.

Виж резултатите на анкетата: вярно ли е ,че ако се изебем с вас и ни е първия път ни оби4ате повече????

Гласували
45. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

14 31,11%
  • не

31 68,89%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

за перфектното моми4е(към мом4етата)

''уважаеми ,, момчета ,
    кое е за вас перфектното момиче????
    за тези които не са девствени:вярно ли е 4е когато едно момиче отдаде девстеността си на едно момче , момчето я оби4а пове4е

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не съм момче, но мисля, че отговора е не. Секса не може да те накара да обичаш даден човек..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Не съм момче, но мисля, че отговора е не. Секса не може да те накара да обичаш даден човек..
    Zavisi No az li4no ne bih pravila seks s niakoi slu4aen. iskam da me obi4a i da me ceni taka kakto az nego, a ne da se vlubva tpyrva v men
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от mii4eto

Zavisi No az li4no ne bih pravila seks s niakoi slu4aen. iskam da me obi4a i da me ceni taka kakto az nego, a ne da se vlubva tpyrva v men
    Не всички са като теб

Град
    село Злидол
    Цитирай Първоначално написано от BluE_s

Не всички са като теб
    Но не всики са и като теб .Отговора е не аз съм момче и не мисля че тряя си с гаджето само заради ебането..Тряя да обичаш много някое момче за да да му отдадеш детствеността си.(мое мнение)

Цитирай Първоначално написано от BluE_s

Не всички са като теб
    I vse pak...niama da e goliam kef. Makar 4eeeeee za niakoi e ...
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

am... tfa ne e vqrno 4e te obi4at pove4e kat se izbesh s nekoe mom4e proosrto te ebe dokato ne mu pisnesh... za mene li4no perfektnoto momi4e
    1.Trqbva da e mn sfestna po harakter tfa e zaduljitelno za men az nemoga da iskam seriozna vruzkas s nqkoe momi4e bez da sam q opoznal ......
    2.da e dobre izglejdashta na vunshen vid za da sme hubava dvoika
    3.da mi e interesna..ne da po4na da i sfalqm zvezdi it q da mi e v legloto...
    4. i na vijnoto e dame obi4a...do vreme.... po to4no dokato otminat hormonite zahstoto lubovta sa samo hormoni i sled kato te otminat ostava samo vzaimnata izgoda )
    tfa e z amen perfektnoto momi4e :P

на анкетата отговора ми е "не"
    колкото до въпроса за перфектното момиче,за разлика от повечето момчета,аз предпочитам момиче с кецове,анцунг и някоя тениска.Не харесвам момичета с по 5 тона грим и прически като гнездо на гарга.
    Да не се обиждате.
    Предпочитам по затворените а не тея дет се правян на НАЙ...
    Ем тва ми е мнението.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Въпреки,че НЕ съм представителна на мъжкия пол и аз ще изразя мнение по въпроса.
    За мен понятие,като ''Перфектно момиче'',не съществува в действителност,а само въвчовешките фантазии,които в повечето случаи,нямат нищо обощ с реалността.

За да обикнеш един човек и за да създадеш връзка с него,са необходими много качества,които се предполага,че и свамата трябва да притежават.

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Всъщност НЕ! Повечето момчета спят с девствени защото искат да се хвалят че са отворили еди коя си и са я отсвирили! Общо взето доказват "геройство" ... а не мисля че един химен е критерий за обич !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Търново.... Велико Търново
    само тоталните идиоти са на това мнение ... или някой религиозни фанатици дето си мислят че с тая с която спат за първи път треа се оженят за нея .... и в 2та случая не са стока ........

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    съгласен с каел

ебаси и обърканата, неясна анкета...
    3 пъти я прочетох и не схванах нищо

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на koalka
    Не, от това няма да зависи дали момчето те обича повече или не.Ако те обича-ще те обича затова какъв човек си, а не, че ти е първия.Това може само да го радва.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Мне. Не съм момче, но мога да ти кажа, че въобще секса не води до по-дълбоки чувства. Трябва да е обратното. За да се стигне до такава крачка, наистина да си сигурна, че го обичаш, разбира се и той теб. така че, съм твърдо простив твърдението, че секса заздравява връзката.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    nqkade tam

Re: за перфектното моми4е(към мом4етата)

Цитирай Първоначално написано от anji92
    ''уважаеми ,, момчета ,
    кое е за вас перфектното момиче????
    за тези които не са девствени:вярно ли е 4е когато едно момиче отдаде девстеността си на едно момче , момчето я оби4а пове4е
    зависи от 4овека няма такова нещо като на ти дупето ти ма оби4ай стаа ли "да" и готово
    --->в пове4ето слу4ай тази лйубов трае до ПИП-по-изгодна партия
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Според мен момичето тича повече след момчето, което и е било първото в леглото
    >>> House Music <<<

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Според мен момичето тича повече след момчето, което и е било първото в леглото
    Има нещо такова...
    The reasons of love... <3

едвали....по скоро се чувстват по горди,защото момичето им се е доверило,подарило им е най ценното си ако така мога да се изразя!
    някои от момчетата го възприемат като чест и се вживяват в ролята си,други...си казват "0о0о0о не още една девственица"

Град
    EastPerih (Исперих)
    nz to4no za anketata,no 6te vi kaja koe za men e Perfektnoto momi4e(jena )vidqh q na edna svatba .po-to4no na 2-riq mi brat4et.tq be6e gadje na edin negov priqtel i nqkade na 20 godini(a az s1m na 15(tova stava taz godina)).tq be6e ne samo sexy,ne samo krasiva,a napravo krasavica.cqla no6t ne otlepi6 o4i ot neq i o6te sega kato si spomnqm za neq si mislq 4e e nai-krasivoto momi4e koeto s1m vijdal.naprao se vliubih v neq .za men tq e nai-perfektnata jena

Kategori4no ne!Tova 4e spi6 s nqkoe mom4e i 4e ti e purviqt ne moje da go nakara da te obikne...seksut nqma ni6to ob6to...abe zavisi ot obstoqtelstvata i ot mn ne6ta,no kato cqlo taka kakto si zadala vuprosa,otgovorut e NE

PS:Momi4r sum.

Мне аз ще се обеся вече...това как го измислихте...пфф кфо ме ебе че съм и пръснал химената...тряя да се женя за нея както каза каел ли? ълни глупости...няя такива филми...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Съгласна съм с Kael, въпреки че моят пръв все още има много силни чувства към мен (макар да минаха 3 години). Ама той си пада малко психопат де, та нищо чудно.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Мне аз ще се обеся вече...това как го измислихте...пфф кфо ме е** че съм и пръснал химената...тряя да се женя за нея както каза каел ли? ълни глупости...няя такива филми...
    "Химен" е в мъжки род и се членува "химена", респ. "хименът". Лошо съм.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Ай ся не ми издребнявай...че таа вечер нещо ми умря настроението...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си