.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Родители и секса

Ето го и моят проблем и колкото и смешно да ви звучи това което ще ви разкажа това за мен е много кофти!Ами значи от 1-2 години в главите на родителите ми имам чувството че се върти само думата секс!Най-лошото е че сестра ми например излиза навън към 8 вечерта и се пребираа в 3 сутринта а на мен вече ми е писнало майка ми и баща ми как си правят намеците!Преди в секцията ни имаше 4-5 презерватива които са ги сложили пред нас със сестра ми и сега са само 2!Баба ми веднъж като отидохме на село даде на баща ми едни презервативи но не че тя ги е използвала а дядо ми беше болен(лека му пръст)и просто баба ми ги използвала за друго и ги даде на татко(бяха 7 презерватива)а майка ми вика "ммм браво таман за една седмица".Или пък вечер отивам в стаята им например да си взема бонбони и ги сварвам вече почвам да си представям и звуци които майка ми издава докато се еб** !Няма нищо лошо в това да правят секс но според мен не трябва всичко това да се говори пред нас и като си представя че това са собствените ми родители ми става много гадно.Имам чувството че са в пубертета!
    S ToZi aDiDaS,NqMa dA Vi pUsNa v nAs!!!

Re: Родители и секса

Цитирай Първоначално написано от T3En_PrObL3m
    Няма нищо лошо в това да правят секс но според мен не трябва всичко това да се говори пред нас и като си представя че това са собствените ми родители ми става много гадно.Имам чувството че са в пубертета!
    Хорате се убичат няма лошо... трябва да се радваш, а и сети се че и ти от там си излязла ....

Blood in gas
    Nissan 350z

Град
    Shumen
    Am radvai se be ...moje da ti napravqt brat4e Am .....obi4at se horata kakvo tolkova
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    В нас
    Питай ги ако може и ти да се включиш.... примерно

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Е за звуците на майчето може да е виновен съседа ... някъф договор да имат той плаща тя пищи той си лъска ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Ох къв световен проблем.
    Кво направили са те и живота свършва? Еми да, родители са ти и е напълно нормално да правят секс. Ти да не мислиш, че те направиха с непорочно зачатие?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    *in a pink dream*
    emi pogledno go pyk ot zabavnata strana i se zabvalqvai , ne e lo6o , dase obi4at horata kakvo se vtilqsva6 tolkova , pyk ako ti e golqm problem , probvai da pogovori6 s tqh.li4no az bi predpo4ela takiva roditeli pred konservativni , za6to te 6te sa mn po-liberalni i kym tovq sexualen jivot . NE SE VTILQSVAI i se pouspokoi
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Защо се бъзикате така? Всички знаем, че не сме непорочно заченати, но все пак е гадно така открито да го заявяват пред нас. Можеш примерно да се научиш да чукаш на вратата им преди да влезеш, за да не ги сварваш в крачка. Ако можеш ги помоли да си преместят презервативите в тяхната стая, че поне да не ти се набиват така на очи. И не знам какво друго можеш да направиш... май ще се наложи да го приемеш, ако искаш го обърни на майтап, ако искаш се прави, че не забелязваш нищо... Успех

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Защо се бъзикате така? Всички знаем, че не сме непорочно заченати, но все пак е гадно така открито да го заявяват пред нас. Можеш примерно да се научиш да чукаш на вратата им преди да влезеш, за да не ги сварваш в крачка. Ако можеш ги помоли да си преместят презервативите в тяхната стая, че поне да не ти се набиват така на очи. И не знам какво друго можеш да направиш... май ще се наложи да го приемеш, ако искаш го обърни на майтап, ако искаш се прави, че не забелязваш нищо... Успех
    Бъзикаме се щото сте тесногръди. Кво като правят секс, вие не правите ли?
    Значи е напълно редно да се праскат 12-13 годишни и по вашите думи 'всеки си решава как си живее', ама не е редно родителите ни да правят секс?
    Ми що да не го заявяват? И те са хора и те имат нужди. Да правят нещо срамно?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Знам, че е нормално да правят секс, аз дори съм купувала противозачатъчни на майка ми, но все пак като влязох в стаята им и ги сварих, се почувствах тъпо. Редно е да се спазва някаква дистанция специално за това.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, не можеш да им забраниш да правят секс, а и това е хубаво.Та...опитай се да не обръщаш внимание.

Град
    Асеновград, България
    Е, абстрахирай се. Няма лошо да го правят и както казаха не можеш да им забраниш.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Олепепе,е не световен проблем.Човек,успокой топката малко,това,че са ти родители,не означава,че и те нямат своите нужди.
    Просто прояви малко разбиране и проумей,това че не правят нищо нередно,а и в край на сметка,теб какво те бърка,нали не го правят пред,очите ти,тогава?Уер из дъ проблем?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Велико Търново
    Ми и те са хора все пак имат си нужди Радвай се, че все още имат чуства един към друг, а не се карат през 5 мин за най-малката дреболия...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Moje da ti napravqt oshte 1 sestra Nqma loshu e:} Postavi sa na tqhno mqsto..Adi oshte dokato sa mladi da go pravqt che posle;]]

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Знам, че е нормално да правят секс, аз дори съм купувала противозачатъчни на майка ми, но все пак като влязох в стаята им и ги сварих, се почувствах тъпо. Редно е да се спазва някаква дистанция специално за това.
    А да ги свариш е едно. На мен ще ми стане много неудобно ако видя дори мои познати.
    Но тя мрънка, че изобщо го споменават...
    ~

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Е, абстрахирай се. Няма лошо да го правят и както казаха не можеш да им забраниш.
    +1 тъкмо някой ден ако ти държат сметка ще им кажеш "А вие не правите ли" и точка

Град
    Пловдив

Ужасно е, че майка ти и баща ти правят секс. Причините са няколко - първо, ако не правеха секс, нямаше да се пръкнеш ти. Второ, не е хубаво, тъй като очевидно са брат и сестра. Трето, неприятно е да не те поканят, все пак е семейна традиция явно да се прави секс между членове на семейството, тъжно е наистина

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Am radvai se be ...moje da ti napravqt brat4e Am .....obi4at se horata kakvo tolkova
    Мама и тате праят секс.Влиза малкия Иван4о и бащата пита какво искаш : брат4е или сестри4е?Иван4о казва:
    -"Носорог4е"
    Бащата:
    -Не може носорог4е татиното...
    -Не може ли, я са дръпни да опитам

за тжа са сетих
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    тРоЯн

хаха и аз сам на същото тегло споко

Град
    близо до теб
    Аз също не виждам нещо лошо хората да се обичат и да го показват пред всички...моите родители са абсолютно същите,но пък мен лично това ме радва,защото са открити пред мен и стават базиците Може би трябва да свикнеш и ще видиш,че не е нищо особено.Радвай им се,че все още правят секс и не са си провалили брачните отношения
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Eiii ama radvai se che vashite se obichat suma i deca na razvedeni roditeli biha predpocheli tehnite da se klecat kato zaici ... moje prosto da gi e udaril hormona i taka nqma losho :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си