.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Проблем

Hybrid View

Проблем

Ами значи има един малък проблем.. [-o< Наще ме държат много изкъсо...Значи първо бях качила един клип със фр-тата и ме наказаха за една седмица да не излизам Точно след наказанието минаха два дена и ме наказаха за това че майка ме е търсила по телефона и не е могла да ме намери и затова пак съм наказана за 5 дни... Плюс това на компа има някаква програма която вижда всеки ден в колко часа е включен компа,какво е писано и дори това което сега пиша...
    Сигурно след като ми свършии второто наказание ще излезна за 2 дена и пак ще ме изкарат виновна за нещо
    Правя всичко което те искат и пак (с извинение) осирам нещо
    Нямам си и на идея какво да правя.. Хелп плййис [-o<

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бахти гадното.поговори с тях и им кажи да спрат да те третират като дете ,защото не си малкото им момиченце ,което не може да се справи ако те не я проверяват по телефона през 5 мин.
    ПС - Аз лично мисля ,че е нормално майка ти да се притеснява за теб и да се ядосва ,че не те е намерила ,но чак пък да те накаже....но явно се е комбинирало с предното наказание ,което ти не казваш точно ,заради какво е било ,но явно наистина си е било нещо не дотам невинно

ПС2 - Ся се сетих още нещо ,щом го има това нещо на компютъра явно ти нямат особено доверие помисли си какво си направила ,за да го изгубиш - ако си взела да пиеш или пушиш или нещо такова може би ,заради това така изкъсо те следят

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Седиш ли,прекомерно много време на ПС
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    2-3 часа на ден...

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Ju§† Шm@tKa
    2-3 часа на ден...
    Това не е никак много,сравнение с времето,което аз прекарвам на ПС.

2-3 часа на ден...
    ..Майка ти и баща ти те третират като 6 годишно момиченце ..

Град
    Elit Way School
    това наистина е ужасно нз какво да направиш явно ще е така докато не станеш на 18 да се надяваме, че скоро ще им мине фазата в която са нз, защо правят така и наистина 2-3часа на ден на компа ЛоЛ аз вечер седя до 3-4 ако останеш ти нз какво ще стане нз просто мила мн ти съчувствам

Kakty pisa i _Mia_ tva e mn gadny naistina ,i men na6te me durjat iskuso no puk 4ak tolkova tva mila e naistina prekaleno.Moje bi trqbva da se opita6 da pogovori6 s tqh,se pak ve4e ne si na 10.Nz ako ne stane i taka togava...6e e mn kofti.E se pak kusmet ti pojelavam :P

Град
    село Злидол
    Да тва е мн гадно да те държат постоянно изкъсо Седни поговори с тях,явно нещо си напраила че те да ти нямат никакво доверие.За да я сложат тази програма сигурно имат нещо предвид помисли кво си згафила

Град
    София
    Сладурче, всички родители малко или много са така - прекаляват с грижите си към нас. Не могат да усетят кога едно дете пораства.
    Не може да се каже, че ти си много голяма, но до известна степен си. Това с компютъра е наистина гадно, защото нарушава личното ти пространство и правото ти на личен живот /което ти имаш/.
    И все пак не ги съди толкова тежко, те не го правят с лошо или с цел да ти е неприятно - напротив. Те просто се стараят да правят най-доброто за теб. Тук идва проблема, че понякога дори и родителите не са напълно на ясно кое е най-доброто.
    Ако ти им покажеш, че си достатъчно отговорна, за да правиш тези неща, от които сега си лишена, можеш да поговориш с тях за това. Като под "поговориш" нямам предвид да се тръшкаш и да цивриш ( ), ами просто спокойно да им обясниш, че някои мерки за сигурност ти идват в повече...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Сладурче, всички родители малко или много са така - прекаляват с грижите си към нас. Не могат да усетят кога едно дете пораства.
    Не може да се каже, че ти си много голяма, но до известна степен си. Това с компютъра е наистина гадно, защото нарушава личното ти пространство и правото ти на личен живот /което ти имаш/.
    И все пак не ги съди толкова тежко, те не го правят с лошо или с цел да ти е неприятно - напротив. Те просто се стараят да правят най-доброто за теб. Тук идва проблема, че понякога дори и родителите не са напълно на ясно кое е най-доброто.
    Ако ти им покажеш, че си достатъчно отговорна, за да правиш тези неща, от които сега си лишена, можеш да поговориш с тях за това. Като под "поговориш" нямам предвид да се тръшкаш и да цивриш ( ), ами просто спокойно да им обясниш, че някои мерки за сигурност ти идват в повече...
    Благодаря на всики а за бати

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^

Браво Сам. =D>

Мойте са нещо подобно....свиква се

Град
    село Злидол
    А за програмката смисъл клипче ли прави или?Защото аз знам 1 такава и знам как можеж да ги прецакаш ако е тя и да не разберат че си напраила нещо :P

Град
    някъде там...
    това държание на родители е ЯДСКИ ТЪПО...имам приятели който техните са ги държали доста изкъсо и дори и се опитват, но те не се предават, но това им се отразява когато не са с родителите си, правят много глупости който не им подхождат на годините и то може би само да се докажат пред приятелите си, че не са децата за който родителите им ги мислят, което за мен е глупаво ноо мисълта ми е че едно такова държание от страна на родители е много грешно, защото детето трябва да крие всичко от тях от страх да не го накажат. а когато имаш нужда да споделиш с родителите си няма да го направиш отново поради същата причина. незнам какво можеш да направиш, но както си ги научиш мойте от рано ги тренирам и сега си се слушаме
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Град
    Варна

Re: Проблем

Ами значи има един малък проблем.. [-o< Наще ме държат много изкъсо...Значи първо бях качила един клип със фр-тата и ме наказаха за една седмица да не излизам
    Може да е имало причина, ако е било оргия ?
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си