.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да общувам със сестра си?

zna4i... imam 2 sestri po-golemi ot men ....
    Te sa ot pyrviq brak na ba6ta mi....
    S ednata sym se vijdal dosta pyti a s drugata nqmam spomeni da sym se vijdal ...
    s ednata mi sestra po4ti vsqka sedmica imam vyzmojnostta da se vijdam ... dori sym se vijdal i sym si prikazval s neq no se pravq 4e ne znam koq e vsy6tonst ...
    dori vednyj zna4i kogato se pribirah s ba6ta mi i toi se vidq s neq .... i te nali si prikazvat taka taka taka taka ... az bqh sednal v zadnata sedalka na kolata ... i tq nali v prednata sedalka do ba6ta mi ... da q zakara do nqkyde si be6e.. zabravih do kyde i tq nali se obyrna i me pogledna i vika ... spomenava mi imeto i me pita ... kakvo pravi6 i az kazvam ni6to slu7am muzika ( bqh s mp3-ka no ne slu6ah ni6to .. slu6ah gi ko prikazvat... i me pita ti znae6 li me koq sym i t.n. i az klatq glava i se usmihvam ...
    I daite mi syvet kak da q zagovorq pone 1ta ..... i t.n.

Редактирано от-ЦвЕтИт0-Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

Човек ти тъп ли си?Първо ние неможем да ти кажем а и като ти прочетох колко безразлично си се държал с едната си сестра в колата ви съдя че си бахти срамежливия и по въпроса ти ти неможеш да отидеш до тях и да кажеш аре да се запознаем ако ви дойдат на гости няма да мълчиш кат пукал ми ги заговаряш после си вземате тела излизате насам на там и ставате приятели!
    S ToZi aDiDaS,NqMa dA Vi pUsNa v nAs!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от T3En_PrObL3m
    Човек ти тъп ли си?Първо ние неможем да ти кажем а и като ти прочетох колко безразлично си се държал с едната си сестра в колата ви съдя че си бахти срамежливия и по въпроса ти ти неможеш да отидеш до тях и да кажеш аре да се запознаем ако ви дойдат на гости няма да мълчиш кат пукал ми ги заговаряш после си вземате тела излизате насам на там и ставате приятели!
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Elit Way School
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от T3En_PrObL3m
    +1
    +2

Много е зле работата!

Мега фен
    Град
    София
    Еми щом я виждаш често,вместо така да и отговаряш с една дума,вэеми поговори по-отпуснато.попитай я и ти нещо,пойнтересувай се къде учи/работи,каква муэика слуша,ала бала.пък като поговорите ,все някаква тема ще иэникне...
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми щом я виждаш често,вместо така да и отговаряш с една дума,вэеми поговори по-отпуснато.попитай я и ти нещо,пойнтересувай се къде учи/работи,каква муэика слуша,ала бала.пък като поговорите ,все някаква тема ще иэникне...
    Напълно подкрепям мнението ти.Просто,нека момчето да се държи естествено и разговарът ще се доразвие от само себе си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Съграсен съм с ЦвЕтИт0

Ето така трябва да протече разговора м/у вас
    Ти-Как си?
    Тя-Добре а ти?
    ти-долу-горе
    тя-Нещо интересно покрай теб?
    Ти-Ми сякашш нема при теб?