- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вярно ли е?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
оофф писна ми от тия учени които си нямат друга работа и изследват само некви глупости . ебати идиотщината е тва според мен
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
И на мен ми писна,но има логика:
Когато гледаш телевизия харчиш ток.Когато харчиш ток получаваш по-големи сметки.Когато получаваш по-големи сметки хабиш неерви и закъсваш с парите.Когато закъсваш с парите гаджето те напуска.Когато гаджето те напуска няма с кого да правиш секс..Когато няма с кого да правиш секс започва да ти се иска да правиш.Когато ти се иска да правиш си готов да го правиш с всяка срещната.Когато си готов да го правиш с всяка срещната не ти се харчат пари за предпазни средства.Когато не ти се харчат пари за предпазни средства хващаш срамна болест.Когато хващаш срамна болест отиваш в болницата.Когато отиваш в болницата се връщаш излекуван.Когато се връщаш излекуван, сядаш на дивана и гледаш телевизия.Когато гледаш телевизия.....
^![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
ако се следва тази логика на темата, значи че тия дето стоят пред компа по цел ден могат да умрат на 20...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
ем ти сам мислиш че не е възможно тогава що питаш . аа логиката на оня пич цепи мрака просто![]()
![]()
![]()
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA... ?!
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN