.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3

Супер фен Аватара на cookie_master
    не вярвам
    МОМИЧЕ!

Повече от фен
    оофф писна ми от тия учени които си нямат друга работа и изследват само некви глупости . ебати идиотщината е тва според мен
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

И на мен ми писна,но има логика:
    Когато гледаш телевизия харчиш ток.Когато харчиш ток получаваш по-големи сметки.Когато получаваш по-големи сметки хабиш неерви и закъсваш с парите.Когато закъсваш с парите гаджето те напуска.Когато гаджето те напуска няма с кого да правиш секс..Когато няма с кого да правиш секс започва да ти се иска да правиш.Когато ти се иска да правиш си готов да го правиш с всяка срещната.Когато си готов да го правиш с всяка срещната не ти се харчат пари за предпазни средства.Когато не ти се харчат пари за предпазни средства хващаш срамна болест.Когато хващаш срамна болест отиваш в болницата.Когато отиваш в болницата се връщаш излекуван.Когато се връщаш излекуван, сядаш на дивана и гледаш телевизия.Когато гледаш телевизия.....

^

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    ако се следва тази логика на темата, значи че тия дето стоят пред компа по цел ден могат да умрат на 20...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен
    ем ти сам мислиш че не е възможно тогава що питаш . аа логиката на оня пич цепи мрака просто
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на FuckedUp
    HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA... ?!

Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си