.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

В памет на Белла (2003-2007)

Белла беше добра котка. Рядко слушаше, точеше си ноктите, където не трябва, пишкаше, където не трябва, но беше добра котка. Когато плачех - успокояваше ме, когато бях притиснена или уплашена - идваше и се галеше. Беше много гальовна - да я погалиш 2 пъти, веднага заприда. И така беше до края си. До 20 октомври... Както писах тук - кастрирахме я. Започна да пие вода, пишкаше си, изака се дори, но не искаше да се храни. Давахме и бульон насилствено. Но горе-долу добре вървеше. До 20 октомври сутринта. Тогава започна да мяучи, да вие, да лежи. Веднага я заведох при ветеринаря, направил операцията. Би и бусколизин и си тръгнахме. Но когато се прибрахме - оказа се, че задните и крака са парализирани. Веднага пак при ветеринаря. Каза, че е получила алергична реакция. Би и кортизол и малко упойка, за да се успокои. Прибрахме се, но нямаше подобрение. Хранихме я, но нищо. На 21 през нощта направи гърч и почина. Мир на паметта ти, Белла, и лека ти пръст. Сега съжалявам за всеки път, когато ти се карах и те тупках по главата, когато направиш беля. Съжалявам, че не те галих, когато искаше, а това беше постоянно, и предпочитах да играя на компютъра. Съжалявам и че аз дадох зор, за да направим операцията. Тогава поне щях да имам 3 месеца повече с теб...

Queen RuLz!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Моите съболезнования

Много жалко

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Съжалявам...

Много съжалявам за котето ти
    oТ сАмОзАгУбЕнИ,аНтИиНтЕлИгЕ

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Наистина докато четох това се разплаках и разтреперах ...
    Наистина, когато чета за някое животинче и, че му се е случило нещо лошо ми се свива стомаха...
    Много съжалявам за котето ти, много съжалявам, че е починало явно заради лекарска грешка или и аз не знам точната причина, съжалявам наистина, но се надявам да не се обвиняваш за това .. не си виновна ти, явно така му е било писано на котето..
    Мир на праха и
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ужасно съжалявам

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Съжалявам и аз.. наистина тъжно, но животът продължава..
    чела съм, че когато ти почине домашен любимец, колкото по-скоро си вземеш ново животинче, толкова по-лесно преодоляваш загубата..
    миналата година моето куче, с което бях израснала, и което обичах страшно много, почина.. тогава не успяхме да си вземем друго, но скоро ще си имам отново..
    така че ти ако имаш възможност, не се колебай
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

За една минута по света умират по хиляди котки не всеки е тръгнал да пуска теми..нищо лично наистина съжалявам за котенцето много е хубаво на снимката!Вземи си нова животинка за да преодолееш това , което изпитваш в момента

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    За една минута по света умират по хиляди котки не всеки е тръгнал да пуска теми..нищо лично наистина съжалявам за котенцето много е хубаво на снимката!Вземи си нова животинка за да преодолееш това , което изпитваш в момента
    Поне пуска тема, за нещо, за което наистина й пука и й е тъжно!
    А не да се оплаква, че цигарите са скъпи!!!

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Само да те помоля да не ми държиш такъв тон....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И . да бях сложила, щеше да е същото.
    Тя поне се оплаква за нещо смислено и значимо.

Град
    Ямбол
    Много съжалявам!
    По-добре да си е останала некастрирана, отколкото мъртва.

Град
    Варна
    Има ли значение за някой друг освен за авторката, че е почнала някаква си котка? Хайде сега, ако всеки вземе да пусне тема за хамстера си, вълнистото си папагалче, зайче куче... Авторката да не се засяга, просто е глупаво да търсиш някакво съчувствие в непознати хора, които не познават теб, пък и още повече някакво си животно. За теб може би тази котка е имала някаква стойност като същество, с което си споделя толкова време заедно, но всеки друг му е все едно. Пък и даже в "Новини и съобщения" си пуснала темата...
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Град
    Blondeland
    А извинявай но това е проблем с огромен мащаб.....
    Хиляди хора зависят от това поскъпване, а само един от смъртта на котката си.....
    Такова тъпо изказване си направила че нямам думи
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Pink Paradise
    Съжелявам наистина много. Знам какво е да изгубиш домашен любимец...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Хиляди хора зависят от това поскъпване, а само един от смъртта на котката си.....
    И мен трябва да ми пука за тези хора?
    Като не им стигат парите - да не пушат.
    Не ствай смешна.

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    И аз заревах малко.. щото и аз си имам котка,която обичам повече от което и да е животно на тоя свят [даже я обичам повече от някои хора ..от доста хора] На 12 е и ме е страх за нея..щото вече е възрастна.Направо немога да си представя момента в който нея няма да я има.. да ми драска на вратата по цяла вечeр [сега е гадно..но после ще ми лиспва] да ми мърка и да ме ближе,когато съм сама вкъщи..не се чувствам сама щото е с мен,да си ч гушкам като ми е тъжно,да си я галкам..тва сичко ще ми лисва страшно много,щото аз съм отраснала с тва коте [ся съм на 14] ..и така.
    Много съжалявам за котето ти.. [видях некви изказвания,че темата била безмислена] ..аbе хора как може смърта на едно същество да е безмислена тема?!Нали тоя форум е да споделяме ..няа значение мъки ли било,радости,въпроси a u ..Още веднъж зъжалявам за котето ти!
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    И мен трябва да ми пука за тези хора?
    Като не им стигат парите - да не пушат.
    Не ствай смешна.
    В този случай ти си смешната!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ще те помоля като не разбираш думите ми, просто да не ги коментираш!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

Наистина докато четох това се разплаках и разтреперах ...
    Наистина, когато чета за някое животинче и, че му се е случило нещо лошо ми се свива стомаха...
    Много съжалявам за котето ти, много съжалявам, че е починало явно заради лекарска грешка или и аз не знам точната причина, съжалявам наистина, но се надявам да не се обвиняваш за това .. не си виновна ти, явно така му е било писано на котето..
    Мир на праха и
    На мен пък ми стана смешно ей от този пост.
    Нищо лично,естествено,ама те хора умират от лекарски грешки..което е къде-къде по-голяма трагедия от загубата на домашен любимец..да не кажа истинска.
    Към авторката - съжалявам за загубата ти и горе главата - животът продължава.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си