- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче към момчетата
Искам да ви попитам дали ако едно момиче има стрии по краката и дупето примерно това би ви полияло много злеи ако става въпрос за гаджето ви ... момиче,което обичате би ли ви отвратило по някакъв начин
![]()
Попринцип и сестра ми има стрии но само по краката!За мен това е много гадно и съм момиче просто реших да ти кажа мнението за едно момиче.Гледката е ужасна особено зимата как си личат като червеиужас и най-лошото е че не се лекуват!И стриите правят момичето НЕ секси
![]()
S ToZi aDiDaS,NqMa dA Vi pUsNa v nAs!!!
Според мен това е нормално, няма от какво.Пък и те не се забелязват чак толкова...
1.Гледката е грозна
2.Момиче с трии е гадно
3.Това въобще не е секси
4.Естествено че отвръщава момчето (освен ако не иска само да те мине)
5.Ако човека до теб те обича едва ли ще му дреме
6.Кофти е лятото с бански
7.Има много момчето с големи притенции които това нещо им прави лошо впечатление и не ги възбужда
8.Абе мама му стара аз кфо да направя че си яла кат свиня?![]()
![]()
S ToZi aDiDaS,NqMa dA Vi pUsNa v nAs!!!
мм щом имащ стрии начи си дебела..тоест щом момчето те харесва такава не мисля че някфи стрии ще му направят голямо впечатление![]()
kakво е "стрии"
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Не е задължително човек да е дебел за да има стрии ... както в моя случай,аз съм слабичка,но се появиха от прекалено бърз растеж.Повечето почти изчезнаха,забелязват се само защото аз си ги знам,но има и такива които се виждат повече ...![]()
+1 ? ? ? ? ?Първоначално написано от kael
Първоначално написано от Say It Right
ем нз как ще реагира..аз лично заради едни стрии не бих зарязал приятелката си...
Стриите представляват едни бели линиики по повърхноста на кожата.Знам,че момчето,с което съм ме обича много и държи на мен,но въпреки това се притеснявам много![]()
Ami gledkata ne e mn o4arova6ta.I vse pak te se premahvat do nqkva stepen sas kremove i spec. lepenki!!! :P
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ми щом толко те обича не трябва да се притеснява толко от това.Първоначално написано от cRaZzy`wOmaN
Мен лично много ме възмути мнението ти, аз имам стрии, и това не е че съм яла като свиня, a като малка претърпях лека катастрофа и месеци наред бях само на сокове, от което рязко отслабнах, а после доста хапвах, все пак бях само на 8, от къде да знам за стрии и там подобни!Първоначално написано от T3En_PrObL3m
По темата - ако те харесва и иска да е с теб изобщо няма да му пука![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Мен лично много ме възмути мнението ти, аз имам стрии, и това не е че съм яла като свиня, a като малка претърпях лека катастрофа и месеци наред бях само на сокове, от което рязко отслабнах, а после доста хапвах, все пак бях само на 8, от къде да знам за стрии и там подобни!Първоначално написано от T3En_PrObL3m
По темата - ако те харесва и иска да е с теб изобщо няма да му пука![]()
Еврипид
аМ аз ИскАм да КажА 4е Може и беЗ да ОбиЖдаТе МомИ4еТо каТо И каЗваТе 4е Се Тъп4е И ПоДоБнИ не6та.Тя нЕ е ВиНовНа 4е Има СтриИ НитО няКои ДруГ таКа 4е СпрЕте дА я ОбиждаТе!!!!ПрОсТо съМ ВъЗмУтеНа От ТъпОто вИ дъРжАниЕ.а И МислЯ 4е Ако ПрияТеляТ тИ НаиСтиНа Те Оби4а нЯма дА мУ нАпрАвИ вПе4аТлеНие.
![]()
~No MaTteR wHaT peOplE sAY[!] I'm GoNnA dO iT in mY wAy[!]~I`m StrOnG EnOuGh In ThE LIfe I KnOw I caN sUrVie[!]~
Благодаря на тези,които се опитват да ми помогнат ... а най-кофти ми става от това,че той ме мисли за перфектната и идеалното момиче,пък всъщност не съм![]()
Няма кво да се натъжава от тва всеки човек си има както силни така и слаби страниПървоначално написано от cRaZzy`wOmaN
![]()
Повярвай ми човек може да има 100 пъти по страшни дефекти от това да има стрии и аз съм жив пример за това, но нека не коменирам себе си...Първоначално написано от cRaZzy`wOmaN
![]()
Еврипид
Не се притеснявай,няма перфектни хора.Всеки човек си има недостатъци,а щом момчето ти те обича ще те приема такава каквато сиТой да не би да е идеален ?!
![]()
уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!
Първоначално написано от *_sLuNchEvOo`mOmiChe_*
Не се притеснявай да му кажеш.
![]()
едно такова кат много си хапвал локуми и бани4ки и после (наи-ве4е като отслабне6) стават едни гадни безели като резки там кадет са е опнала кожата и простоПървоначално написано от comics
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Имам много още случаи, при които могат да се получат.Първоначално написано от bloodranger
Основното е: Когато тялото ти израства по бързо от колкото кожата може да се разтяга, тогава се получават стрии.
Болят в началото и представляват белези, които са част от кожата ти.
+1 \Първоначално написано от thefreak
/
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!