- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА КУЧКИТЕ
КУЧКИТЕ !?!?!?!?!?!ЕДНА КУЧКА МИ ОТМЪКНА МОМЧЕТО !!!
И ТО ЗАРАДИ ЕДНА 6ИБАНА СВИРКА(ТЯ ДОРИ НЕЗНАЕ КАК СЕ КАЗВА ТОЙ )
![]()
![]()
А ТОЙ ,ТОЙ МЕ РАЗОЧАРОВА ТОТАЛНО ,ЗАЩОТО ПОСЛЕ ДОИДЕ ДА МИ СЕ ПОХВАЛИ ИЛИ ПО- СКОРО ДА Я ПОХВАЛИ
![]()
![]()
![]()
Аз не ги мразя щот ако ги нямаше, нямаше да има секс за 1 нощ
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Между кучка и курва има разлика.....,а ми се струва,че някои форумци бъркат двете понятия![]()
горката
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Хората възприемат по различен начи понятията "кучка" и "курва".Те са различни,но донякъде се допълват.По темата:Мразя ги!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Повече от АБСОЛЮТНО прав!Къдие сте ва малки ми форумченцанцанца.Тука си говориеме за ибание,слишайте и дарвиете чушлиетатата.... Ох, на батко подрастващите тъпоЧета...Първоначално написано от ubuntu
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
ти щото си мноо голямПървоначално написано от ubuntu
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
+1Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Всеки сам избира какво да прави с живота си, с колко да се е*е и т.н. И никой няма право да успорва решенията на дадения индивид, нито да ги критикува!
Не мога да кажа, че мразя кучките и курвите, защото мразя е много силна дума, а и влюбени до полуда, някой път и свястните момиченца ги причисляват към групата на "отворените крака". И все пак не одобрявам особено това което правят, но имам и такива приятелки и ги харесвам за това което са, а не за това с колко си лягат...
И не я обвинявай въпросната "крадла", защото ако "твоето" момче толкова държеше на теб нямаше да си разкопчае панталона...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Един въпрос,към авторката-Ти задоволяваш ли го орално?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
anji92, сега е момента да си теглиш куршума.![]()
ПФХАХАХАХХАХАХА
Еми смятай момчето колко си струва (:
И кучка и курва са различни понятия.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И да съм против, и да съм за, има ги и не вярвам да изчезнат като вид...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не, не ги мразя, без тях животът би бил по-скучен.А в случая според мен трябва повече да мразиш момчето, не нея
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Безразлични са ми.Могат да си правят каквото искат,само да не закачат моята любов,защото тогава ще стане лошо.![]()
Казваш тя била кучка и т.н. Замисляш ли се какъв приятел имаш ? Щом за едната свирка те е оставил да ти имам приятеля тогава , щом на него не му пука ... Знам че е гадно , но всичко се преодолява .
По темата: Не ги мразя , кефя им се защото знаят как да отстояват себе си , да достигнат това което искат и се целят високо
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
A we da vi kaja i teq momi4eta nesa vinovni ne trq vinagi da gi obvinqvame, 6oto mom4etata msilqt parvo s ..... posle se se6tat za polovinkata si i za neinite 4uvstva.
Мразя кучките ....... Някои дори не знаят какво е кучка... Тези за една нощ се наричат курви а не кучки....