- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Самозащита...
Аз не нося нищо, но от доста време все се каня да си взема някакъв спрей.. дано да не ми се налага да го ползвам де, но все пак.. особено ако се прибирам по по-тъмно и през не оживени места.
Мда.. иначе си мислех, че сама мога да се защитя, докато един приятел не ме хвана и каза "айде да видя как ще избягаш" (искаше да ми докаже, че не мога, разбира се всичко беше на шега) е...наистина не можах..макарче съвсем сериозно го удрях и т.н...
с моите малки размери.. наистина ако стане нещо съм изгубена.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нищо не нося със себе си и не съм се замисляла да си взимам, но като прочетох темата малко се позамислих...По принцип рядко ходя по тъчно сама, гледам да съм на по-оживени улици и т.н., но винаги може да стане нещо.Но то и да си със спрей, ако са 2-3-ма, не знам дали ще помогне...
Имам си нож, който нося винаги. Случвало се е да ми потрябва и съм го използвал...
Но нека ви кажа, че ако не знаете как да се защитите, каквото и да носите, няма да ви е от полза.
Ако искаш да се хванеш сериозно, пиши ми ЛС, ще ти пратя полезна информация.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
nosq karabiner,no rqdko.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Ми аз бягам много бързо но и принципно си водя с мене тумба дългокосмести и чернофланелчести
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Дългокосмести и чернофланелчести?? втф?Първоначално написано от The Torn Prince
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Да нося , нож . В моя град е пълно с цигани и ми се налага , по принцип не бих наранила човек , но ако ме нападнат ...не отговарям .
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
нищо не нося със себе си
Нищо не нося.Напоследък не ми се случва да ходя само по тъмното
Нсоя глава на раменете си,юмруци и силни шутове!Друго не ми трябва!
Аз си нося спрей...
за щастие още не съм го използвала![]()
Walk go home boy...
нищо не си нося ,разчитам на себе си .... за разлика на отворковците от тиин форума ... те си знаят![]()
......................................
Бях много малка...... 3-4 клас...може би.......... когато ме ограбиха...по -точно златните ми обици.......мда звучи на някой смешно но си е така .........оттогава съм доста предпазлива и може би заради този случай съм се наплашила(все пак хлапе съм била) и сега постоянно налитам ,когато някой ме заплашва.....станала съм доста враждебна.....агресивна дори ...... абе дано някакви предпазни средства не нося , освен ,ако не ме хване някой ,когато се връщам от тренировка, тогава ще бъде фесеееелооо
![]()
![]()
я пак кажи кой се прави на интересен?Първоначално написано от nO3Hau*
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Грр.. днес ако имах спрей определено щеше да се наложи да го използвам.. мамка му, такива утрепки има на тоя свят..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от love^only^one^boy
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Дам,аз отдавна се мъдра да си взема такъв спрей,вие откъде си купихте?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
В колата имам пистолет но, в себе си нося почти винаги нож.
Някой като реши да те напердаши ти докато си търсиш пособията из джобовете няма да се усетиш и вече ще си наритан и ще лежиш на земята.Първоначално написано от Chr!sSie
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Тренирам бойни изкуства и според мен нямам нужда от оръжие у себе си. Имам си ръцете и краката, и най-важното - главата.