които да сме аз и тои или само аз.... как мислите?

Това за портрета на който си ти звучи самовлюбено не знам.По-добре не...на мен не ми се харесва.Ами спомни си какво ти е казвал,че иска...,че има желание да притежава.

Ми ти си го познаваш най-добре знаеш кфо обича кфо иска за кфо мечтае (и ест да можеш да го осъществиш де) но тфа с вечерята най ми допадна за сега

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje neshto za vrata... sys syrce det se deli na dve... ednata chast u teb.. drugata u nego... za mene tfa e mnogo romantichen podarak.. a imam chuvstvoto che ti tochno tova iskash

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Moje neshto za vrata... sys syrce det se deli na dve... ednata chast u teb.. drugata u nego... za mene tfa e mnogo romantichen podarak.. a imam chuvstvoto che ti tochno tova iskash
    тва е женски подарък - момчетата сърца не носят.отдавна му мина модата - пък и по-важното е че са подарили сърцата си един на друг.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си