.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Нормално ли е ....

Нормално ли е гаджето ми да има много плитка вагина? Вчера за пръв път го направих с нея (не съм и първия) и повече от половината не мога да го вкарам не че ми е голям но просто не влиза а като натисна нея я боли, а аз много я обичам и не искам тя да изпитва болка а удоволстие? (тя е на 17) Защо я боли? Каза ми че и преди също я е боляло и ми каза че си е такава не е като другите дълбока ? Какво да правя
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Ili neshto te bodalka i si prai tashak s teb ili.. ne znam. PRashtash q na lekar i da vidite k0 i ima. Dr nachin nz
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Еми така е...малки пишки-плитки вагини кво да се прави

Град
    В нас
    Охх пръднах...та кво викаш?Ааа ит кен БИДОН!На магистралата излизаме курвите киризиме в завоя с вратите влизаме! Черен транспортер рулира на пътя... Та по темата! Мъжага ръгай чушки в боба и тва е

Град
    в Русия съм
    Аре бее ало няма ли някоя да си измери пичката да ми каже колко и е дълбока че гаджето стои на 2 без 10 с линийка в ръка и чака отговор да и кажа колко сантима дълбочина трябва да и бъде пещеричката !!!!

Град
    Dreamland Varna
    Да отиде на гинеколог, може да и има нещо бе
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Село.София
    Тая приятелкатати нещо те лъже с сантиметрита ахахах да оди на лекар доктора ще я измери хх няма такова нещо плитка вагина ако имаше тя няма дъно поне така знам щото ако имаше от къде щяха излизат бебетата щеше сяка родилка да е срязак корем помисли малко ... ментите нещо или ти мамиш нас...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Аре бее ало няма ли някоя да си измери пичката да ми каже колко и е дълбока че гаджето стои на 2 без 10 с линийка в ръка и чака отговор да и кажа колко сантима дълбочина трябва да и бъде пещеричката !!!!

ъ-ъ-ъ....

някъде бях чела че е дълбока 15 см

Град
    близо до теб
    Да пъха цялата линия и да сверява с по-горе дадената информация

Няма дъно,разбира се...тва да не ти е кофа Явно този,който я е отворил първи е бил с малък размер,по принцип когато вагината за първи път поема(не ми дойде друг глагол на акъла в момента) мъжкият полов член,тя се наглася спрямо него-в смисъл като широчина и дълбочина на проникване.Ако е по-дебел или по-дълъг следващият полов член момичето изпитва болка,т.е. с две дума-тоя,който я е отворил е бил с късичка и мъничка буба и сега момичето я боли.Карай леко и предполагам,че ще се получат нещата....ама преди това извадете линията,че така хептен няма да влезе
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Q na lekar byrzoooo ... kak taka ne mojesh da si go vkarash poloviniq tva ne e normalno

Град
    *in a pink dream*
    mi davai po-vnimatelno s pove4e liubovna igra , moje i da e po-4ustvitelna , ako q boli pak spira6 i tova e .trqbva da e uvajava6 kakvato e i sexa da i nosi udovolstvie , a ne bolka
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    E, и аз го имам същия проблем. В началото мъжо никога е можеше да си го вкара повече от половината. Предпоръчвам ти да ползвате повече лубриканти и точно преди да й го вкараш направи 1-2 от най-възбуждащите я неща по-продължително. Може и да поутъпкаш терена с пръсти да кажем

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Re: Нормално ли е ....

Каза ми че и преди също я е боляло и ми каза че си е такава не е като другите дълбока ? Какво да правя
    Устата й със сигурност си е нормално дълбока...

Град
    в Русия съм

Re: Нормално ли е ....

Цитирай Първоначално написано от Flooder
    Каза ми че и преди също я е боляло и ми каза че си е такава не е като другите дълбока ? Какво да правя
    Устата й със сигурност си е нормално дълбока...
    Устата си е перфе мръсната канализация също ама аз си искам котенце

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от White^magic
    Няма дъно,разбира се...тва да не ти е кофа Явно този,който я е отворил първи е бил с малък размер,по принцип когато вагината за първи път поема(не ми дойде друг глагол на акъла в момента) мъжкият полов член,тя се наглася спрямо него-в смисъл като широчина и дълбочина на проникване.Ако е по-дебел или по-дълъг следващият полов член момичето изпитва болка,т.е. с две дума-тоя,който я е отворил е бил с късичка и мъничка буба и сега момичето я боли.Карай леко и предполагам,че ще се получат нещата....ама преди това извадете линията,че така хептен няма да влезе
    Дрън-дрън-баничка....

В нормално състояние вагината е към 8 сантиметра. Във възбудено - 15-17, зависи от възбудана и момичето. Следователно или не я възбуждаш, или просто е леко дефектна - а това може да го установи лекар.

ПП: Вагината има "дъно" - викаме му "шийка на матката". Ако си го вкара по-навътре, много ще я боли.

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от White^magic
    Дрън-дрън-баничка....

В нормално състояние вагината е към 8 сантиметра. Във възбудено - 15-17, зависи от възбудана и момичето. Следователно или не я възбуждаш, или просто е леко дефектна - а това може да го установи лекар.

ПП: Вагината има "дъно" - викаме му "шийка на матката". Ако си го вкара по-навътре, много ще я боли.
    И все пак получих едно компетентно мнение от някой който е учил биология за 8клас...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си