- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ли ви е от самотата?
Strah li vi e ot samotata? I ako ste sami no imate nujda ot polovinka kakvo pravite?
Редактирано от:ЦвЕтИт0.Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.![]()
Признавам, че мее страх от самотата, но тя може да те застигне и тогава, когато имаш някого до себе си. Самотен не означава сам и обратното.Но имам чувството, че страхът ми от самотата по-скоро е породен от страхът да не се разделя (поне не скоро) със сегашния си приятел... Защото наистина много го обичам и съм готова на много, едва ли не всичко, за него (макар и да звучи глупаво), а и знам, че и той би направил всичко по силите си в името на моето щастие и благополучие...
![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Това може би е едиственото нещо, от което ме е страх... А когато имам нужда от половинка, просто се обръщам към приятелите си - нямам друг избор.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не, не ме е страх. За мен самотата не е тежка или непоносима![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
strah me e ot samotata,obi4am priatelia si i ne iskam da go zagubia![]()
![]()
![]()
здравейте
Да си призная много ме е страх да остана сама, незнам защо е така.Сигорно защото сам свикнала с този човек дотакава степен, че неси представям живота си без него.
Мен лично много ме е страх от самотата,защото не веднъж съм оставала сама,та не искам да се случва пак!И като казвам сама нямам предвид да съм нямала гадже и само за товаа,ами като цяло сама!Та ме е страх да!И ако се чувствам сама ,а гаджето не е при мен си мисля за него и си гледам и гушкам подаръците от него!Първоначално написано от danakis
![]()
Никога не съм се страхувал от самотата и не бих се страхувал. Според мен не си заслужава да изпитваш страх, към нещо несъществено, макар и значещо много за отделните личности. Важното е да изживееш живота си както ти харесва, сам или не, ти си решаваш!
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!
Не, не ме е страх от самотата , като имам приятели до себе си е лесно , но като ги няма се сдухвам , плача , депресии и така нататък![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
страх? хммм ....
ще съм мазохист...не ме е страх от самотата... =D> искааа ми се повече пъти да съм самичка...
но за голямо съжаление не оставам сама за дълго време - всички са около мен (не говоря залюбофта!!!!)ама чакайте ся...да кажа че и любофта не я виждам ...
трябва да съм ангелче...може да я няма или да е мъртва и тем подобни глупости ...булшитц!
самотата и депресията са моето аз..и лицето ми пред всички вас...
![]()
x_X Животът е гаден с теб?!Сам***** се! X_x
Ами аз съм сама....Не мога да си намеря половинка,не знам защо,просто обичам едно момче прекалено много и не мога ей така да го забравя.До някъде съм свикнала със самотата,но понякога много ми тежи.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Знаеш ли защо хората се влюбват, женят се, правят деца, създават семейство? Защото никой не иска да е сам![]()
Не ме е страх от самотата!
Сама съм си. Не казвам, че ми е и добре, но все пак.
Има си време за всичко, сега съм сама, но не се знае след време.![]()
Томо самотата ни кара да се замислим какво искаме от живота и най-вече какво трябва да направим, за да то постигнем!![]()
Да, страх ме е. Но може би бих се справила дори и да остана сама някой ден...![]()
>>> House Music <<<
При мен за страх от самотата не може да се говори,защото в момента съм сама...смисъл без гадже и пак се чувствам добре,но почуствам ли нужда от някога се обръщам към приятелите ми![]()
вече не![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
не страх ме е само от високо и от паяци
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
мноу
подуша ли самота и айде, още едни гащи отиват в пералнята
само женчовците ги е страх![]()
Vseki go estrah malko ili mnogo
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
ми.....можеби малко....но не обичам да мисля за нея
Имаше един период в моя живот когато си мечтаех да съм си постоянно сама и точно тогава направих големи грешки единствено заради егоизма си-още съжелявам за тези свои постъпкиПонякога пак искам да съм сама,но се сещам веднага за това колко ми е тежало тогава и започвам да се плаша от това да остана сама.Самотата е най-лошото нещо на света...да знаеш,че нямаш никой до себе си-ето това е истинско наказание,което не пожелавам на никого
![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак