- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Самозащита...
И аз съм мислила да си взема спрейче, но за сега още нмямам. Случвало ми се е някакви нахалници да ме закачат когато се прибирам.![]()
Обикновено ме изпращат или съм с такси, но улицата ми е затворена и няма как таксито да влезне и слизам на булеварда и съм 1вата пряка и уж не се притеснявам за 100метра, но точно в тези 100метра ми се е случвало.![]()
Вземи си 1 "NATO" и си ти ...Първоначално написано от malka_sladuranka
а и да ми обясни онз ис зеленотона профила за какво по то4но му служи тоз карабинер ?
......................................
Вярно може да счупи нещо с него но ..... освен собствените си пръсти нз. какво друго
Мислил съм да си купувам джобен нож, но трвърде много неща ще станат да нося със себе си.![]()
Ами кой с каквото може. А като е с винкел какво - да не е 100 кила ? Нацеля ли го веднъж като хората ще забрави и винкел и всичко ... както и обратнотоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
обясни му ве exploid все пак ти си отраснал в гетото на София където всичките ходят с Винкели,Метални Тръби , бухалки ,бати и пр.
хахахаПървоначално написано от exploitedteen
почвам да те харесвам
като наминаваш кам Варна по каквато и причина да е обади се .....
е от мен
![]()
Ни ТрИнИрЪм.
УбИчЪъЪъм Фи
По-принцип не се бия където и да е.Първоначално написано от exploitedteen
Не , По добре Резачката за дърва като на ТЕксаското клане . по удачен вариант ще еПървоначално написано от exploitedteen
Най-добрата самозащита е да не се набутваш между шамарите. А когато се окажеш на неподходящото място, в неподходящото време, печели този, който бяга по-бързо![]()
Ni6ti4ko ne nosia sus sebe si..Daje 4anta ne nosia ta pone da moga s neia da halosam niakoi...Ama to tyka si e sravnitelno bezopasno da se izliza puk i riadko izlizam sama ve4er.Vij v BG mnogo me e strah ama se nadiavam vsi4ko da mine dobre i da 4ykna na durvo do sega vse sum se izmukvala ot kofti sityacii...
![]()
8 ball in a sock![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
\/ Много точно. А ако те настигнат риташ биеш и си готов/а (ако е мъж между краката, че да го боли
) Да чукна на дърво никога не съм попадала в ситуация, където да трябва да се защитавам. То и няма къде де. На центъра по светло едва ли ще се случи нещо ... Ама все пак винаги е възможно.
Хм, още не съм заносила такива мании, щото все излизам с няколко други момичета + войска момчета.![]()
![]()
Ама е хубаво да си носиш, за да си сигурен... Ножче, спрей.. бойни умения.
![]()
Аз пък няколко дена излизам без карабинер и ми е някво гадно. Не бях свалял кубинките повече от година и половина и сега крака още ме боли от една по-корава тиква![]()
Купих си нож, за мушкане и пукане на гуми, но го дадох на приятел, който много го хареса. Взех си друг, който става и за рязане на филтри (за това ми го искат тия дни).
Аз над маратонките под дънките имам един нож като Рамбо, На колана имам 3 гранати + пълнители + фиъст айд материали + 2 пистолета +2 узита ( като НЕО -матрицата част първа ). + Това винаги носа с мен калъф за китара ( като Антонио Бандерас в един филм забравих му името) и ако някой се отвори отварям го и от вътре вада един machine gun и мажаааа
Не нищо не нося, аз съм ninjaaaa
The Spark
Аз винаги си носа със себе си спрей!!!Но и нож много искам да си имам...
Оня ден ме следеше некакъв мъж с кола...и аз си държах спрейчето и веднага се затичах към оживените места...
Мисля, че всеки трябва да си носи нещо в себе си за защита...но ако не знае как се използва става пак жертва!!!![]()
охх и аз се каня от 100 години да си купя спрей,ама се не се наканвам....нищо не нося ,ама и рядко ходя сама и по тъмно и по светло![]()
Аз вече успях да се нарежасновия си нож, ама то от толкова показно как нямаПървоначално написано от exploitedteen
Кубинките са по-яки! В какъвто и аспект да го погледнеш! Тия дни малко по-офоциалничко...панталонче, ризка а-у..и маратонки! Къде къде по-официално изглежда кубинката (то не се забелязва че са 14 дупки). И ми се спарват краката от тия маратонки. А са кожени, скъпи, модерни, гъзарски не знам си какви пък...краката ми завират, даже вече намирисват след 2 часа носене![]()
Никога не започвам първа.Винаги се опитвам да оправя нещата с думи..в повечето случаи помага.Но стигне ли се до бой - до кръв бе..
Когато съм с кубинките ритам наред и ми е мн лесно, но не мога винаги да съм с тях..имам и бокс, и него си нося.
Но това е само през деня..ако излизам някъде вечер взимам едно ножче..от тея "пеперудки"..но засега не ми се е налагало да го използвам ;]
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
един magnum![]()