zdr iskam da vi popitam kogato ste razbrali 4e nqkoi vi e lagal mnogo i to za mnogo vajni ne6ta (za lubov) i go razbirate 4ak sega kakvo pravite (ili 6te napravite ako ne vi se e slu4valo) pls pomognete za6toto sam bqsna i mi e stra6no kofti
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Ами скъпа мисля,че на всеки поне веднъж му се е случвало да изпита лъжата на гърба си.Понякога сме лъгани,а друг път ние лъжем![]()
Според мен ако лъжите са наистина тежки и сериозни.....трябва да продължиш напред сама.
![]()
![]()
Не ми се е случвало,но по принцип най-мразя да ме лъжат.Ако ми се случи(надявам се да не ми се),ще игнорирам човека от живота си и няма да се занимавам с него за напред.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не ми се е случвало,надявам се да не се случва.Но най-омразното ми нещо е да ме лъжат.Не бих простила лъжата и изобщо не бих се занимавала с дадения човек.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
Не ми се е случвало,надявам се да не се случва.Но най-омразното ми нещо е да ме лъжат.Не бих простила лъжата и изобщо не бих се занимавала с дадения човек.
Ami parvo si mu kazva6 k`voto ti e na du6ata i sled tva go ignorira6 ot spisaka i prodaljava6 napred!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
пий една студена вода.. нищо не можеш да промениш![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първо му казваш,каквото мислиш,а после си тръгваш и спираш всякакъв контакт с него.Той те е излъгал,нека съжалява за тази негова постъпка.
Бия шута
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ами на мен ми се е случвало ... даже беше наскоро за жалости ми беше много кофти , защото даржах на човека и му вярвах и когато разбрах едва ли не всичко се преобарна... и обикновено в такива ситуации аз не прощавам, хо сега направих компромис може би защото го обичам прекалено много ... не знам ... но ти сама трябва да си прецениш какво да правиш до колко е лоша постъпката му и дали ти е много близък
айде успеь \
/
Еби, заебавай, преебавай, но заради путка, путка не ставай (с извинение за нецензурните думи). Т.е искам да ти кажа, че го правиш на луд и след тва му биеш шута![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ами... да видим ...
хората лъжат! Лъжат за малки неща, лъжат и за големи.
Лъжата е по-лесното измъкване от ситуацията. вместо да даваш обяснение за това, което си направил, по-лесно е просто да го прикриеш с една лъжица. И това се води иначе "благородна лъжа". Ами по принцип са ме лъгали, да! Не е хубаво. Може да се ядосваш, но няма защо според мен. Щом някой те е лъгал, значи е осъзнавал какво прави.
Ами ако ме е лъгал в голям период от време не знам дали бих простила...ако е нещо еднократно окей, но за повече пъти..![]()
Ами първо бих се уверила на 100% дали въпросният човек ме лъже, защото, повярвай ми, ако те обвиняват за нещо, което не си направил, е многоооо, многооо гадно! И подобен човек, който се съмнява в мен, не бих го погледнала повече!!!
Не действай импулсивно, за да не съжаляваш после!
Случвало ми се е и то не 1 път...така че просто продължаваш напред и тфа е...![]()
Тва е вярно, че всеки лъже... Който каже, че мрази лъжата е лъжец, защото всички лъжат. Някои по-малко, други повече... Но, разбира се, това не означава, че не трябва да се пробваме да лъжем възможно най-малко... А и също така има лъжа и лъжа... Едно е да те излъжат за някой близък и ти да му се разсърдиш например. Тогава лъжата вреди на човека. Друго е да излъжеш примерно, че блузката, която носиш е 100 кинта, а тя е само 25 да речем... Тази лъжа си е лично за теб и тя не вреди на никого... Но разбира се, трябва да се пробваме да си служим с лъжата по-рядко... Особено с хората, които обичаме и ценим...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Aз по принцип гледам с всякакви средства да се погодя с човека до мен, защото влагам в него много сили, емоции, грии, любов и време. Но когато се разочаровам, а това определено е голям повод, то ми огорчава всичко и дори и да не искам - ще се отдръпна от този човек и вероятно дори ще го намразя - не защото ме е лъгал, а защото ме е разочаровал !
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ммм какво правя ли .. набеснявам се..наревавам се .. и си казвам .. е*ала съм го не си заслужава... и дотам .. намирам си друго занимание![]()
relaxtake it easy ;}{}
Трябва да говорите за това.Какви са били причините за самата лъжа.Защо не ти е казал по-рано?Съжалява ли че те излъгал?И на мен вчера ми се случи да разбера за лъжата на Човека когото обичам и много ме заболя и още ме боли казах му че не можем да бъдем повече приятели и че ми трябва време.
Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!
Случвало ми се е да ме лъжат и се чувствах ужасно,но неможеш да обвиняваш себе си за грешките на другите.Такива хора не заслужават доверието и ако наистина е за сериозно нещо просто забравяш за тях и продължаваш напред.Все някак ще оцелееш и без лъжите и измамите![]()
just a kid۵
още 4-5 пъти да си напишеш мнението ..?Първоначално написано от sexy_for_you
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!