- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да избера епилатор ?
Здравейте. Мисля да си купувам епилатор, но се чудех какви критерии трябва да гледам при избора ? Ако може и някакви хубави модели да препоръчате (да не са най-скъпите де)
P.S. Момче съм![]()
Emi poprincip polzman na Brawn silk epil i sam mn dovolna.Emi poprinci naili znae6,4e v pove4eto slu4ei e kolkoto po-skapo tolkova po-hubavo,no hubav epilator moje da si vzeme6 za okolo 70-90lv.KASMET\
/
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.Брятя българи слушайте Хаус Заебете този Shit наречен "Поп-Фолк" !!!
Аз винаги залагам на марката Филипс. Моят епилатор е такъв, пък и една френдка като го пробва каза, че моя бил по-хубав от нейния (нейния е Ровента)![]()
И моят, и моятПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
Моя е на Филипс.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз предлагам Braun Silk Epil мн аиляшки е![]()
Braun Silk Epil е моят един розавичък ама не съм мн доволна![]()
Моят също \Първоначално написано от hungry_vampire_f
/
![]()
![]()
Епилаторът ми е Philips Satinel, струва 40 лв, един лилав е и съм адски доволна. При избора си, гледай епилаторът да е с пинсетки, не с дискове, защото епилацията продължаа повече време, ако е с дискове и скубе повече.
Аз използвам такъв и съм много доволна.[/img]
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Браун-2170 :P Много съм доволнаВзех си го за 55лв,но на повечетоместа мисля че е малко по скъпичак,трябва да пообиколиш
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.