.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    И аз съм така, и още доста жени, които познавам. Никоя не е умряла и не виждам какво толкова се вайкате, голямото чудо. То искате всичко по лесният начин, измислиха вече и цезерово сечение та никви мъки не останаха и нищо естествено...

Аз пия Аулин, и си слагам шише с гореща водана корема, пия много кофеин... общо взето е това.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    И аз съм така, и още доста жени, които познавам. Никоя не е умряла и не виждам какво толкова се вайкате, голямото чудо. То искате всичко по лесният начин, измислиха вече и цезерово сечение та никви мъки не останаха и нищо естествено...

Аз пия Аулин, и си слагам шише с гореща водана корема, пия много кофеин... общо взето е това.
    Понякога то просто не се издържа така ч си е голямо чудо,особено ако си свикнала да не те боли нищо по време на М.
    Това с горещата вода не беше ли много вредно?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Казват, че е вредно, обаче на мен ми дойде, когато бях много малка и тогава ревях от болка. С годините го приех, и някои неща само облекчават, но не я премахват. Майка ми и тя е същата.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Аз също имам ужасни болки,когато съм неразположена.На мен ми помага Нурофен.

Супер фен
    Град
    България
    И моята е много болезнена ,никое от лекарствата не ми помага,освен "Аулин",след половин час ми няма нищо,но ме "бие" на сън
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на Biskfitka
    А това Нурофен (ммай за него ставаше въпрос) дето уж помага за почти всичко ;д Помага ли и за М.,защото хич не искам пак да ми се налага да пия аналгин...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    А това Нурофен (ммай за него ставаше въпрос) дето уж помага за почти всичко ;д Помага ли и за М.,защото хич не искам пак да ми се налага да пия аналгин...
    При всеки организъм е различно,на кака само "Нурофен"и помага,а на мен само "Аулин" ми действа
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си