от няколко години не съм писала тук...по принцип съм доста уравновесен човек и лесно се справям с трудностите...но тоя път се въвляков в такава връзка,която не нзма ко да правя....ходя с М. кажи речи 4 месеца...аз съм на 19,той е на 23....от г одини му се кефих,но никога не съм си мислила,че ще има нещо между нас за мене беше най-добрият приятел на най-добарата ми приятелка и те по принцип бяха неразделни и неведнъж бях сядала на маса с него...явно му направих голямо впечаление и тръгнахме..ходехме около месец и просто си прекарвах перефктно,беше излязал сякаш от мечтите ми.но никога не показваше чуства към мен просто ми казваше,че ми се кефи и му е готино с мен,когато го питах защо тръгна с мен...не че аз покзвах чуства....а забравих да уточня,той е мн голям плайбой...с доста е бил и мн момичета са луди по него...не е курвар,но мн женски сърца е разбил и се ходи с някакви барбита без мозък...от друга страна в малкият град в който живеем слуховете за мен също не бяха малко...уж ме водят за мн трудна и гадна кучка дет не се занимава с кой да е ... и след мене мн тичат,но уви за слабости като любов не показвам...не сам тва дет всички говорят за мен просто имах несподелена любов преди мн години и от тогава никой не допусках до сърцето си освен приятелките си и преследвах мечтите си...е с тоя пич се разделихме като му казах че се местя да живея у варна...отначало нищо не каза но след 2-3 дни ми каза че няма смисал да сме заедно че ще се влюби и не искал да старда за никой...мн ме заболя но само му казах "добре" и повече не го потърсих...заминах за 2 седмици на почивка в гърция,мн ме болеше за него но не исках да си признавам нищо само си мислех за тва че съм студенка в един от най-елитните университети и ще си правя купона у варна на мах...като се прибрах в България псотоянно му разглеждах профила у сладура...и той почна да ме пита за ко му гледам снимките,зачатихме се и се събраме...не точно събиране тръгнахме без никой да знае...излзиахем в една компания,забавлявахем се..а като бяхме двамата се целувахме и гушкахме...стана ни навикн а 2-3 дни да ходя у тях да спя ...рядко се стигаше до секс простос е гушкахме и ми споделяше...от както си живея у варна само заради него си ида макар,че виждаме за няколко часа и тва ми стига...днеска з а пореден път ми сподели,че е мн безчуствен...е била съм с мъж само заради секса...но нещата с пирятеля ми вобще не са само секс...постоянно ме гушкаи целува и понякога си мсиля,че изпитва нещо към мен но не си признава...страмното е че нито аз нито той се търсим...цяла седмица аз съм през деня на лекции през ноща по купони,а той на работа и после излиза с компанията си и приятелките си(има мн приятелки жени,както и аз мн приятели мъже и не ревнувам)търсим се само да ме попита кога си ида и до там или аз да му звънна и да му кажя че съм си вкъщи и да го питам кога е свободен...всички ми казват,че не е за мен...просто като го видя и не знам....не ми стиска да покажч чуства,щот знам че ще ме отблъсне...а може и да не го направи..мн съм объркана...може и да съм влюбена у него но просто понякога се държи мн гадно като като го попитам "поне малко липсвам ли ти" и получавам отг "заио на мене нищо и никой не ми липсва"..та какво мислите..дали има чуства и ги крие,постоянно ме пита дали има друг у варна отг е винаги не,аз ако исках друг нямаше да се заниамвам с него ама той не осъзнава тва и като почна да говоря за някой друг се драпва обръща ми гръб и ми казва"Аиде ще спим" ...ако тва не е ревност пък на...най-добарата му приятелка ми казва,че всичко ще се обърне и аз май ще съм му майстора...но уви на мене ми писна да пахтя по 500 км път сяка събота и неделя само заради него...е виждам се с приятелките си и компанията си и с родители те си но се пак...но как да е...ако някой го прочете мн благодаря