- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- В памет на Белла (2003-2007)
Белла беше добра котка. Рядко слушаше, точеше си ноктите, където не трябва, пишкаше, където не трябва, но беше добра котка. Когато плачех - успокояваше ме, когато бях притиснена или уплашена - идваше и се галеше. Беше много гальовна - да я погалиш 2 пъти, веднага заприда. И така беше до края си. До 20 октомври... Както писах тук - кастрирахме я. Започна да пие вода, пишкаше си, изака се дори, но не искаше да се храни. Давахме и бульон насилствено. Но горе-долу добре вървеше. До 20 октомври сутринта. Тогава започна да мяучи, да вие, да лежи. Веднага я заведох при ветеринаря, направил операцията. Би и бусколизин и си тръгнахме. Но когато се прибрахме - оказа се, че задните и крака са парализирани. Веднага пак при ветеринаря. Каза, че е получила алергична реакция. Би и кортизол и малко упойка, за да се успокои. Прибрахме се, но нямаше подобрение. Хранихме я, но нищо. На 21 през нощта направи гърч и почина. Мир на паметта ти, Белла, и лека ти пръст. Сега съжалявам за всеки път, когато ти се карах и те тупках по главата, когато направиш беля. Съжалявам, че не те галих, когато искаше, а това беше постоянно, и предпочитах да играя на компютъра. Съжалявам и че аз дадох зор, за да направим операцията. Тогава поне щях да имам 3 месеца повече с теб...
![]()
Queen RuLz!
Много жалко![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Много съжалявам за котето ти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oТ сАмОзАгУбЕнИ,аНтИиНтЕлИгЕ
![]()
![]()
Наистина докато четох това се разплаках и разтреперах ...
Наистина, когато чета за някое животинче и, че му се е случило нещо лошо ми се свива стомаха...
Много съжалявам за котето ти, много съжалявам, че е починало явно заради лекарска грешка или и аз не знам точната причина, съжалявам наистина, но се надявам да не се обвиняваш за това .. не си виновна ти, явно така му е било писано на котето..
Мир на праха и![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ужасно съжалявам![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Съжалявам и аз.. наистина тъжно, но животът продължава..
чела съм, че когато ти почине домашен любимец, колкото по-скоро си вземеш ново животинче, толкова по-лесно преодоляваш загубата..
миналата година моето куче, с което бях израснала, и което обичах страшно много, почина.. тогава не успяхме да си вземем друго, но скоро ще си имам отново..
така че ти ако имаш възможност, не се колебай
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
За една минута по света умират по хиляди котки не всеки е тръгнал да пуска теми..нищо лично наистина съжалявам за котенцето много е хубаво на снимката!Вземи си нова животинка за да преодолееш това , което изпитваш в момента
Поне пуска тема, за нещо, за което наистина й пука и й е тъжно!Първоначално написано от MG-X-Power
А не да се оплаква, че цигарите са скъпи!!!
Само да те помоля да не ми държиш такъв тон....Първоначално написано от Lady Death
И . да бях сложила, щеше да е същото.
Тя поне се оплаква за нещо смислено и значимо.
Много съжалявам!
По-добре да си е останала некастрирана, отколкото мъртва.![]()
Има ли значение за някой друг освен за авторката, че е почнала някаква си котка? Хайде сега, ако всеки вземе да пусне тема за хамстера си, вълнистото си папагалче, зайче куче... Авторката да не се засяга, просто е глупаво да търсиш някакво съчувствие в непознати хора, които не познават теб, пък и още повече някакво си животно. За теб може би тази котка е имала някаква стойност като същество, с което си споделя толкова време заедно, но всеки друг му е все едно. Пък и даже в "Новини и съобщения" си пуснала темата...
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
А извинявай но това е проблем с огромен мащаб.....Първоначално написано от Lady Death
Хиляди хора зависят от това поскъпване, а само един от смъртта на котката си.....
Такова тъпо изказване си направила че нямам думи
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Съжелявам наистина много. Знам какво е да изгубиш домашен любимец...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
И мен трябва да ми пука за тези хора?Първоначално написано от Jeuelle
Като не им стигат парите - да не пушат.
Не ствай смешна.
И аз заревах малко.. щото и аз си имам котка,която обичам повече от което и да е животно на тоя свят [даже я обичам повече от някои хора ..от доста хора] На 12 е и ме е страх за нея..щото вече е възрастна.Направо немога да си представя момента в който нея няма да я има.. да ми драска на вратата по цяла вечeр [сега е гадно..но после ще ми лиспва] да ми мърка и да ме ближе,когато съм сама вкъщи..не се чувствам сама щото е с мен,да си ч гушкам като ми е тъжно,да си я галкам..тва сичко ще ми лисва страшно много,щото аз съм отраснала с тва коте [ся съм на 14] ..и така.
Много съжалявам за котето ти.. [видях некви изказвания,че темата била безмислена] ..аbе хора как може смърта на едно същество да е безмислена тема?!Нали тоя форум е да споделяме ..няа значение мъки ли било,радости,въпроси a u ..Още веднъж зъжалявам за котето ти!
![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
В този случай ти си смешната!Първоначално написано от Lady Death
Ще те помоля като не разбираш думите ми, просто да не ги коментираш!
На мен пък ми стана смешно ей от този пост.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Нищо лично,естествено,ама те хора умират от лекарски грешки..което е къде-къде по-голяма трагедия от загубата на домашен любимец..да не кажа истинска.
Към авторката - съжалявам за загубата ти и горе главата - животът продължава.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...