- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Самозащита...
имам бокс... от зрънчо![]()
бе до сега не ми се е налагало да използвам средства за самозащита,но знае ли човек...никога не е късно да ти се случи най-лошото. :>
Брех?! Много бойни и опасни тийнове ще да има по улицата така като се разчетох?! Човек да го е страх да си покаже носа навън направо. Особено покрай така любимите ми скейт-пейки покрай НДК, около City Centre, камо ли покрай Амор и DV. А прашка никой ли не носи? (wondering) *да не се бърка с прашки
По темата - носил съм и карабинер и бокс преди години. Сега в момента в случай на нужда мога да разчитам само на скромната си особа, включително и на сравнително аматьорските си спринтьорски умения. На словото също. Ааааа, да - и на една нелоша алуминиева запалка в случай на крайна нужда. (да не дава Господ lol)
**отново, четейки назад - абе, аз май скоро ще си пенсионирам Timberland-а за някакви по-читави кубинки с метално бомбе, че като гледам - те били изненадващо удобни за ритане на глави? ммммнепременно трябва да се опита;]
Тая тема май е отдушник на пуберската комплексарщина и трябва да се прекръсти на "айде да се правим на мъже"
Смешно е. 99% от пуберите тука ще се насерат при една по-сериозна ситуация, но тук трябва да избият комплексите.
Истината е една -не се забърквайте в проблемни ситуации, използвайте акъла си и ако се наложи - бягайте.
ти си уникат, чесно ти говорим...Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Mnogo neshta sa zabraneni za upotreba. Nqkoi za nosene, a drugi i za prodajba. Mislish che e razrecheno noseneto na boks li?Първоначално написано от SWASTICA
P.S. Pradna mi kirilicata![]()
Ми дигни я де! ети един кирилизатор, конвертира целия текст от латиница на кирилица: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.phpПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Пистолет във вътрешния джоб на якето и растягаща палка в чорапа. Ахх колко боли с нея![]()
![]()