- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА КУЧКИТЕ
Никоя не може да ти го отмъкне, той сам не се е дал!
Ако му стигаше всичко, което му даваше и челна стойка да бе направила нямаше твоят човек да се впечатли... ти правиш ли му свирки? А ако е била добра мацката що да не я похвали?!![]()
А може и просто да е пълен тъпак!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
E,да много е гадно някой да ти отмъкне гаджето бих казала-ужасно!!!И то кой!?Една ''жена''която се е**е със всеки срещнат дядка на улицата!АЗ МНОГО ГИ МРАЗЯ!!!
НЕ, те просто нямат достойнство,нагли са и се интересуват само от секс, свирки и такиа работи!!!Отстояват себе си като се навират там, където не им е работа, тва ли им е хубавото!?Първоначално написано от No_Limit
![]()
НЕНАВИЖДАМ ГИ!
Първо тоя щом за една свирка те е зарязал...по добре за теб...второ не мразя кучките...все пак понякога има и полза от тях...![]()
Не обиняваи `кучката`,а приятелят ти все пак,ако наистина те харесваше нямаше да те зареже заради една свирка.Както каза lukrecia
Първоначално написано от lukrecia
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Точно така. +1Първоначално написано от lukrecia
Животът е адът описан в Библията!
\Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
/ между другото сяко момиче в даден момент е поне малко кучка
![]()
Мразя ги!Една пред очите ми сваляше момчето,което обичах,а знаеше,че го обичам.Ама ще си плати скъпо .... не понасям такива момичета!!!
За това, което е станало можеш да обвиняваш само приятеля ти.Тя да не е виновна, че той си има приятелка и насила ли го е накарала да му направи свирката.А това,че после се е хвалил обвинявай пак него.А това - "отмъкна ми момчето" ми звучи все едно е беззащитен...Ако те обичаше и държи на теб, нямаше да го направи.![]()
ама тя по-красива ли е ?
![]()
следващият дет не прави разлика .... пффф ай първо са научете да ги различавате и тогава праете такива изказванияПървоначално написано от GD
И не, не съм против кучките
![]()
So free
Според мен темата е ебавка не може да има толкова тъпи хора
[quote="anji92"]КУЧКИТЕ !?!?!?!?!?!ЕДНА КУЧКА МИ ОТМЪКНА МОМЧЕТО !!!
И ТО ЗАРАДИ ЕДНА 6ИБАНА СВИРКА(ТЯ ДОРИ НЕЗНАЕ КАК СЕ КАЗВА ТОЙ )
![]()
![]()
А ТОЙ ,ТОЙ МЕ РАЗОЧАРОВА ТОТАЛНО ,ЗАЩОТО ПОСЛЕ ДОИДЕ ДА МИ СЕ ПОХВАЛИ ИЛИ ПО- СКОРО ДА Я ПОХВАЛИ
![]()
![]()
[/quo
И защо това да я прави кучка??? Тя не ти е била длъжна за нищо,нали? Ако ти е била приятелка ОК кучка е,но ако не е е било така тва според мен не я прави кучка....
+1 xXaxaXAxaXAXXAXXAXПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Той пък ако е момче на място няма да иде заради една свирка и да похаби това което има между вас...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
мне обичаме ги![]()
а и щом не си си пазила момчето...проблема си е твой!
Мамка му! Правете разлика между 'кучка' и 'КurvА' !
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Обичам кучки, аз по принцип всякакви животни обичам![]()
Ама сигурно не бих ги обичала ако пипат "нещото" на приятеля ми по какъвто и да е повод![]()
![]()
![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!