Отскоро съм в сайта и това е първата смислена и много хубава тема, на която попадам. Браво! Страхотни филми гледате повечето впечатлена съм. Доволна съм, че съм гледала повечето от тях и мога да коментирам. Видях Twilight на няколко места и съм твърдо против. Тук става дума за филми не за актьорите, които ви харесват на повечето! Мoите любими филми са написани няколко пъти, така че ще предложа само два, които не видях. Дано не се повтарям:
Leon
Матилда е 12 годишно момиче от Ню Йорк. Баща и продава наркотици, оплел е конците в една сделка и здраво е загазил. Леон е наемен убиец, който обича мляко, има цвете за приятел и живее до тях. Когато гангстерите идват и избиват семейството на Матилда, той е единствения на когото тя може да се опре.
Frida
Фрида Кало е забележителна мексиканска художничка и блестяща жена, която преминава през предизвикателствата на живота с гордостта на европейска кралица и страстта на латиноамериканска героиня.
Тя е красавица, осакатена за цял живот от нещастен случай, с независим дух, подчинен единствено на страстната й любов към рисуването и Диего Ривера - въпреки неизброимите любовни авантюри - от Троцки, Форд, Рокфелер, Миро и Кандински до куп известни и красиви жени...

E другите сте ги написали. Ако гледате някой от тези двата дано ви харесат.