.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Велико Търново

просто съвет...

от няколко години не съм писала тук...по принцип съм доста уравновесен човек и лесно се справям с трудностите...но тоя път се въвляков в такава връзка,която не нзма ко да правя....ходя с М. кажи речи 4 месеца...аз съм на 19,той е на 23....от г одини му се кефих,но никога не съм си мислила,че ще има нещо между нас за мене беше най-добрият приятел на най-добарата ми приятелка и те по принцип бяха неразделни и неведнъж бях сядала на маса с него...явно му направих голямо впечаление и тръгнахме..ходехме около месец и просто си прекарвах перефктно,беше излязал сякаш от мечтите ми.но никога не показваше чуства към мен просто ми казваше,че ми се кефи и му е готино с мен,когато го питах защо тръгна с мен...не че аз покзвах чуства....а забравих да уточня,той е мн голям плайбой...с доста е бил и мн момичета са луди по него...не е курвар,но мн женски сърца е разбил и се ходи с някакви барбита без мозък...от друга страна в малкият град в който живеем слуховете за мен също не бяха малко...уж ме водят за мн трудна и гадна кучка дет не се занимава с кой да е ... и след мене мн тичат,но уви за слабости като любов не показвам...не сам тва дет всички говорят за мен просто имах несподелена любов преди мн години и от тогава никой не допусках до сърцето си освен приятелките си и преследвах мечтите си...е с тоя пич се разделихме като му казах че се местя да живея у варна...отначало нищо не каза но след 2-3 дни ми каза че няма смисал да сме заедно че ще се влюби и не искал да старда за никой...мн ме заболя но само му казах "добре" и повече не го потърсих...заминах за 2 седмици на почивка в гърция,мн ме болеше за него но не исках да си признавам нищо само си мислех за тва че съм студенка в един от най-елитните университети и ще си правя купона у варна на мах...като се прибрах в България псотоянно му разглеждах профила у сладура...и той почна да ме пита за ко му гледам снимките,зачатихме се и се събраме...не точно събиране тръгнахме без никой да знае...излзиахем в една компания,забавлявахем се..а като бяхме двамата се целувахме и гушкахме...стана ни навикн а 2-3 дни да ходя у тях да спя ...рядко се стигаше до секс простос е гушкахме и ми споделяше...от както си живея у варна само заради него си ида макар,че виждаме за няколко часа и тва ми стига...днеска з а пореден път ми сподели,че е мн безчуствен...е била съм с мъж само заради секса...но нещата с пирятеля ми вобще не са само секс...постоянно ме гушкаи целува и понякога си мсиля,че изпитва нещо към мен но не си признава...страмното е че нито аз нито той се търсим...цяла седмица аз съм през деня на лекции през ноща по купони,а той на работа и после излиза с компанията си и приятелките си(има мн приятелки жени,както и аз мн приятели мъже и не ревнувам)търсим се само да ме попита кога си ида и до там или аз да му звънна и да му кажя че съм си вкъщи и да го питам кога е свободен...всички ми казват,че не е за мен...просто като го видя и не знам....не ми стиска да покажч чуства,щот знам че ще ме отблъсне...а може и да не го направи..мн съм объркана...може и да съм влюбена у него но просто понякога се държи мн гадно като като го попитам "поне малко липсвам ли ти" и получавам отг "заио на мене нищо и никой не ми липсва"..та какво мислите..дали има чуства и ги крие,постоянно ме пита дали има друг у варна отг е винаги не,аз ако исках друг нямаше да се заниамвам с него ама той не осъзнава тва и като почна да говоря за някой друг се драпва обръща ми гръб и ми казва"Аиде ще спим" ...ако тва не е ревност пък на...най-добарата му приятелка ми казва,че всичко ще се обърне и аз май ще съм му майстора...но уви на мене ми писна да пахтя по 500 км път сяка събота и неделя само заради него...е виждам се с приятелките си и компанията си и с родители те си но се пак...но как да е...ако някой го прочете мн благодаря

Голям фен
    mislq 4e e xlytnal po teb, no za liubov neznam. ti si preceni dali ima smisyl da mu razkriva6 4uvstvata ti. preceni kolko moje da prodylji vryzkata vi i v ediniq, i v drugiq variant, sled koeto preceni. moeto mnenie e da mu maje6 no bez da ima6 golemi o4akvaniq, za6toto moje i da te otreje, a tova 6e ti se otrazi zle. aide uspex i priqtno izkarvane v universiteta
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Където сваря
    Всеки сам избира пътя по които да върви просто трябва да помислиш твоя кои е и да тръгнеш по него не да се оставяш да те правят на К..а (с извинение за думата) защото маи тои за това те има пък това което си писала че не е курвар е сори мила но живееш в някаква измислица щом неиска да покаже истински чувства към теб по добре до сега щом не е оценил това което има няма да го оцени докато не го изгуби моя съвет е да си стоиш във Варна и да не се прибираш колкото и гадно да ти е (само от време на време да видиш родителите си) излизаи си във Варна с някои приятел(к)и не казвам да тръгваш да се еб?ш безразборно прото излизане да може да забравиш за него макар че няма да има голям смисъл но е много по добре от това да те имат за играчка и да не ти отвръщат на чувствата.

П.С. Това е лично мое мнение (съвет към теб) ти си решаваш вече както по горе в поста написах всеки сам избира пътя по които да тръгне аз просто ти давам посока ти сама си знаеш какво да правиш
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

emi toi sam ti e kazal 4e ni6ty i nikoi ne my lipsva, moje da ima sqka a ti si porednata ot mnogoto....moje bi ima nqkakvi 4yvstva no neiska da si priznae za da moje ti kato si zaminesh toi da e s dryga....toi prosto neiska seriozno obvarzvane a iska da si smenq momi4etata...spored mene e taka. a ti ako ti e kef si badi s nego no se pak si gybish avtoriteta shtoto sigyrno si hybavo momi4e i da se zanimavash s nego....to e o4evidno che samo se vazpolzvate edin ot dryg a tova e tapo.

Град
    Велико Търново
    nestle прав си,аз лично мн пъти сма го обмисляла,но нализ анеш малкиоте градове всичко се знае,а той всичко си казва на най-добрата си приятелка(която същои на мен е най-добра)и за ся няма никоя...освен някоя приятелка за кафе,които и на мен са познати и приятелки....наистина го е страх от сериозна връзка...наситиан ми емн яко с него...а дали съм му поредната..едва ли доста време му трябваше да ме спечели и сам си ме пзонава,че ако ми даде причина не само няма ме види повече а даржа доста силни козове....мам гадният навик ако някой ме зареже или изневери да казвамн якой истини за него и яко подбивам репотацията...
    Курвар благодаря за мнението и ти си мн прав...може и да има чуства може и да няма или да ми се прави на мъж....не бих му признала чуствата си за сега,щот и азн е съм сигорна какви са...оставям всичко на времето,а във Варна не се и сещам за него при толкова купони...дали съм курва...едва ли мн ги марзя тоя тип жени и доста пъти съм мислела тва не са ли курвенски номера дет правя с приятеля си....но ние не го правим и това малко ме ядосва...2 седмции без секс...вече за 2ри път ми отказва щщот се връща от н ощтна смяна и янам сили за нищо,а аз да си призная си го искам...бил е с мн момичета винаги ми показва някакви мацки които наисина са готини ама кухи...доста тъпи ми е казвал акво не харесва във външнопста ми щот доста пъти съм му казвала да е честен с мен и че искам да променя някои неща у мен ...просто обичам промените у външноста ,...хареактер трудно е да ми го променят....пък и обичам да се променям у външност често и то май се към по добре

Сори,ама кой визираш като един от най-елитните университети в България???Аз във Варна не знам да има елитен

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    А, не, не, сори, ама е мноу дълго...
    Мързелива съм си и тва е...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от lukrecia
    Сори,ама кой визираш като един от най-елитните университети в България???Аз във Варна не знам да има елитен
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от lukrecia
    Просто и' виж правописа.

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да изпитва нещо към теб, но много умело да го прикрива.Колкото и да не му пука, все пак има някаква ревност, но това нищо не означава.Според мен трябва да се откажеш и да имаш наистина една хубава връзка, а не като тази, в която не е ясно дали сте заедно или не, дали изневерява той или ти и т.н.Какъв е смисъла от цялата тази работа?
    Прави се на непукист, на неуязвим и според мен не трябва да се опитваш да го променяш, да надникваш в съзнанието му и прочие, след като той не иска да го направи, да се разкрие пред теб.Както ти казах-смисъл няма.Оставяш го и толкова.

Град
    близо до теб
    Видимо и той има някакви чувства към теб,но явно е бил нараняван преди това и може би затова не ги показва!Със сигурност те харесва,но не е сигурен още в чувствата си или пък не е сигурен за това какво ще направиш ти...хубаво му е да прекарва времето си с теб,но връзка от разстояние не става и явно го разбира,затова сте се разделили и първият път.Държи на теб,но се опитва да скрие чувствата си...Аз си мисля,че няма смисъл да се бориш,колкото и да държиш на него освен ако не искаш да си зарежеш следването.Докато ти си във Варна,а той там където е,не мисля,че би събрал смелост да ти покаже каквито и да било чувства,защото няма да има смисъл от тях-нали пак ще си тръгнеш.Ти сама избери по кой път да поемеш...
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си