- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стипендията ?
Да ви попитам,някой знае ли дали ще има пак стирендии за учениците,въпреки стачката и малкото часове,които сме карали през това време?
Да, ще има стипендии.
В училище трябва да ти кажат срока за подаване на нужните документи.![]()
Трябва да се подават документи така ли? Извинявам се за глупавите въпроси,но за пръв път додрапах до стипендия за тази учебна годинаА какви са тези документи и при кой да отда в у-ще,за да ги попълня?
Зависи за каква стипендия говориш.
Ако е по успех - не са нужни.
Ако по доходи - нужни са.
Мисля, че е трябвало да ти обяснят. \/
Да за тези за успех над 5.50 попитахМерси все пак за инфото
![]()
Нищо не е нужно, мисля, че само една декларацийка трябва да попълнеш (те ще ти кажат).
Ако има стипендии , спокси ще взимаш.![]()
Ами 11 клас съмПървоначално написано от BeboP
![]()
Ние подадохме молби за стипендия по успех.Класния раководител ще трябва да ви каже по-подробно,пък ако не ви каже-попитай я сама,4е те у4ителите имат този навик "уж"неволно да забравят![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Кви молби, бе, луди ли сте?! (говоря за над 5.50...)
Собственост на Canis_Dirus
Не,не сме луди.Подава се молба за стипендия,която всъщност трябва вече да сте подали,щото срока мина отдавна.Класната трябва да ви каже за това.В молбата се вписват трите имена,училището,класа,успе а...т.н. Иначе как ще знаят на кого да дават стипендии и колко пари да пращат аааааа?Никой от училището няма да се занимава да седне и да прави списъци,да гледа отделния успех на всеки.Молба се подава!На мен вече ми дадоха даже стипендията за Ноември.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
е как така са ти ядали стипендията като не ходим на училище? Или вашето училище не стачкува?
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
Iska da obqsni 4e se podavat molbi za stipendiq neazivismo dali stipendiqta e po yspeh(za NERAZBRALITE yspeha imam predvid nad 5.50)ili za socialna stipendiq.Na6iqt srok za podavane na molbi po YSPEH svar6i minaliq petak,nezavisimo 4e i na6to daskalo sta4kuva6e.NO AKO O6TE NE STE RAZBRALI PO-DOBRE PITAITE KLASNIQ SI RAKOVODITEL.
Don’t forget
to Remember me
If we have to ever part
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Ние сигурно пак сме прехвърлили срока за подаване, но миналият понеделник бил крайния срок.![]()
При нас срокът за подаването на декларацията беше до към 8-ми октомври.
E pri vseki e razli4no-pri nas be6e minaliq petuk krainiq srok za podavane awe nai dobre e vseki da si pita negovoto si daskalo
Don’t forget
to Remember me
If we have to ever part
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
ще има стипендии,няма да е честно ако ги махнат заради стачките,то пък и голямата ''стипендия''
Да ще има стипендии,но срока за подаване на документите вече мина.
Хъх.. аз вече взех стипендия, но един пост тук ме озадачи, че вече бил взел стипендия за ноември... Взема се след като е изтекъм месеца или в началото на месеца? Всмисъл, аз взех на 30.10 ама за кой месец беше, октомври или ноември?
'Що ли не погледнах на какво се подписвам?![]()
![]()
И да, подават се документи, дори за отлична стипендия, но срокът мина отдавна. Сори пич - втория срок![]()
Ами в моето даскало от край време края на Октомври дават две стипендии-за Октомври и Ноември.А моето даскало стачкуваше от самото начало,ама г-жата по Български не стачкува,тей че си го карахме и класната дойде с парички![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Говорих с една от моя клас и тя каза,че класната е направила списък,с имената на тея с над 5.50 успех. Значи трябва да си получа стипендията,ама като не ходя на даскало в малкото часове,които караме...къде да попитаме,за да си ги вземем![]()
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
При вас ги взимате на ръка от класната?![]()
Ние ги получаваме на едни карти, които ни дадоха.
Ама тая година още нищо не сме взимали, само попълвахме моблите за сега![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
А знаете ли дали ще се увеличат стипендиите след като увеличават учителските заплати?
интересно тогава как аз, без да подавам молби, съм си получавала редовно стипендията... мистерия!Първоначално написано от otka4ena
![]()
Собственост на Canis_Dirus