.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Страх ли ви е от самотата?

Strah li vi e ot samotata? I ako ste sami no imate nujda ot polovinka kakvo pravite?

Редактирано от:ЦвЕтИт0.Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Признавам, че мее страх от самотата, но тя може да те застигне и тогава, когато имаш някого до себе си. Самотен не означава сам и обратното. Но имам чувството, че страхът ми от самотата по-скоро е породен от страхът да не се разделя (поне не скоро) със сегашния си приятел... Защото наистина много го обичам и съм готова на много, едва ли не всичко, за него (макар и да звучи глупаво), а и знам, че и той би направил всичко по силите си в името на моето щастие и благополучие...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    София
    Това може би е едиственото нещо, от което ме е страх... А когато имам нужда от половинка, просто се обръщам към приятелите си - нямам друг избор.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Не, не ме е страх. За мен самотата не е тежка или непоносима

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    България
    strah me e ot samotata,obi4am priatelia si i ne iskam da go zagubia
    здравейте

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ме е страх от самотата.

Да си призная много ме е страх да остана сама, незнам защо е така.Сигорно защото сам свикнала с този човек дотакава степен, че неси представям живота си без него.

Re: Strah li vi e ot samotata?

Цитирай Първоначално написано от danakis
    Strah li vi e ot samotata? I ako ste sami no imate nujda ot polovinka kakvo pravite?
    Мен лично много ме е страх от самотата,защото не веднъж съм оставала сама,та не искам да се случва пак!И като казвам сама нямам предвид да съм нямала гадже и само за товаа,ами като цяло сама!Та ме е страх да!И ако се чувствам сама ,а гаджето не е при мен си мисля за него и си гледам и гушкам подаръците от него!

Никога не съм се страхувал от самотата и не бих се страхувал. Според мен не си заслужава да изпитваш страх, към нещо несъществено, макар и значещо много за отделните личности. Важното е да изживееш живота си както ти харесва, сам или не, ти си решаваш!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

Не, не ме е страх от самотата , като имам приятели до себе си е лесно , но като ги няма се сдухвам , плача , депресии и така нататък
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

страх? хммм ....
    ще съм мазохист...не ме е страх от самотата... =D> искааа ми се повече пъти да съм самичка...
    но за голямо съжаление не оставам сама за дълго време - всички са около мен (не говоря залюбофта!!!!) ама чакайте ся...да кажа че и любофта не я виждам ... трябва да съм ангелче...може да я няма или да е мъртва и тем подобни глупости ...булшитц!

самотата и депресията са моето аз..и лицето ми пред всички вас...

x_X Животът е гаден с теб?!Сам***** се! X_x

Град
    kadeto iskam
    Не ме е страх и но не искам да я усещам, дълго...
    Понякога имам нужда да съм сама, малко изолирана, но САМОТНА нее не е хубаво. Трябва да има някои до теб било то приятел роднина или гадже

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами аз съм сама....Не мога да си намеря половинка,не знам защо,просто обичам едно момче прекалено много и не мога ей така да го забравя.До някъде съм свикнала със самотата,но понякога много ми тежи.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Повече от фен
    Град
    sofia
    Знаеш ли защо хората се влюбват, женят се, правят деца, създават семейство? Защото никой не иска да е сам

Не ме е страх от самотата!
    Сама съм си. Не казвам, че ми е и добре, но все пак.
    Има си време за всичко, сега съм сама, но не се знае след време.
    Томо самотата ни кара да се замислим какво искаме от живота и най-вече какво трябва да направим, за да то постигнем!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Да, страх ме е. Но може би бих се справила дори и да остана сама някой ден...
    >>> House Music <<<

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Понякога да, понякога не...
    Понякога имам нужда съм сама, а понякога изпитвам огромно желание да си гушна някого... (лошото е, че когато ходя с някой искам да съм сама, а когато съм сама, искам да съм с някой, ама тва са подробности )...
    The reasons of love... <3

Голям фен
    При мен за страх от самотата не може да се говори,защото в момента съм сама...смисъл без гадже и пак се чувствам добре,но почуствам ли нужда от някога се обръщам към приятелите ми

Град
    Middle of nowhere
    вече не
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Град
    Търново.... Велико Търново
    не страх ме е само от високо и от паяци

Супер фен
    Град
    Мбабане
    мноу
    подуша ли самота и айде, още едни гащи отиват в пералнята
    само женчовците ги е страх

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Не бих казала че ме е страх. Винаги имам до себе си добри приятели, които да ме подкрепят!
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Vseki go estrah malko ili mnogo
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    ми.....можеби малко ....но не обичам да мисля за нея

Град
    близо до теб
    Имаше един период в моя живот когато си мечтаех да съм си постоянно сама и точно тогава направих големи грешки единствено заради егоизма си-още съжелявам за тези свои постъпки Понякога пак искам да съм сама,но се сещам веднага за това колко ми е тежало тогава и започвам да се плаша от това да остана сама.Самотата е най-лошото нещо на света...да знаеш,че нямаш никой до себе си-ето това е истинско наказание,което не пожелавам на никого
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си