Имам МН ама МН гадна кожа бях се мазал със Салицилов спирт 2% и се изсуши мн. За тва си взех Nivea Sоft. Прочетох че Скинорен помага пробвах го ама без резултат ПЛС кажете какво може да ми помогне освен отстраняване на кожата
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Какво отсраняване на кожата?!?!? И щом кожата ти е суха, можеш да отидеш на козметик, където да се погрижат за хубавия й вид с разни овлажняващи и подхранващи маски и други процедури... И друг път, преди да пристъпиш към (буквално) унищожение на кожата си, се консултирай със специалист дали няма други начини за премахване на даден дерматологичен проблем.
Оф преди малко писах за акнето и черните точки и акнето в тази тема
Прочети там -има доста полезни неща, казани и от другите съфорумници \/ . А щом ти се е изсушила кожата ти предлагам да използваш някакъв немазен хидратиращ крем. Аз имам хидратиращия флуид на Гарниер Тотал Фреш и съм много доволна. Хидратира кожата и попива моментално, без да омазнява. Мога да ти препоръчам и лосион с термална вода на Авен, но той е малко по-скъпичак (към 20 лв.) и ти ще си прецениш дали да си го вземеш. Термалната вода е много подходяща и за проблемна и чувствителна кожа.